С крачета и ръчички рита вече, в корема на мама СЕПТЕМВРИйското човече!

• 30 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Да и си пусни изседвания за албумин в урината.
Също не приемай бира и газирани напитки, хапвай повече зеленчуци и плодове.

# 76
за отоците - обикновено е като се задържа вода. бях чела, че е полезно да се ядат сушени кайсии против това.

# 77
Добър вечер,мамчета,мен ме мъчеше 2 часа зъбобол и отидох до спешното преди 1 час,че незнам дали щях цяла нощ да издържа,мислех че е от мъдрец,а се оказа друг и то с полпит,10 мин пилене че най-накрая да се разбере кой точно и какво,сложи ми някакво лекарство с вкус на индийско орехче-странно newsm78 ,и в сряда съм пак за вадене на нервите,гадничко ама няма как.Сега ще ме наболва още 2-3 часа,та надали ще спя,ще почета и ще пийна един парацетамол,дано пооблекчи.Лека ви и приятни сънища!

# 78
Запис и аз в новата темичка, Фейт   bouquet
Мартичка, бях писала в предна тема  от Пег Перего съм много доволна , количката беше изгледала племенничката, изгледа моето дете, това на една приятелка и сега пак е наредена за следващото  Mr. Green не е мръднала, е вече модела не е нов, но за здравина, лекота и удобство гаранция Peace
lia1977 , по-добре потърси доктор и си пусни изследвания на урината, не е хубаво да имаш отоци.
anghella , как ми е позната продавалнишката мания  Mr. Green Blush, аз я лепнах още като се роди малката baby_neutral голяма зарибявка, но тогава бяхме една шепа мамчета в сайта, а сега....
За килцата... + 10 съм  Crazy Blush, вие ме депресирате от време на време като споделяте тука и се тревожите за вашите +1,2, но хайде преглъщам го  Whistling Laughing

Да ви споделя,  изпрах аз едни бебешки дрешки, които ми дадоха  и много мило ми стана докато ги простирах и като ги прибрах, започнах да търся  къде да ги прибирам, влизам да ги взема и гледам моето момиченце, сгъва старателно и си говори" бебе, толкова ще си сладко, виж сега как ще помагам - ето така се сгъва " направо много ми стопли сърцето това дребното, аз в гръб я наблюдавах и не ме видя  Heart Eyes дано така тече и любовта за напред  Grinning

# 79
elfi, просълзи ме с това твое прекрасно детенце!  да ти е жива и здрава!

# 80
dennisa, добре дошла!  Hug

Записче засега .. Фейтче Hug

# 81
Добро утро!След 3-дневно отсъствие се включвам и аз.Абе момичета,много нещо сте изписали.От снощи ви чета  Laughing.Тц,тц ,може ли така  Hug
Фейтче,отново страхотна шарена темичка,изпълнена с много настроение  Hug
Днес съм на 4Д.Цяла нощ не съм спала ,за да  мисля дали всичко е наред.Стискайте палци девойки,за хубави новинки.От 14.20 ч съм и след това ще се отчета.Ох,много се притеснявам Cry

# 82
Добро утро  kaffeetrmker_2
Започва моята последна работна седмица, от май месец у дома или по улиците  Mr. Green
Как сте вие след картката почивка  Peace
Анхелче добре дйестваш с покуоките  Crazy аз още нищо не съм купила, дори не гоглеждам толкова задълбочено, но сега като си остана у дома ела да видиш  smile3508
Unforgiven дано се оправя бързо зъбчето и всичко да мине безболезнено, че е много неприятно  ooooh!
Елфи малката ще е страхотна кака да знаеш  Heart Eyes
Данайче стискам палци за прегледа, всичко ще е наред  Hug
Мартичка, защо наистина не се свържеш с док за да си спокйна, сигурна съм, че всичко е наред   Hug
Дениса, добре дошла  Hug

# 83
  • Бургас
Morgen И от мен. Не можах да спя нещо. Кукнала съм от 6 часа;(

danaya80, стискам палци, разбира се, че всичко ще е наред:)  Hug
Аз пък съм бясна на НОИ - на пенсионерите даже им преведоха пенсиите преди Великден, от болничните ми ни следа, ни чудо!! #2gunfire Писна ми на шайбата вече. Бях забравила какво е да чакаш на тия за пари #Cussing out

# 84
elfy Ох, че милооо!  Heart Eyes
Melly.G И аз чакам моите 2 седмици болнични от ФЕВРУАРИ!!!!
 danaya80 Днес съм от 11 и 30 и на мен ще ми се пръсне сърцето  Crazy
Малкият докара яслен вирус, цяла вечер съм с температура, сополи и гърло...ма виж дребното днес е доста по-добре  Laughing
Ох, аз имам още 2 месеца да бутам на работа...ма и тва ще мине  Mr. Green

# 85
Момичета добро утро вчера леко прокървих днес съм на работа всичко е ок,но съм на лекар чак в четвъртък до тогава ще ми се гръмне сърцето.

# 86
nikita_gd не можеш ли да отидеш по-рано на лекар,ако трябва на частен, в тея седмички вече не трябва да има кървене...Дано всичко е наред Hug

# 87
Добро утро милички  Hug

Палчета на всички за прегледите днес  Praynig Hug

lia1977 Честито синьо щъркелче  Heart Eyes а за подуването наистина потърси лекарска помощ  Hug

nikita_gd Praynig Доно нещата се закрепят ... пиши после като минеш през док  Hug
А не можеш ли по-рано да минеш, все пак имаш кървене и не би трябвало да те върне ако отидеш веднага Flutter

Melly.G, мама зайка_ Не може да има чак такова забавяне, провере във фирмата дали са ви подали болничните, дали са платили осигуровките на всички служители - защото ако не са, НОИ не прави преводи. Може да има и друга причина, пишете на сайта на НОИ - аз така миналата година разбрах от тях, че болничния ми е сгрешен и ми го връщат. От фирмата ми нищо не знаеха Crossing Arms
Наистина проверете ... от февруари до сега няма как .... Мама Зайка, имаш ли ПИК за НОИ да си следиш болничните. Като влезеш във справки по  ЕГН и ПИК, после за представени документи в НОИ, някъде отгоре, с/у номера на банковата ти сметка трябва да ти излезе на коя дата е подаден последния болничен.

# 88
F.a.t.e. Нямам пик  Sad Ще питам администрацията как вървят нещата...
nikita_gd Мила иди по-рано на док  Peace

# 89
F.a.t.e. Нямам пик  Sad Ще питам администрацията как вървят нещата...

Ако не ти представлява проблем и смяташ да ползваш често болнични, не е лошо да си изкараш. Отиваш в НОИ, казваш за какво си ... и работата е готова за 5 минути  Peace
Ако не ти се занимава, питай наистина счетоводителките във фирмата ти, защото те трябва да знаят и номера на БЛ  и да направят справка с НОИ Hug
Наистина е много неприятно това бавене  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт