Не зная защо и казват така,майка ми и свекърва ми така се изразяват и аз така пиша и казвам.
Надявам се ме разбра

Де да можех и аз да оставя децата на някой от бабите и да се раведря... ама по-нататък 
Днес педиатърката ни изпрати на снимка, каза че е възможна вирусна пневмония без други симптоми и не може да стоим без да проверим при положение че има дълго време субфебрилна температура. На снимката слава богу всичко се оказа наред. Забеляза увеличен тимус, но не се притесни на този етап, каза че даже рентгенът щял да подейства положително за смаляването му и като прочетох в интернет май е права, поне една полза от всички вредности досега. Гърлото вече не червено само сливиците са все още набъбнали, ще си доизпием антибиотика и после ако има над 37 - Суметролим. Страшен коктейл от лекарства, но моята педиатърка е от старата школа и явно се презасрахова, то и аз като прочетох разни страхотии за вирусната пневмония взеха да си викам по-добре да проверим. Да минава вече
, днес бяхме с 37,0 и 36,8.

Дамян ходи от октомври и аз го отбих преди около 10-ина дни, не съм имала проблеми, като е на ясла си е ок, като го вземах в началото веднага ме нападаше, но с времето и това отмина.
но ще го мислим и гласим според детето.

Обадих се на педитърката и тя не знае на какъв специалист да ни прати, каза да отидем утре и съм сигурна че гърлото пак ще е червено и този път без направление за УНГ няма да си тръгна.

да разберете каква е причината и да се оправяте бързо