С крачета и ръчички рита вече, в корема на мама СЕПТЕМВРИйското човече!

• 30 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Добро утро и от мен  Hug Момичета,да ви питам нещо - проблем ли е ако сваляш килограми по време на бременност? От първият преглед до сега съм на  -3 кг. , мисля,че това се дължи на здравословно хранене,но ме притеснява,дали оказва влияние на бебока?

# 91
Добро утро! Елфи, много мило с твоето съкровище  Simple Smile
Никита, аз когато прокървих ми изписаха 3 по 1 ношпа и 2 по 1 таблетка Нутримаг. Ако не можеш да идеш по-рано на лекар започни да ги пиеш, няма да ти навредят. Все пак четвъртък е далече.
Лиа, ако подуването не е придружено от високо кръвно и албумин в урината, вероятно е от горещината. Но ако има отток и по лицето, около очите, трябва незабавно да се търси лекар. Иначе мойте подувания минаха като се сложих на безсолна диета.
Мама зайка, бързо да се оправяте. Успех на прегледа. Даная и на теб, мила. Чакаме хубави новини после  Simple Smile
Мартичка, вероятно всичко е наред с бебока, но за твое спокойствие що не провериш.
Анхела, много ми е позната твойта офертомания  Laughing Аз преди бях също много зарибена, но не в продавалника. Да ви се оплача, аз пък нищо не си харесвам в продавалника и по-точно се усещам предубедена към втората употреба. Та аз мойте си неща няма да ползвам. Искам всичко ново!
За количките Пер перего и аз съм чувала само добри неща. Ние разглеждахме Пер перего, но модела уно. Много ми допаднаха функциите, струва ми се страшно практична и удобна. Но цвета не ми допадна и това, че предните гуми са малки. Затова за сега търсенето продължава. Утре мисля да разгледам X-Lander XT и Hauch Viper и вече окончателно да решим и да купим, че такова напрежение ми е количката, сънувам я и съм неспокойна  Simple Smile

# 92
Добро утро и от мен  Hug Момичета,да ви питам нещо - проблем ли е ако сваляш килограми по време на бременност? От първият преглед до сега съм на  -3 кг. , мисля,че това се дължи на здравословно хранене,но ме притеснява,дали оказва влияние на бебока?

Ако бебчо си върви добре и си отговаря на седмицата, не мисля, че епроблем  Heart Eyes

# 93
Добро утро!  Grinning
Мама зайка, скорошно оздравяване. Успех на всички, които са на преглед днес. Аз ще почакам още малко...
Елфи, много сладко  Heart Eyes Моя син пък вчера ми надига блузата и ме пита "Мамо, бебето тук ли е още?"  Heart Eyes
Някой беше попитал за рецепти, споделям един любим сайт:
http://www.1001recepti.com/recipes/#axzz1sqJTMVKg
Аз много, много по рецепти от нет и книги не готвя, но има доста сполучливи попадения.
millenitta, и аз съм малко предубедена за втората употреба. От роднини приемам, доста неща ми е давала сестра ми, етърва ми, но знам от къде са, кой ги е ползвал. Сега почти всичко си имаме и от баткото, така, че не съм се впускала в покупки. А когато той беше бебе бях изкупила Ла редута, толкова неща останаха облечени по 2-3 пъти.. просто няма смисъл.

# 94
Елфи ще си имаш мамина отмяна майче.  Hug
unforgiven и аз лекувам един пупит. Днес ще го затваряме вече зъба. Неприятно е но се налага да се вземат мерки.

# 95
F.a.t.e,страхотна темичка,както обикновено!Благодаря! Hug

# 96
Здравейте маминки! Тези дни изобщо нямах време да се включвам, че съм си на работа, отделно като е хубаво времето и малкия не ще и да чуе за прибиране вкъщи. По парковете обикаляме до смрачаване ама няма как  Grinning. Все пак се върнах и изчетох всичко назад, за да не изтърва нещо хаха.
За спането да се включа и аз знам, че се спи на ляво, но омалявам и се обръщам няма как.
За килограмите аз съм +4
За покупките нищичко не съм взела още, но скоро ще се мобилизирам и ще започна малко по малко.
Някой в предната тема питаше за антибиотици - аз с предишната бременност изкарах много тежък грип и ми се наложи да пия - тогава ми изписаха АМОКСИКЛАВ. Бях в осми месец. Не е хубаво, но понякога се налага. Сега една кашлица ме мъчи от няколко дни и доки ми каза да пия стодал сироп за кашлица. Утре съм на ФМ и ще видим какво е положението. Честито на всички видели щъркели. Много мъжки много нещо  Laughing. Утре вечер ще се явя с подробен отчет от феталната. Стискайте палци  Laughing.

# 97
Danaya - успешен преглед днес  Hug и после да ни зарадваш  Grinning

моят списък все си стои 2200лв и затова почнах с покупките, да си разпределям разходите по месеци  Party

иначе за 2-ра употреба не се притеснявам - помня, как си купих дизайнерска бг сватбена рокля за над 1000лв и си взех пухено наметало от Продавалника за 18лв  Mr. Green
просто е мания да пазаруваш евтино  Mr. Green

Лъки, благодаря за сайта, аз често готвя от нета и почти винаги уцелвам  Heart Eyes

даже си харесах рецепта за риба за довечера Grinning

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 10:03 от anghella

# 98
Здравейте и хубава седмица на всички!
Фейт може да ми сложиш розово щъркелче Simple Smile Бях на ФМ при д-р Цолова във Фемина, не мога да кажа че съм очарована, но важното е че всичко е ок. Имаше едни 10 минути мълчание, в които тя си мери нещо и нищо не казва, а мъжа ми за малко не припадна от притеснение... Исках да направим запис на диск, но момата много срамежлива Simple Smile беше с гръб през цялото време и нямаше какво да запишем:)
Според всички калкулатори ми излизаше момче, така че отивам да ровя за момичешки имена, че не бях хич подготвена:), но пък от друга страна си имаме от каката повечето работи, което е супер!
Поздрави на всички и лек ден за сега!

# 99
Здравейте,момичета!
Аз не пиша често,но за сметка на това ви следя повече от редовно. Днес бях на лекар,ще помоля F.a.t.e. да ми сложи розово щъркелче stork-girl. Звуча така все едно не съм ентусиазирана,но истината е,че това е пола,който исках,просто ме е страх да се зарадвам,за да не се оплеска нещо (преди бременността не бях суеверна Grinning).
Някой беше попитал за БГ възглавници за бременност. Аз съм си харесала тези http://www.spelta.biz/mothers_products.php
Четох добри отзиви за тях, тази или другата седмица мисля да поръчам. Simple Smile
Лек и слънчев ден на всички.   bouquet

# 100
millenitta ако се спреш на Хаук Viper ми пиши на ЛС, ще ти съдействам за отстъпка. Работя във фирмата вносител.

# 101
Еее .. два розови щъркела за днес ... чудесно и честито милички  Hug

# 102
  • София

Аз не знам колко килограма съм била като съм забременяла, ама на първия преглед 58, после 56, миналата седмица 57.7.Сега една приятелка ми каза, че в центъра вчера като се разминахме първо познала мъжа ми, а после мен. Лицето колко ми отслабнало, краката колко ми били отслабнали. Аз не мога да кажа, че се храня здравословно, но ям, когато ми се яде, каквото ми се яде и по колкото ми се яде. Бебето ми е добре, отговаря си на седмиците, много е активно, според лекарката...дано всичко е наред.

# 103
Честити розови щъркелчета на bel4eto и anikamensito, добре започва седмицата  Simple Smile

Елфи, благодаря за мнението за количката. Почти сме я купили  Mr. Green Дъщеричката ти ще бъде много любяща кака  Hug

Благодаря ви и за съветите да отида на лекар, дребното се разрита още снощи, и в момента даже ме подритва  Heart Eyes. В сряда трябва да отида за болничен, така че тогава ще ме прегледа и лекарката.

Хубава и слънчева седмица, изпълнена с много  stork-girl stork-boy stork-boy stork-girl

# 104
ехо Варна, последно повикване за йогата утре на обяд. който иска, да ми пише на лични. аз ще ходя.

Общи условия

Активация на акаунт