Пролетното слънце грее, ЮНЧЕТО навън дивее - 22

• 47 825
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Браво, мимичета, за яслите. Дано и варненската група се похвалим в края на месеца.

Това мрънкане и на мен ми е много познато. Случва се само при мен, дори при приятели като го оставям няма такова държание. Обаче на мен ми пили главата всеки ден.  Crazy

# 121
  • София
Мартеа искам и аз такова дете LaughingМарин се маже колко му душата иска,после само ме уведомява,моко(мокро),цапа се,само да види чаша за вода и я грабва после започва да си налива сам на автомата Crazy Страхове няма кой знае какви  Laughing освен от пързалките,пуска се само ако съм до него и го държа,преди време се пусна сам на една стръмничка и се озова в средата на пясъчника долу по гръб и от тогава сме така,бубите ги гоним,хващаме ,стискаме между пръстите настъпваме,слагаме в джоба и каквото се сети още.За мрънкането и при нас е постоянно и само при мен,замислям се дали не съм родила теле вместо дете Crossing Arms
В тази връзка се сещам да разкажа за една случка на средния ми син.Преобличам се в спалнята,той влиза и се вторачва в циците ми и ме пита какво е това,отговарям му и следва въпрос ,а за какво са ти?От там си се хранил като бебе ,му отговарям и следва луд смях и крясъци из целия апартамент.Мама е крава,мама е крава  hahaha
За РД и аз като Слънчо не съм въодушевена,то и на мен ми е дотегнало Sad всеки месец някой има РД.Мисля в детски център да го направя с няколко дечица ,а почивните дни с бабите и дядовците.Подаръка не съм го измислила още.

# 122
Честито на всички приети в яслата! Ние засега пропускаме, дори и да я приемат няма как да  я  пусна. Сами  сме и немога да разчитам на никой за  помощ (като започнат боледуванията), пък и аз на работа няма да се връщам, затова предпочитам да си я гледам вкъщи още малко. 

мартеа, ние сме непрекъснато заедно, не се делим и за секунда. И от тази гледна точка държанието й го отдавах на факта, че непрекъснато ме вижда и й писва да ме гледа....  newsm78 май само оправдания търсим!  Laughing
И моята мрази някой да   вземе чужда вещ (а недай си Боже то да е нещо нейно). Майка ми  като идва задължително трябва да си тръгне празна. И торбата с боклук не може да се изнесе  от нас пред  погледа на Рая.  Mr. Green

# 123
  • Варна
При нас повече мрънка Ивелина - е няма такива инати и женски настроения! Но съм забелязала, че при никненене на зъб тя постоянно полуплаче. Но това докато сме си вкъщи. Навън забравя за зъба и е по-добре. Но нали си ми е момиченце я разбирам за женските настроения. Аз постоянно обвинявам хормоните за моите настроения - явно то малки жените ги мъчат 'тези хормони' Mr. Green

За страховете - и ние си ги имаме. Горе долу са същите като споменатите. Но се сетих как Ивката ми донесе една божа кравичка, сложи я ръката ми. Аз си бъбрех и не видях какво е, но като погледнааах  #Crazy такъв писък произведох, че после трябваше да успокоявам децата Embarassed Не знам защо изпитвам такава погнуса от буболечки. Само калинки и мравки мога да пипна.

# 124
  • Обетованата земя
Иво също не го е страх от тъмното вкъщи, от малък спи на тъмно. Обаче незнам какво му стана в Сандански и се прояви само там. Там плачеше и като ще го къпем, че душа беше над вана, която се пързаляше Grinning Вкъщи като се върнахме, като чу за чипи и взе да се съблича веднага  hahaha
Сега много ме кефи вечер как сам ме дърпа да ходим да си ляга като му се приспи, а не аз да казвам кога.  Laughing Оставям го в леглото му,на тъмно пак, като само е леко притворена вратата към нашата спалня, пие водичка и излизам, и до няколко минутки е заспал. Четох някъде, че между 2 и 3 години им се проявяват най-различни страхове, все пак поумняват, така че сигурно ще ги има и тези неща. От колите навън изобщо не го е страх за мой ужас, едва го карам да ми даде ръчичка като пресичаме, но ще свикне, къде ще иде. Все още е голям фен на музиката и даже сега като пиша тук, съм му пуснала The voice, седнал е на дивана и върти къдрици в ритъм.  Laughing Има предпочитания за музикалния канал и ако иска да му пускам музика вика мами у-у-у.  Mr. Green От играчките е почитател на количките (бу), също като Пафчо много обича кончета и да обикаля ръбовете на масата например с кончето, количката или някоя друга дребна играчка. Ако види момчета да си играят с колички, като сме навън, идва дърпа ме, мами, бу - да му дам количката да се включва и той в игрите. Много обича и в пясъка да се рови и да си пълни ноктите с мръсотия  Crazy, вечер баща му едва ги измива в банята. Иначе по принцип от малък е педант за всякакви нередности, точно като Рая, но в по-малка степен и това не важи, когато е в пясъчника.  Laughing Обожава си и кракомобилчетата и обикаля постоянно вкъщи с тях, като ги редува (имаме 2). Навън обожава пързалки, може с часове да се качва и да се пързаля на една и съща(сам), на люлки не се люлее обаче, сяда за секунда и става. Вече сам си сяда в количката като се умори, обожава си и колелото с родителски контрол, много е горд като се вози в него   Laughing. Много е готино, че вече разбират и можем да ги манипулираме с думи. Като например вчера му казах, че ще отидем на люлките, но след като си изяде супичката и той си я хапна цялата с тази уговорка.  Mr. Green Има си вкъщи задължения, които ако някой му ги отнеме много се сърди, като например да ми подаде сешоара след баня, да ми подаде телефона ако звъни, да изключи телевизора преди да излезем, да отключи и заключи вратата, когато излизаме или се връщаме от някъде и т.н. Е, той си мисли, че като вкара ключа и вратата се отваря, но мама помага. Обаче е научил кой ключ за къде е.  Laughing Напоследък е маниак на тема ключове и капачки, всяко нещо което отворя, докато не му го дам той да го затвори, дори като му сипвам вода от шишето, и се почва едно крещене и мрънкане, докато не го свърши той. Като го питат на колко си годинки вика Де, а показва едно пръстче Grinning. Обича да гледа детски, но на компютъра ако му пусна нещо различно от Маша и мечока и е разсърден, даже и плодчетата не хареса.  LaughingАбе много са интересни вече, имат си куп номера, да са ни живи и здрави! Голям отчет дадох, но ще ми е интересно и на мен след време, ако седна да си чета постовете!  Mr. Green
 Марету, как сте вие? Взехте ли седалка за баткото за количката, имаш ли отзиви?

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 10:27 от didi24

# 125
Мишо също не го е страх от тъмното вкъщи,мога да кажа че от почти нищо не го е страх,има си голям инат човека,за преспиването е голям зор все трябва да го взимам от другата с стая някой път се тръшка дори не иска да ляга в 22 и 30 ,с баба си могат да играя до 1-2 часа през нощта,но при мен няма такива 22 в леглото и 22 30 се гаси телевизора като свърши Дери :Lil:
Много обича да се къпе как да има да седи само в банята Wink
Скрит текст:
Навън като се съберат дечица и тичат най вече гонят гълъбите,за пясъчник да не говорим става като прасенце,но пък мога да седна поне за една минута Wink
От играчките мога да кажа че вкъщи не им обръща внимание,дай му само тенджери,тави,лъжици и шишета с капачки,а навън като види някое дете с играчка я иска си,сигурно защото то е чужда,нали чуждото е по интересно и вкусно така сме и за пръчките,пуканките :е:,а като дойде братовчед му не му дава играчките си,а инак не ги поглежда :Lil:
И ние като Иво на Didi24 The voice слушаме само The voice,другите не му харесват или не му допадат не знам и аз,както е казала Didi24 да са живи и здрави малчуганите ни само радост да ни носят интересни са с всеки изминал ден Hug Hug Hug

П.П. Само да питам Слънчев_лъч ,вече добавени ли сме на първа страница Hug

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 14:25 от Дидинка90

# 126
  • Бургас
Вижте на какво попаднах, докато се ровя за подарък на малкия - http://www.ebay.co.uk/itm/190676712344?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2648 Такова чудо не бях виждала, какво ли не мислят вече. Grinning  Но не изглежда  никак зле.

# 127
Вижте на какво попаднах, докато се ровя за подарък на малкия - http://www.ebay.co.uk/itm/190676712344?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2648 Такова чудо не бях виждала, какво ли не мислят вече. Grinning  Но не изглежда  никак зле.

Виждала съм няколко пъти дечица да ги карат, изглеждат наистина много добре, а и се сгъват супер компактно.

# 128
  • Бургас
Ulla, а деца на каква възраст си виждала с такива превозни средства? И лесно ли ги управляват? На мен много ми хареса, но знам дали Радо ще може да го кара. А за другото лято пък може да му е малко. Rolling Eyes И като не съм ги виждала на живо се чудя какво да правя.

# 129
  • Обетованата земя
 Готино е. Аз се чудя, като имаме камионче за каране с крака (толокар), има ли смисъл да взимаме такова? Май взех да се отказвам от скутера, мисля, че Иво няма да може да го кара още.  newsm78

# 130
Аз разгледах скутерите, но мисля, че са по-подходящи за третия РД.

# 131
  • Обетованата земя
Май и аз до този извод стигнах.  Peace

# 132
  • Пловдив
Май и аз до този извод стигнах.  Peace

И аз, и аз.   Peace

И впредвид и наследството от каката ни направо съм в голяма чуденка какво и кое да е. А и вече ме подпитват от тук от там. А идеити свежи хич ги няма...    Thinking

Ulla , честит празник на малката вече голяма Стела.     baloni

# 133
  • Варна
Здравейте!

Мария, тази триколка ми изглежда супер, а това че се сгъва най-много ми харесва. Във Варна в един детски магазин има нещо подобно, но е в пъти по скъпо от показаното от теб.

А аз стигнах до извода, че скутера е за сега, а колелото без педали за 3-тата годинка.  Flutter

# 134
Момичета да ви почерпя.Днес нашия батко стана на 10 годинки.

Честит рожден ден на Стела!

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 23:33 от zyzi2

Общи условия

Активация на акаунт