Аз пък искам да се оплача от клиентите .

• 12 127
  • 163
  •   1
Отговори
# 150

Хахахаха, това беше върха. Ако си мислиш, че може да се измери кой колко е писал по брояча под аватара, наистина не знаеш къде пишеш. Пак казвам в интернет няма нищо анонимно.  Peace

По брояча на аватара - не, но по датата на регистрацията и историята на публикациите - без проблем, Шерлок.

# 151
И сайтове има такива за коментари на служители, насочени към работодателите им. Имената на фирмите също се виждат.

Има, но тя не коментира работодателя си, а обижда клиентите на фирмата, които й плащат заплатата.

# 152

Хахахаха, това беше върха. Ако си мислиш, че може да се измери кой колко е писал по брояча под аватара, наистина не знаеш къде пишеш. Пак казвам в интернет няма нищо анонимно.  Peace

По брояча на аватара - не, но по датата на регистрацията и историята на публикациите - без проблем, Шерлок.

В момента на краставичар, вадиш краставица.  Joy

# 153

Съжалявам,че си позволих и да ми скапеш настроението.

Много правилно си написала "позволих"
никой нищо не може да ти скапе, ако ти сама не искаш
пускайки темата, трябва да си била наясно, че няма всички да хукнат и плюят по простите клиенти по джапанки и голи до кръста
или пък по привидно нормални хора, които изкачат с неадекватни реакции
такива има винаги и навсякъде
ако не си готова да им дадеш нужното уважение, съжалявам нищо не си разбрала за начина, по който трябва да работиш
сега можеш да се врътнеш и разсърдиш на всички тук, точно както го правиш и за другите си клиенти /поне така изглежда по писанията и начина, по който се чувстваш/
този маниер на общуване ми е до болка познат, доста популярен и намиран за напълно нормален
опитвала съм се да се боря с него при хора, които съм обучавала, почти никога не съм успявала, защото това е състояние на духа
и аз мисля, че темата се изчерпа, освен ако ти наистина не искаш да видиш и разбереш разликата

# 154
Ерин Брокович, подкрепям те!  Peace

# 155

Хахахаха, това беше върха. Ако си мислиш, че може да се измери кой колко е писал по брояча под аватара, наистина не знаеш къде пишеш. Пак казвам в интернет няма нищо анонимно.  Peace

И сайтове има такива за коментари на служители, насочени към работодателите им. Имената на фирмите също се виждат.

Има, но тя не коментира работодателя си, а обижда клиентите на фирмата, които й плащат заплатата.

Уффф, до къде стинах. Продавачка на краставици да плаща заплати. Да взема да си скъсам дипломата аз. Щом и краставичарите могат да ми вършат работата...загубила съм си времето.

# 156

Хахахаха, това беше върха. Ако си мислиш, че може да се измери кой колко е писал по брояча под аватара, наистина не знаеш къде пишеш. Пак казвам в интернет няма нищо анонимно.  Peace

Уффф, до къде стинах. Продавачка на краставици да плаща заплати. Да взема да си скъсам дипломата аз. Щом и краставичарите могат да ми вършат работата...загубила съм си времето.

Темата наистина се изчерпа. Започнахте вече да пишете глупости не по темата. Ако искаш да си мерим дипломите и професиите, но трябва да направим нова тема. Успех ти желая.

Моля, модераторите да заключат темата и без това авторката каза, че вече няма да пише и няма да я следи.

Благодаря!

# 157

Не е вярно. Платежното си го попълваш сам.

Ще си го попълвам сама, ама друг път. Имаше една банка, в която ме караха да го правя, но бързо я напуснах. Сега работа с четири други и имам лични сметки в две други и в нито едната не ме карат да го правя. Служителката набира каквото трябва на компютъра, принтира, подписвам и това е. Егати банката дето дава бележки и химикал на синджир на клиентите си.  Sick

# 158

Егати банката дето дава бележки и химикал на синджир на клиентите си.  Sick
[/quote]

Еми, ако "клиента- простак" си тръгне с химикалка, банката ще се охарчи за химикалки. А аз подарявам фирмени химикалки на клиентите си, но моите клиенти не ги определям като "простаци"!
Макар да съм сигурна, че същите тези хора, които идват в нашите офиси, влизат и във вашите банки.

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 14:31 от Анонимен

# 159
авторката просто искаше да се пооплаче от невъзпитани клиенти, нормално е.
големи мъдрости последваха, голямо чудо
работата с хора не е винаги безмерна радост, има всякакъв народ- възпитан, невъзпитан
в-са е в начините за справяне/ на авторката, на краставичарката/

Скрит текст:
казва се химикалка-химикалки, не химикал-химикали.
второто е друга дума, която не описва инструментът с който се подписваме на платежните нареждания

# 160

сега можеш да се врътнеш и разсърдиш на всички тук, точно както го правиш и за другите си клиенти /поне така изглежда по писанията и начина, по който се чувстваш/
този маниер на общуване ми е до болка познат, доста популярен и намиран за напълно нормален
опитвала съм се да се боря с него при хора, които съм обучавала, почти никога не съм успявала, защото това е състояние на духа

Мда, една такава служителка много ни се разсърди, даже се скри в някаква стая след като беше превела два пъти една и съща сума на едно и също основание от сметката ни вместо един път. Сумата беше 70 и няколко хиляди евро.  Laughing Преди година пък друга пак много се разсърди, защото настоявах да ми даде и на мене едно копие от платежния документ. Да си имам все пак.  Mr. Green Тя каза, че не съм попълнила достатъчен брой бележки (които всъщност тя ми даде) и е трябвало да кажа на време, че искам екземпляр.  Laughing

# 161
Авторката е използвала епитети, които са обидни. Ако беше само "споделила" темата щеше да има друго развитие. Защото може и аз и вие да сме й били клиенти и да сме си защитавали потребителските права или пък тя да не е чак толкова голям професионалист и да не сме оставали доволни от нея и тя да ни е категоризирала като "простаци и невъзпитани".

От всичко най-ясно стана, че на нея не й допада работата, която работи  Thinking

# 162
Понякога и на банковите служители може да им докривее. Съдейки по някои от коментарите на клиенти, има защо.

# 163
  • Sofia
Не знам каква бе целта на темата, но по всеобщо желание я приключвам.

Общи условия

Активация на акаунт