Пролетното слънце грее, ЮНЧЕТО навън дивее - 22

• 47 844
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добро утрооооо!

Честит рожден ден на Гери  и тук!   newsm59

Момичета, стискайте по едни палчета на варненската банда, имаме нужда. Днес излизат резултатите за ОДЗ и тръпнем в очакване. Не, че имаме големи надежди, но се надявам и чудеса да се случват.

Сега се търкаляме с Теди в леглото и се гушкаме, та се мисля, кой луд няма да приеме това прекрасно слънчице в яслата си. Само могат да загубят.  Joy

# 181
  • С-я
Хайде, бре моми! Няма ли класирани варненски чада по яслите или ви е срам да се похвалите Simple Smile
Слънчев празник на всички днес

# 182
  • Варна
Да, има, ние сме приети! Flutter
 И да, срам ни е, защото сме с предимство и не искам да дразня останалите майки Rolling Eyes
Ние кандидаствахме  за яслата до Пикадили -чаталджа (приказен свят), приети сме, но от там се отказваме, така че ще влязат две резерви. Казвам го за успокоение на другите мами. Знам, че Пепси кандидаства там.
Стискам палци всички дечица да са приети!

# 183
Здравейте мами!

Дълго време не съм писала, но успях да "открадна" няколко минути днес, за да поздравя всички дечица тук. Да им пожелая много здраве и дни изпълнени с усмивки.
Пожелавам на мамите (и татковците, като част от веселото семейство) още повече усмивки, породени от вече порасналите ни дечица!

Успях да "хвърля" един бърз поглед няколко странички назад и искам да пожелая бързо оправяне на болничките.

Целувки от нас!

# 184
  • Обетованата земя
Честит Първи Юни, Юнчета!!! (и не само Wink)
 Нека децата ни бъдат винаги усмихнати, здрави и щастливи! И да успеят дълго да съхранят детското в себе си!  Hug
Марчелка, благодаря за предложението за тирантите, ние си намерихме тук в един магазин!  Hug

# 185
  • Пловдив
Честит празник на всички дечица - нека не спират да ни радват и само хубави неща да им се случват.    261uu

# 186
  • Варна
Привет и от нас!
Честит празник на дечицата! Здрави, добри и усмихнати да растат! А ние нека запазим детското в себе си завинаги!
japanese, поздравления!   Hug Ти изобщо ли няма да ги пускаш или искаш другаде? Как сте вие? Не сме се засичали повече.
Поли, от нашата банда няма нито едно прието дете - 12 сме.  В квартала също няма, а децата са мнооого. Положението не е никак добре. 

# 187
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички дечица, малки и големи Simple Smile

Поли, ни едно прието от наш'та банда Sad

Ние днес се събрахме децата да поиграят както винаги, Валето и балони беше донесла, но преди да си тръгнем мойто се намаза до върха на главата с л..на. Чужди. С една пръчка си играе наш'та и маааааже... За разкош нямаме вода от сутринта и най-рано в 22ч ще я пуснат Crazy Tired Вече започва даже да ми става смешно.

едит: гледам, с Мимето сме писали заедно Laughing

# 188
  • Пловдив
Софи, да беше я топнала момата в морето тогава   Laughing  Направо си я представих твоята красавица омазана...
П.п - ти не ползваш ли някакво предимство? Да му се не види и държавата...

Колкото повече ви чета, толкова повече ме хваща страх септември какво ще става и при нас   ooooh!

# 189
Ванче, аз не съм кандидатствала, иначе да, и може би щяха да ни приемат.  Но без предимство нямаш шанс... Ужасна държава, после що хората търсели връзки и т.н.

намазана не, ами ОМАЗАНА hahaha Sick

# 190
Софи, да се смееш ли, да плачеш ли ... Simple Smile

Момичета, да ви питам, стомашният вирус за колко време минава? Малко тъп въпрос, ама... в неделя вечерта Боил вдигна температура, която после спадна, но имаше разстройство. Уж се оправи - нито температура, нито разстройво - на следващия ден повръща. После - нищо. После - пак разстройство. Та досега - от време на време става топъл за кратко, после отново е добре. Но не иска да яде и пие, много трудно поема каквото и да било. На диета го държа, не му давам нищо особено, лекарката ката просто да го оставя на затягаща и щадяща стомаха диета и ми даде за разстройство и за повръщане разни неща, ама той няма нито клинично разстройво (ака 1-2 пъти, но по-рядко), нито пък повръща. Уж се оправя, но се. чудя се дали е нормално толкова време да го влачи тоя вирус?

# 191
  • Пловдив
Софи, мерси за отговора. Някак си ми поолекна като разбрах каква е причината да не сте приети. Че то викам си и тези дето са с предимство са извън списъка, какво да очакваме за другите. Стискам палци все пак на следващо класиране да има ощастливени в тази насока.     Peace

Лулу, не знам колко време  е нормалното, но по принцип при нас тези вид вируси са много упорити. Освен и ти да си упорита с диетата и течностите. Бързо възстановяване на Боил.   Hug

# 192
  • Варна
Здравейте!

Ох, какво да пишем, като сме попарени всички. Нито едно познато дете не е прието, освен на приятелката ми, която ползва предимство. Докато има такива мижитурки, които да си оправят децата, нашите мачугани ще си ги гледаме у дома. Ама такива хора господ ги наказва рани или късно. Болна тема ми е!!!

japanese, да, от днес и ние чакаме за Приказен свят, но като гледам номерата от вчерашния прием надеждата ми и за там намалява. Честито на вас!  Hug

# 193
Лулу, оводнявай! През 5 мин. по лъжичка. Непрекъснато. Има един разтвор - Хумана електролит, добър е. Много е важно да оводняваш. И диета. От ентеровируси ми настръхва косъма след Инфекциозна. Дано бързо мине.

# 194
Благодаря за съветите, Мартеа!

Уж се беше пооправил, но тази сутрин беше ужасно отпаднал и така и не се оправи цял ден - все с една много лека температура и мрънкащ, нежелаещ да яде, поне пиеше. Заведох го на дежурен, каза, че са му подути лимфните възли и предположи, че става въпрос за инфекция на пикочните пътища, която е избила в симптоми на стомашен вирус.

Обаче не мога да му набутам нищо в устата - от сто лекарства, едното му го набутахме със сила и той го изплю, така че не знам дали въобще нещо е поел, а другите му ги разтворих в много чай, който той не изпи  Sad Дайте съвети за хитрости как да му дам някакво лекарство? Както не му се яде, сега съвсем се наплаши от лъжици и всичко го пробва много внимателно първо дали има вкуса, който очаква.

Общи условия

Активация на акаунт