Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 33 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

Че имаше рев, имаше и то с основание мисля, мъката и плача е  подобна и при Тихите.
Но от първия епизод е на първо место в рейтинга, комшиите си обичат драмите.

Скрит текст:
Да ожениха ги но беше насила, да замажат положението, един вид заради хорското мнение случката  да скрият. Но сега вече са влюбени, Фатмето преживя кошмара.  

# 706
И резюмето към снимките

Bilal’in kardeşlerine söylediği yalanlar birikti. Yaptıklarının hesabını vermesi artık çok zor. O vicdan azabıyla kıvranırken, Ecevit işin içine iyice karışan babasını İrfan’dan bu sefer uzak tutmak zorunda. Çünkü yeni plan bir hatayı daha kaldırmaz. Ecevit şimdi bir taşla iki kuşa birden son darbeyi vuracak. Biri İrfan. Ya Ecevit’in elinden kurtulacak ya damgayı yiyecek. Öteki ise sırasının geldiğinden dahi habersiz. Ecevit ve Bilal arasındaki sorgusuz dayanışma Bilal’in vicdanını iyiden iyiye zorlayacak. Ahu’yu kırmak pahasına Ecevit, Bilal için aralarındaki mesafeyi korumaya çalışıyor çünkü. Ecevit’in yeni tavırları Ahu’nun kafasını karıştıracak. Birsen ise ikisinin hislerini kurcalamaya devam edecek. Ama keşfettikleriyle artık sabrı taşacak. Vicdan yükü uzun süre taşınmaz. Bilal Ecevit’le sonunda yüzleşecek. İki kardeş bunun da üstesinden gelebilecek mi?

‘Suskunlar’ dokuzuncu bölümüyle 3 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

# 707
Е захарното петленце си е чок шекерено Joy Joy Joy Joy

А тук от преливане на чувства и още малко да заспят, вижда се колко е въодушевен Е от вечерята. Но иначе масата е перфектна, само дето лъха студенина от нея

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 12:51 от eliNIM

# 708
Taka e Ели благуннчо сладък е той  Joy Joy Joy Joy Joy.И като гледам от яденето на кебап е имало ползва Joy Joy Joy Joy Joy,май е позагладил косъма  newsm78

И на мен това ми направи впечатление от тая снимка.То страст ,то любов направо бликааааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Ами после като са в леглото Бирсен се опитва да го погали па Еджи си мести главата на другата посока .
А Сибел как стръвно награби Били .Лелеее тоя ще бере ядове от мацето.

# 709
Аз направо й се кефя на Сибел как награбва Билял  Blush Ако бях на нейно място и аз така щях да направя  Blush  Joy Обаче се вижда Ирфан на заден план..  Joy Беним кафам чок карашък  Joy
Скрит текст:
Фатмагюл много ми харесваше първи сезон, сега ми бозавее. Харизмата на Енгин не ми пречи да видя слабостите в сценария  Peace

# 710
  • София
Ники, щом като си останала сама и си доволна, бързо заключи вратата отвътре.  Дай си почивка на деня на труда.

Кет,  newsm10  newsm62 newsm62

Супер новинка!!! Ринка      bouquet
Момчето си заслужава наградите всякак, ама  цяло чудо е, че някой е избрал  Еджевит   пред Керим newsm53  
Хайде, така бавно, бавно, стъпка по стъпка, адвокат Еджевит освен да печели дела, да обере и наградите, които му се полагат....

# 711
# 712
# 713
# 714

Леле ма тука как скромничко пистъпя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Убавинка си ми е той  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 715
Поздрав за всички с детската песничка за Сарп и брат му  Joy

# 716
Eни изглежда се е позагладил Мурат, но зависи и от позите на снимането. Готин, готин та блика отвсякъде чар

# 717
# 718
# 719
  • София

http://sinematelevizyonlifestyle.com/wp-content/themes/city-desk … mp;w=640&zc=1

А тук от преливане на чувства и още малко да заспят, вижда се колко е въодушевен Е от вечерята. Но иначе масата е перфектна, само дето лъха студенина от нея

Ели, новата романтична вечеря направо си е стерилна, има чувства, ама като гледам как Еджо е присвил устенца и ръзперил пръстчета...., любовта е някъде далеч извън стените на тази, иначе прекрасно декорирана, къща Laughing

Благодаря за фотките от награждаването и да го видим така и на по-големи форуми!

Зори,   bouquet за поздрава, много сладък Сарп...

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 13:16 от niki_k

Общи условия

Активация на акаунт