Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 720

http://sinematelevizyonlifestyle.com/wp-content/themes/city-desk … mp;w=640&zc=1

А тук от преливане на чувства и още малко да заспят, вижда се колко е въодушевен Е от вечерята. Но иначе масата е перфектна, само дето лъха студенина от нея

Ели, новата романтична вечеря направо си е стерилна, има чувства, ама като гледам как Еджо е присвил устенца и ръзперил пръстчета...., любовта е някъде далеч извън стените на тази, иначе прекрасно декорирана, къща Laughing

Благодаря за фотките от награждаването и да го видим така и на по-големи форуми!

Обстановката допълва и  думите от резюмето

googleBirsen ще продължи да манипулира с чувствата на двете страни.

# 721
Зори мерси за песничката   bouquet.Сарп е страхотен ,а като се усмихне излъчва топлота  smile3521

# 722
Ринка, мерси за новинките!  Hug Hug Hug

Да му е честита наградата на Мурат - заслужава си я отвсякъде нашият хубавец!  Hug Ако правилно съм разбрала, университетът е в Бурса - значи затова вчера си хапваха с Бубето кебап там - огладнял е от награждаването  Joy Joy Joy
Дано се появи някой да ни преведе подсказката за 9 еп., че нищо не разбрах от чичко гугъл...  Praynig

Скрит текст:
Кет, аз гледам ВВ. И на мен започна да ми доскучава, че много бавно се точи историческото действие напоследък. Сюлейман го закотвиха в тоя харем и най-вече се занимава с интригите между жените, а държавните дела съвсем ги прехвърли на Ибрахим, но все още се надявам да се раздвижат нещата. А за сценария - пишеше, че Мерал е имала записки и за 3-ти сезон, а за главен сценарист сега е определен заместникът й от сценарийния екип, който е млад, но тя му се е доверявала и го е поощрявала,  доколкото разбрах е участвал и в екипа на "Мечтатели". А Фатмагюл го гледам като му излезе превода в съкратен вариант - прескачам всички разтеглении и досадни сцени и общо взето за 15 мин. изглеждам един епизод - колкото да проследя действието  Mr. Green

Лелеее, докато си напиша поста и вие що нещо сте напускали!  Hug Сега ще се върна да видя  

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 723
Поздрав за всички с детската песничка за Сарп и брат му  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=Rxtx4vfYRlU

Зори , благодаря за поздравчето!
Непринудени и засмени са и двамата, чак ти се иска да станеш и попееш с тях

# 724
 wavey

Не мога да не се изкуша и да надникна от тръстиката. Joy Joy Joy Днес е малко по-ниска, поне за сега. Joy

Ринка, благодаря за фотките и инфото. Значииии... разбрахте ли що е закусвал кебап в Бурса, hahaha hahaha hahaha ходил е наш Мурат за наградка. Heart Eyes Браво! За сериалче е взел наградата, казва чичко. newsm78
 Кети, сериозно ще помисля за Серменчо, не ме е подразнил достатъчно и затова още е без партизанско име. А "единствена" и лепна от раз, още щом разбра, че все пак не е единствена. Joy Joy Joy
  Сибел залепи Били като гербова марка hahaha hahaha, дали с Аху е имал някога такава целувка... едва ли. Там е малко като братче и сестриче, не че при Еджи не е така на тази голяма кожена спалня, маркирва присъствие там, а сърцето лети ли лети Heart Eyes Heart Eyes. Те пък навсякъде все с кожени спални. "Единствена" каквато и нощничка да си сложи... все тая. Joy Joy Въпроса е до кога ще е така, дали до последна серия и накрая всички ще си отидат по местата. Simple Smile
 Ели, много готин Мурат Heart Eyes Как му приличат статуетки Simple Smile
 А на фотката с вечерята, нереде са солничките като войници подредени Joy Леле, горкия човечец, какво трябва да изживява. #Crazy
  Докато се наглася до публикувам и ме рапаляса Joy, ама като е скришом

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 13:30 от Tanya_M

# 725
# 726
# 727
# 728
Танче, и аз като теб надничам от тръстиката, ама и има защо! Ама и ти ме разсмя с това "маркиране на присъствие" на Еджи в спалнята  hahaha Joy Joy Joy Joy

Интересно кой ли е приготвил "перфектната" вечеря? Дали Еджи пак е шетал из кухнята, че Бирсенката като я гледам тия занимания хич не й идват отвътре, или пак са си поръчвали храна отвън? Миналият път беше суши, сега за разнообразие може да е китайско /нищо, че ядат с нож и вилица, а не с клечки  Mr. Green/. То, ако остане на Бирсен да храни Еджи, в скоро време може да го видим и с дръпнати очи!  hahaha hahaha Joy Joy hahaha hahaha Joy

# 729
Чудя се вече тоя човек кога спи.От снимки на Сускунлар  ,срещи с фенове .боулинг турнири ,награди в Бурса и ядене на кебап  дали му остава време да дремне  Joy Joy Joy Joy Joy.Ама аз не се оплаквам де .лятото като беше суша сегаааа нема почивка за захарното петле  Joy Joy Joy Joy

Ааа Бирсенка докато се нагласи и то станало следобед ,кога ще седне да готви тя  Joy Joy Joy Joy Joy.Може Еджи да е забъркал нещо бързичко или пък заради изтънчената му любима да са взели нещо тежкарско за ядене.

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 13:50 от Eny87

# 730
  • София
Трогателни са срещите на известните хора с хора с увреждания Sad, обаче как се чувстват самите те  newsm78 Аз като гледам само снимки и настръхнам, потрепервам, еле да запазя самообладание, да съм спокойна, даже усмихната...

Браво (за трети път днес) на нашето момче, че отделя време и внимание за тези хора... smile3518

И понеже живота ме вика, ви пожелавам прекрасен ден по-нанатък, а в обичайните за мен късни доби ще се насладя на това, което сте натворили    love001

# 731
  Алекс, нека и ние да усетим, че уж е празник, нищо, че сме на тръстиката, нека да е нисичка. Simple Smile
  Ени, от сън спомени няма, пък и цяла година се кри, има много да наваксва. Heart Eyes
А "Единствена"  и кухня... нее. Това с указ и е забранено, иначе ще викаме 911. Joy
  Мурат е много обществено активен, винаги явно се отзовава на такива покани. Наистина, браво!

# 732
Бирсен, много ми е не естественна до Еджевит.
Изкуствена връзка, липсва живот в нея, студена като самата Бирсен.
С какво ли е омагьосала Еджевит та да са двамата ,/силна дума е омагьосала, по -скоро обърнала вниманието му към нея / та и чак декорации да правят по къщата

# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт