Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 760
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Добър вечер! Влизам да се отчета за снощи и днес, и вероятно ще пропусна включване поне до събота Tired
Пеп-чо, майка ще пътува в събота до Турция, поръчала съм си разни интересни продукти за готвене, явно корите за баница влизат в списъка ми Blush
Та, от снощи:
Ориз на фурна с манатарки:

Бъркана пица с шунка и кашкавал за децата:

Бъркана пица почти без нищо Mr. Green за мен за днес:

И от днес:
Прости яйца на очи за великолепната тройка:

И Скромна постна шоколадова торта за мен - вечеря, за останалите -десерт  Laughing

Пожелавам ви приятна вечер! Ще ви хвърлям по едно око тия дни, въпреки че едва ли ще готвя и снимам ooooh!

# 691
 Naughty не четеш, бонго, не четеш  Mr. Green  пише пиле с картофи.... не картофи с пиле  #Silly

но мъфините не са ми погубени, ето ги - най-вкусните боровинкови мъфини.   bouquet за marabu

Алмея, благодрая ти   bouquet
Голди, много е вкусно при теб! И да, поръчай на майка си кори да вземе.

# 692
  • Велико Търново
Пеп-4о, тия пилешки хапки с гъби, грах и наденичка, би ли споделила как си ги приготвила - страшно апетитно изглеждат. Simple Smile

# 693
Naughty не четеш, бонго, не четеш  Mr. Green  пише пиле с картофи.... не картофи с пиле  #Silly
чете , чете Бонго - между редовете чете  Laughing
но мъфините не са ми погубени, ето ги - най-вкусните боровинкови мъфини.   bouquet за marabu  а за бат`Бонго ???

# 694
Обзалагам се, че за студента са заминали по-сухите приготовления - пържоли, маринованото пиле и т.н. , а манджите /може да се разсипят/ остават в къщи. Моят студент предпочиташе в едни кутии да слагам и все такива работи, че с вилица да се бодват... Драго му ставаше на мамин златен да изтряска 12 кюфтета на веднъж.

# 695
Момичета,много е вкусно при всички ви.Нямам възможност да ви спомена по именно че пак съм на тортеният фронт и боря едни слънчогледи.
Еликсир,аз мисля че написах че е по рецептата на Пепика.Ако я нямаш кажи,но мисля че във темата за питки на първа страница я има ,за 1 200кг брашно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251018.75

# 696
Момичета , много се впрегнахте нещо .Споко, съвсем добронамерено питах как се изяжда всичката храна която пускате тук .. Wink Hug

# 697
Момичета , много се впрегнахте нещо .Споко, съвсем добронамерено питах как се изяжда всичката храна която пускате тук .. Wink Hug

С УДОВОЛСТВИЕ!!!  smile3521

# 698
чете , чете Бонго - между редовете чете  Laughing
но мъфините не са ми погубени, ето ги - най-вкусните боровинкови мъфини.   bouquet за marabu  а за бат`Бонго ???

за него  beer2

dannyny ,  пилешки хапки - от бутчета и филе, мариновани в зехтин, соев сос, подправки за час. После в тиган,  да се задушат, докато им се изпари водата, + наденицата на малки парченца, когато и тя си смени цвета + нарязаните гъби,  малко посоляване, накрая консерва грах, отцеден. И пак докато остане на мазнина. това е.

Елпида, почти същите са нещата при нас  Laughing макар да се опита да обясни, че стъклото на буркана тежи повече от празната кутия, сам се убеди, че и манджа си трябва.  една може да е, но да има.

# 699
  • Велико Търново
Пеп-4о,   bouquet - Още тази седмица ще се опита ... Simple Smile

# 700
  • ГОре на черешата...
Пеп-чо, така и така гледам таз манЖа няма какво да я правите, що не ме осиновиш, ммм Mr. Green...и много моля зяпачите след мен на опашката за Пепини, ясно Crossing Arms.

На някого може и да му е смешно, ама и аз влизам в подобен цикъл - мъжО си хапва стабилно, това го разбрах още преди сватбата Twisted Evil. Но в такава фаза навлиза големият ми син - напоследък режимът му е подобрен кърмачески - яде на 2 часа Whistling. Чудя се след още 2-3 години като и малкият се нареди на опашката пред хладилника по-голяма тенджера ли да купувам, готвачка ли да наемам или направо да хващам гората Thinking...

# 701

Лулу, чудни картофки, а виждам, че и за пилешко става "поръската" им. И е студено за лимонада с тези дъждоне, ти къде с нея  Laughing

Тренирам психически, бе жена Mr. Green Ей го къде е лятото!
Пък и не всички ядем толкова много. Аз на пост и молитва го карам и от време на време на лимонада. Децата ги храня основно с десерти и когато почне да им залепва ченето ги разнообразявам с картофки Laughing
Ванче, добре си ги облекла тези яйчица. Няма да настинат Mr. Green Приличат ми на мини рулца стефани. Ще ги промотирам на децата.
mari_eta, викни ме мен! Аз щъ ти помагам! Умирам да храня народ, дето обича да яде! Моите двете с капкомер трябва да ги храня Rolling Eyes Добре, че мъжО си похапва.

# 702
  • ГОре на черешата...
Моите двете с капкомер трябва да ги храня Rolling Eyes

Joy

# 703
  • София
темата е какво сготвих, не какво изядох, нали  Laughing  ..........
Joy  Joy  hahaha

Моите двете с капкомер трябва да ги храня
Joy  Joy   hahaha

# 704

mari_eta, с малко закъснение, но честита годишнина, щастие и обич ви желая!  bouquet

Иначе тук все така вкусно и по много от всичко! Heart Eyes   bouquet  chef

Аз спретнах набързо една "роза", да напиша, че може и да не познае някой Wink, вкусна беше, отиде цялата на вечеря, но имаше и гости. Друго не снимах, малко изневерявам на темичката, да си призная без бой, попрехвърлям се в една друга, вместо да готвя, столчета ремонтирам и боядисвам, увлече ме тая дейност. Та гледам по нещо да има, да не влезе в действие приказката на половинката, че аз ясно кво ше ям - бой, ами той, горкият, кво щял да яде. Няколко вечери яйца си пържи сам, той капкомери не признава. Grinning
Снимката не струва, но розичката беше много вкусна. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт