ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 248
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Честита месечинка на Екатерина!   bouquet
Пуц, може и да сте ни минали на см. и на тегло. Струва ми се, че Ани не е мръднала вече втори месец.  newsm78

# 121
  • Berlin
Клавдия, аз викам сега още някой зъб е излязъл на Владисчето. Simple Smile))) Честито, каква количка взехте?

palomax и аз Хип взимам основно и няколко зеленчукови големи на Бебивита за резерва. Взех и пилешко Бебивита да въведа месото, обаче не ми хареса, но не знам на Хип как е. Може би самото пилешко в пюре не е хубаво.
Ние, както казах, ще гледаме паркети, че трябва да изберем и да почваме. Сигурно ще ходим на кино, ако остане време или на шопинг, че сме го окъсали откъм летни дрехи, особено аз. Нищо от преди бременността не ми става почти. Laughing Само някакви тениски ... Майка ме пита няма ли да отслабвам и пазя ли диети, аз се майтапя, че съм раждала вече жена и е нормално да имам шкембе и тя много ми се смя. Laughing

Честито на кака ни Кицка! Все така сладка и чаровна да расте и да те слуша много, Пуци! Simple Smile Какво ще си купувате? Фина мадама ще е тя. Simple Smile Аз няма да казвам, че Пафиту беше 69см на 5 месеца. Wink

мама на Ани, може да е нормално, нали момиченцата уж по-мънички вървят.

# 122
Чиполино Максима X3M Pink

# 123
Честита последна месечинка на Кица  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • София
Здравейте!
Ние пак си спахме цяяяяла нощ...  Whistling КЕФФФФ!!! Сега си пия кафето.
Хей, Пуци, честити 11 месеца на кака Кица! Имам чувството, че миналата седмица едва ли не ставаше на 10 месеца... Как лети това време. С удоволствие чакам след един месец почерпките за първия рожден ден на всички!  Heart Eyes Абе дребуняк, много си е добре, ти какво искаш - да е някоя яка и дебела мадама? Така трябва - здравичка и фина. Приятен ви пазар!
Клавде , пишем ти едно неизвинено отсъствие  Mr. Green И аз се питах тия дни къде се загуби. Честити придобивки, със здраве да си ги ползвате!
Ростислава, добре дошла!   bouquet Ще ни се представите ли с дечко?
Бре, девойки, имаме ново попълнение, никой нищо не казва, ааааа!
За зоопарка - аз другата седмица, когато Митко стане по-раничко преди обед, се натоварвам на едно такси и отивам. Обещала съм вече на Пуци. Няма как обаче да кажа от днес за утре - знам ли го дребното колко ще спи. Та мога да кажа от днес за днес  Mr. Green Та като се наглася другата седмица, ще пиша по-раничко, пък който може - да дойде! Как се разбират такситата и количките и аз все още не знам  Grinning ама ще им се наложи да се разберат. То все едно куфар да искам да сложа в багажника, едва ли ще е проблем.

# 125
  • UK
 Почивните дни ще сме си в София. На 2 май мъжът ми ще заминава за чужбина, сигурно за 5 седмици, та ще си прекараме времето  заедно, с детето.
 Може и ние един шопинг да направим.
 abs, какъв паркет ще слагате?
 Палома и аз взех Алете за пръв път вчера, но не съм давала още. На Хип има пиле с картоф и копър и мирише много хубаво, точно на печено пиле. Аз по принцип месни взимам на Гербер. На Бебивита повече няма да взимам, яде ги детето, но не с такъв апетит като Гербера.
 Клавде честита количка и легло!
 И аз съм за зоопарка.

# 126
Честити нови количка и легло на Владис!
Браво на Лорчето за спането, само така!
Мели, ти докъде стигна с втория ти рожден ден?
Палома, утре ще бъдем на вилата на колегата на мъжо. На барбекю. Надявам се да е забавно, едва чакам. Малко ме е страх за дребното, защото ако не го возя, изобщо не стои мирен в количката, та не знам как ще се удържаме няколко часа на двора там. Дано да има я люлка, я нещо там...
Пуци, Кицето днес прави 11 месеца, нали? Каката на темата Simple Smile)
Мама на Ани - успех!
Абс, Страх ме е да го пробвам на количката, а и нали още не сме купили обувки. Ама нашият как бута масата у дома. И се ядосва, ако му препречим пътя.
Защо като стане дума за прохождане и кажа, че Коко е проходил, някакви всезнаещи започват да ми обясняват 'Ама ще видиш като почне сам да ходи..' Като кажа, че ходи сам, се почва едно 'Ааа, аз мисех, че го водиш за ръчичка'. Аз воденето за ръчичка изобщо го нямам за прохождане, що за тъпотия е това? Да не говорим, че Коко изобщо не съм го водила. Просто си ходеше по мебелите и един ден си се пусна и продължи сам. А след това започна и сам да се изправя от земята директно (тоест без опора).
Снощи мъжо се паркира на спалнята в 19ч. В 19.30 дребното ми заспа на гърда и легнахме на дивана в дневната. Мъжо така и не отвори очи до сутринта и сме спали с малкия на дивана, за да не го прекъсваме. Той често се будеше и много трудно заспиваше. Другият зъб яко напъва, дано има скоро включване, че пак да си поспим... През деня много ръфа, лигави се и е много досаден, все иска с мен да е. Но иначе е доста по-спокоен.. Като се сетя примерно в София какъв зор беше, сега направо е приказен!

# 127
Честита месечинка на Пуценцето малко! Жива и здрава, да спинка нощем! Ти си обявила повода, ама смятай колко време пиша отговора си, щом 7 нови съобщения са публикувани междувременно....
Урааааа, Коколеандър не е най-тапишонест, Кица е с месец по-голяма, а е 69см. Ама тя е и слабич поне, наш'то кюфте... Мама на Ани, колко е Аничка? Ние бяхме 72см последно. Онзи ден го гледам опънал две бодита, които му бяха по-свободни, реших, че е пораснал - пак 72см го измерих... Уж килограми трупа, ама на височина изобщо не расте. Теди като каза нейния Контантин колко е, направо свят ми се зави...

# 128
  • UK
Аз я мерих с ролетката вчера и си беше 68 см., а и не ми се струва да е изпънала бодитата.

# 129
  • София
Аз пък си нямам никакво понятие колко кг и см е станал Димитър  Laughing Нали консултациите са на 3 месеца. Сега в началото на м.май трябва да ходим (след празниците). И аз се опитах да го измеря с ролетката - около 83-84 см го изкарах (предния път беше 78 см)

# 130
Мама на Ани, Ани е месец и половина по-малка, де, нормално да е по-нисичка.  Laughing

Аз нямам тревоги, но очаквах да е минала 70, щото миналия месец хич не беше пораснала, а тя обикновено през месец отбелязва растеж на ръст. Но нали с възрастта се забавя темпото, та нормално. Педиатърката почна да ми говори да съм ѝ готвела първо, второ и десерт, ама няма да стане. Така и така едва си изяжда едното ястие, пък и супа да ѝ правя. Като прояде човешки тогава.  Naughty

Ще съм в бойна готовност като решите да правим зоопарк.  Mr. Green

Майче, какво ще го мислиш - оставяш го на двора да се разхожда човекът.

# 131
Да, нормално е вече да забавя темпото. А Димитър колко много е пораснал в този ред на мисли....
Пуци, аз ще го оставя на двора, ама ме е страх по три причини: вече дори не иска да лази, само ходи. Но все още не е толкова стабилен, че да го оставя сам. Разбира се, умее да пада добре и се задържа или на дупе, или на длани. Но там треви, бордюри, камъчета, не знам дали ще се справи.  дома прекосява целия апартамент, но там имам чувството, че често ще пада. Плюс това няма обувки, изкарвам го с едни декоративни. Успява да ходи с тях, но ме е страх нещо да не изкриви крачето, да не знам ли... Сещате се, от тия картонените обувки, не са с гумена подметка...
Третата причина, поради която се притеснявам, са тревите, кърлежите, буболечетата. Някоя тревичка да го ожули и може да се обрине. Знам, че малки деца не бива да пипат треви и цветя... Но като се справим с това предизвикателство, ще разказвам утре вечер или в неделя.

# 132
Е, под наблюдение. Не виждам как ще го задържиш в количката, той голям човек вече. Гадините са си основателна причина, определено.

Да бе, не трябвало да пипат - Кица вчера в зоопарка опипа каквото можа, откъсна едно жълтурче, опита се да изяде една пръчка, засега нищо ѝ няма.  Wink Между другото, зоопаркът май е едно от безопасните откъм кучешки зарази места - не пускат кучета. Twisted Evil

Що не му вземеш човешки обувки вече, няма избор ли?

# 133
Няма пари  Mr. Green Върнахме последните на свекърите и този месец го карахме на магия. Буквално провидението ни помагаше да не умрем от глад, щото като оставахме на нулата, отнякъде се появяваха кучета за ваксиниране, опериране и т.н. Днеска мъжо взел заплата и вече се диша. Пък и са одобрили кредита му, така че скоро ще си купуваме кола Simple Smile

# 134
Той ветеринар ли е?

Общи условия

Активация на акаунт