ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 244
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Аз физически съм много здрава, калена и т.н... с изключние н това, че см анемична... Ама това ми е по наследство. Виж за това че ми хлопа здраво дъската...

# 106
Здравейте - ние сме си вкъщи днес и Дидко спи вече 3 часа обеден сън - направо  Shocked, това не е било. Чакм да се събуди озверял от глад. А сутринта спа до 9:00 часа с прекъсване за мляко разбира се.
Тука не беше Чернобил, не беше румънско обгазяване - ужас.

# 107
  • София
Девил, и Митко днес поспа доста - от 12 до почти 14.30 ч. Сега пак спи...
Пупи, как така с 3 бъбрека  Shocked Не бях чувала до сега за човек с три бъбрека... А и трите ли функционират?
Аз съм набор `79 - изпреварила съм Чернобил  Laughing `Ма съм си здрава, чукам на дърво. А за това, че и на мен ми хлопа дъската, Чернобил няма нищо общо  hahaha
Пуц, с теб се разбрахме вече!  Hug

# 108

Тука не беше Чернобил, не беше румънско обгазяване - ужас.

Вие отдавна не сте хора, вие сте свръхчовеци.  Grinning Аз помня как здраво пийвах йод след аварията.

Пуц, с теб се разбрахме вече!  Hug

Да не ни мине котка път. А ако мине, да е шарена.  Mr. Green

# 109
  • UK
Здравейте!
Ние цял ден бяхме навън.
Майка ми вчера дойде и спа в нас, аз сутринта я закарах до една клиника да си вземе изследвания и после цял ден в парка близо до тях.
Ани хич не иска да седи в количката, само на земята иска да сяда и да събира камъчета и клечки. И тя обича да яде хартийки всякакви, но най-любима и е кухненската хартия. В майка ми свали един дървен магнит за хладилника и успя да му свали горният пласт със зъбки.
И аз си спонмням в училище как ни даваха йод.
Майче, Ани пък много обича прахосмукачката, Все при нея ходи и я дърпа и бута, много се смее като чистя и я побутвам.

# 110
  • Berlin
Здравейте!
Ние днес бяхме навън 0т 11.30 до към 16ч., през което време малкият си беше буден (буден беше още от 9ч.). Много яко временце! Той се научи да бута количката и така лека полека пристъпва с нея. Памперс се наложи да сменям навън, ама добре мина.
И Пафи иска да сяда на земята и да пълзи към нещо, което му е привлякло погледа. Хартия също похапва и обича. Laughing
И аз съм За зоопарка, ама не знам такситата и количките как се разбират. Laughing А и не съм се научила още да я сгъвам.

# 111
  • София
Привет-мривет Simple Smile И ние цял ден сме в парка,днес бяхме 3 майки с 3 зверчета,добре си изкарахме,Жожо беше приличен,като махнем как ме вбеси на обяд... ooooh!
Научил се е малкия да яде всичко, днес пак ръфа геврек...но поне си се занимава,седи си кротко и го  ръфа..целия се омаза,но няма значенение Simple Smile а и салфетки яде, така че и той е в отбора на ядящите целулоза  Flutter
Ех за зоологическата, бая ми е далече, а моя мъж е още с моята кола,т.е не съм мобилна...в транспорта е абсурд да се кача с детето...такива са ми навиците, отвикнала съм...но ако решите да се оргазнизираме нещо..такси може би....но нека да е от днес за утре примерно-да мога да отреагирам.

# 112
  • Sunshine state

Добро утро!
5-ти ден на непрекъснат сън.Заспа в 19:30ч. и се събуди чак в 6.Дадох й мляко и отнесе до 9ч.Аз се наспах по-рано и си изпих кафето на спокойствие.
Вчера все пак излязохме,за да купим перде за нейната стая,понеже много напича напоследък,а там сме само с тънки.Не можахме да си харесаме и сега сме опънали един син чаршаф,докато разрешим проблема. Laughing Той си прилича точно на перде,но нали знаем,че е чаршаф. Joy
За днес на обяд й взех спагети с пуешко на Babylove,понеже не ми се готви,а и ще излизаме.Дано времето е хубаво. Praynig
Пловдивчанки-остава ли утре в 12:30ч. пред пощата?   bouquet

# 113
  • UK
Добро утро!
Пупи, месри за кафето.
Пу пу , малката Лорка все т ака хубаво да спинка.
Аз сега допивам второто кафе. Ани се събуди преди 6:30 ч., докато и направя закуската , тя взе че заспа и още спи.  Сега се чудя какво да и спретна за обяд.
забравила съм че имам да предавам една курсова работа и трябва да я напиша днес, пък мъж ми е поканил и гости довечера. Добре, че днес , пред празнично ги пускат на обяд от работа, та да ми помогне малко.

# 114
  • Berlin
Добрутру! Simple Smile
Браво на Лорката! Дано се задържи така да спинка, че сигурно е много готино. Simple Smile
Ние към 8 станахме и се чудя кога да излезем, преди обед ми се иска да е и после следобед да се приберем да поспи малко.
За закуска правих каша от елда с ябълка и банан и сложих сирене и масло. Crazy На обяд ще има пюре агнешко с карфиол и картоф Алете. Не съм взимала досега техни и ще пробваме днес.
А, заспа мушмула, докато си напиша приказката. Grinning Май по-късничко ще излезем.
Мен вчера ме хвана слънцето - ръкавите на жилетката ми са някакви 7/8 и над китките имам 2 червени петна, където са били изложени на слънце. Crazy Ще се мажа и аз с някаква защита.
Чакаме довечера свекърите, ще идват за почивните дни, а ние ще ходим да разглеждаме паркети за апартамента. Laughing

# 115
И аз да се запиша да ви следя Hug

# 116
Добро утро,
честито на всички наспали се  bouquetАз  не мога да се похваля с такова нещо,но нищо и моят ред ще дойде Wink

abs,взимала съм Алете,хубави са,но малко по-гъсти.Аз сега основно съм на Бебивита и после Хип.

Мамма на Ани,успех с курсовата работа  bouquet

Момичета как ще прекарате почивните дни?

# 117
  • Sunshine state
Мъжът ми е на работа утре,така че не го считам за много почивен,но другите ще сме си в къщи.Предполагам в разходки ще ги прекараме. Grinning

# 118
Добро утро и от мен  Hug Hug
Ние сме добре,не съм влизала много време и ме извинете.Бях на сватба,ремонт правим вкъщи и всичко е с краката на горе.
Честити пропуснати месечинки  Hug Hug
Честити зъбчета на озъбилите се  Hug Hug
Аз да се похваля,че Владис има ново легло и количка  Hug Hug

# 119
Хопсаса, да почерпя за кака ви Кица, удари 11 месеца.  Mr. Green

По тоя случай ходихме да я теглят. Дребуняк абсолютен - 69 см, но пак е наддала доволно, 8,400 е вече. То оставаше и да не, с тоя нощно сукане. Снощи само веднъж се буди, та се наспахме. бягаме сега на пазар.

Общи условия

Активация на акаунт