И ние от две седмици сме без памперс.За акото казва,но за пишането не винаги,затова и аз го подканвам честичко.Имали сме броени напишани гащички.Обедния му от много време е сух,но нямам смелост още да го махна.И вечерния е често сух.Има време.Нещо обаче навън не мога да се справя с изпикаването прав и той и не иска.И у нас пишка или в гърнето или тоалетната ,но все е седнал.И аз много не го мъча навън прав,че ми се струва,че целия ще се измокри.
Сега вече съм в отпуск и така ще е до септември,когато живот и здраве Коцето ще ходи на ясла.Дано свикне бързо,че отпуска няма да има и няма кой да го гледа.Голям дерт ми е от сега
Имаше възможност таткото да го погледа малко юли,но реших да си взема каквото ми се полага,че после не се знае дали изобщо ще ми се даде отпуска.Гледам ви и във фейса.Всички сте много сладки.Това е засега от мен.Чао милички

Направо още не мога да си обясня - от супер безобидна ситуация. Търкаляше се по пода в нас, до него имаше лист хартия. Аз го гледах с половин око, но за части от секундата, докато го видя, беше успял да си разцепи веждата в масата (стъклена холна маса). Мога да си го обясня само ако се е опитал да се изправи и се е подхлъзнал на листа хартия. Нямаше прекалено много кръв и не плака много, но раната се оказа дълбока, а и с хематом, и се наложи да го шият. Иначе се чувства добре, освен че се прави, че няма рана и лепенка
Ще видим утре, че докторът предупреди, че ще се подуе и посинее и окото сигурно ще се затвори...

. Аз успявам да ви чета набързо,но все не ми оставя време да седна да пиша.