ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 252
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Отвсякъде! Simple Smile

# 136
  • UK
Е, Майче крайно време е на Коколино да му купиш обувки.
Аз сега бях на пазар и купих някоко зеленчукови пюрета на Ани. Като бяхме на Стара Загора си ядеше много хубаво детето, но там и давах само купени пюрета. Аз нали зеленчуковите и ги правя , та се чудя дали не е заради това да отказва да яде, месните си ги яде много добре.
 Да ви питам от кога почват да се дава месо всеки ден?
 Пуц, а Кица почна ли да яде нормално?

# 137
  • Berlin
Прибрахме се. Накрая голямо мрънкало взе да става и ми писна да озвучаваме градинките и се прибрахме...

мама на Ани, аз месо давам всеки ден от повече от 1 месец,да не кажа 2, не давам жълтък. Simple Smile А паркет ще гледаме трислоен.

Утре трябва да купуваме нови обувки, тези се оказаха малки. Виждам, че отпред му опира пръстчето на обувката доста.

И изгорях на ръкавиииии, утре трябва по потник да излизам. ooooh!

Пупи, може ли да кажеш какво съдържат пюретата на ДМ?

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 18:12 от abs

# 138

Пуц, а Кица почна ли да яде нормално?

В смисъл да си изяжда пюрето или да дъвче големи парчета? Не знам какво имаш предвид под нормално.  Laughing Откъм изяждане още се мъчим, само ако много ѝ е харесала комбинацията си го изяжда и то не винаги. Днес ѝ дадох тиквичка, жълтък, макарони и извара. Ми хареса ѝ, лапаше доволно, но не го изяде цялото. А вчера дъвка парче пилешко, реших да ѝ дам освен пюрето няколко парченца морков, карфиол и пилешко. Дъвка с венци, дъвка, преглътна си го. карфиола и него изяде, ама той мек, смачка си го.

# 139
  • UK
Да , да имах предвид дали яде с апетит и дали си изяжда манджата.
И аз давам на Ани цветчета броколи и си ги хапва добре.
abs, ние сме стрислоен паркет, много е мек и вече яко се е надраскал.

# 140
  • Sunshine state
Имаме проблем с пералнята/запушена е/ и чак сега се включвам.
абс,пюрето на ДМ,което купих аз,съдържа само продукти,без добавки е-спагети,зеленчуци,пуешко,вода и растително масло. Peace На всичките е обозначено,че са от био продукция.Изгодни са.Аз ползвам и тяхното АМ и съм доволна.
Пуц,какво първо,второ и трето?То ние едвам им навираме и основното,а какво остава за десерт. Joy
Мама на Ани,и аз забелязвам,че отказва направеното от мен,а яде купешкото. Rolling Eyes Не знам..
Ето,днес си изяде цялото бурканче спагети.За утре съм й приготвила пиле със зелен фасул,преди малко го направих и стерилизирах 2 бурканчета.Да видим..
Майче,браво за кредита и колата.И ние така,като свършим парите-караме го на моите умения да правя 'от нищо-нещо'. Laughing Добре,че е продукцията от село. Sunglasses
Мел,на 3 месеца ли са след годинката консултациите?Направо си отдъхвам,че това ходене всеки месец ми е малко тъпо. Mr. Green
А сега едно преброяване-кой колко зъба има? newsm78
За протокола-ние сме с 4-2 отгоре и 2 отдолу.Кои са следващите,които трябва да излязат? Thinking
Изчаквам да израснат на цяло и тогава ще започвам да ги мия. Peace
Днес излязохме на разходка с моята приятелка.Изкарахме си добре в движение,както винаги.
Накрая започна да скапва,но включих на 6-та скорост и си бяхме бързо у дома.То пък взе,че пекна слънце. hahaha
Утре сме на среща.Ще документираме. Flutter
Хайде лека от мен.  bouquet

# 141
Здравейте - много сте писали не можах да прочета всичко. Ние за почивните дни вече сме в София  Mr. Green И на мен ми е супер. Малко почивка. Дидко е с очите на осем да види всичко. От седене цял ден в колата като го пуснах сам се изправя в кошарата, започна и да я обикаля направо останах  Shocked Утре може и ние да отидем до Зоологическата градина, но не знам кога/Пуци, ако видиш синьо(отвън е тъмно кафяво) Хаук Малубу ние сме Simple Smile/. Мен ми се иска и по магазините малко да ходя, но ще видим ще ми се отворили парашута.
И ние имаме 4 зъба вече, но неравномерно изникнали.
Честита месечинка на Екатерина

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 20:52 от Devil_Rose

# 142
  • София
Честита Кицина месечинка!

Жожо е с 6 зъба: 2 отгоре и 4 долу. Още 2 отгоре са на път.
Пупи би трябвало сега да излезнат на твоето момиче 2 долу.Ама си зависи...при всеки е индивидуално,при Жожо например не е по схема.

# 143
  • Sunshine state
Божее,много съм проста..
Честити 11 месеца на Кицето.  bouquet
Значи имаме 4 и 6 зъба дотук. Simple Smile

# 144
Мен ме обхвана италианската вълна пак... това е толкова хубаво и толкова лошо... Няма значение. Както вече разбрахте, аз съм чернобилче и отклоненията ми са допустими.
Ние имаме 3 зъбчета - 2 отдолу и 1 отгоре, второто е съвсем на път...

# 145
Здравейте,
днес беше голяма борба с моето момиче,за да заспи,такова чудо не е било.

Бяхме на пазар,купих й обувки от Дайхман,номер 18.Много добре върви с тях.Досега беше с Колев и Колев с ципчето,но станаха на нищо за нула време,а тя дори не пълзи.Много са некачествени тези обувки,а масово се купуват.Всяко второ дете е с такива,не мога да си го обясня.

За протокола,Мимето има 3 зъба-2 долу един горе.

Май Владис е с най-много зъбки ,последно 7.

# 146
Добър вечер и то нас!Интернета ми е много слаб и най-вероятно ще връщам флашката.Направо се изнервям докато зареди. #Cussing outНямам време да ви изчета ще извинявате,ако нещо изпусна.
Честита месечинка на Кица!  bouquet
Някой май имаше нови придобивки,честито,със здраве да се ползват. Simple Smile
Ние сме в отбора по без зъби,незнам има ли още някой като нас. Sad
Ние днес също се разходихме.Запознах се с една мама,на която детето е по голямо от нас с 2 седмици и си обикаляме с нея. Grinning
И ние сме с буйки Колев и Колев,засега сме доволни,но са от месец,пък и ние не ходим.
Лека вечер!

# 147
  • Berlin
Пафиту е с 2 долни зъба.

мама на Ани, ами аз мисля, че и нормалният паркет ще се надраска. Тоя уж нали по-устойчив на раздуване/свиване го дават, та затова сме се спрели на него.
Devil, къде сте отседнали?
Пупи,мерси, ще ги прегледам аз тези пюрета.

И ние имаме обувки на К&К и наистина много бързо се смачкаха. Може би трети ден днес излизаме с тях навън. Може би кожата им е много мека. Купуват се, защото може би повечето мами (и аз с тях) не знаят какви други обувчици да вземат за ходене в началото. Ето, сега трябва по-голям номер да взимаме и сигурно ще вземем пак тези, защото не знам кои други стават. Simple Smile

# 148
  • Cyprus, Пловдив
Добра вечер,бързам да пиша,защото пак съм с краден нет и не знам кога ще прекъсне  Wink
Честита месечинка на Кицка,леле другия месец и рожден ден ще празнувате  Heart Eyes
И ние се върнахме от рожден ден на голямата племенница,беше хубаво и бях много щастлива,че присъстваме с Янис  Heart Eyes
Ние сме с 4 зъбки-2 горе,2 долу,белее се 3-и горе,но не вярвам да е скоро  Wink
Майче,"чернобилче"  Hug

# 149
Хич не чувам добри отзиви за Колев и Колев. И да искам, няма да купя такива - тук ги няма. Само че има някакви други 'елитни' марки, но са безумно скъпи. Най-евтините обувки тук са 30лв, ако търсиш нещо по-хубавко и към 40лв може да те хванат. Затова все не стигаме до обувки, но в неделя ще ходим в центъра да потърсим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт