ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Ани има 4 отгоре и 2 отдолу, но не излязоха по план. Отгоре първо израстнаха отсрани и после отпред.
abs нашият е на Таркет и самото дърво е много меко,котето където тича и се подхлъзва е станало на драскотини.
Моите обувки са на Капчица, тук прочетох само негативни мнения за К и К, и се псрях на Капчица, засега  забележки нямам.

# 151
Брутру. От 6 сме на крак, щото се подмокри горкото и се въртя доста време докато случайно ѝ пипнах гърба, та усетих, че е мокра. Тръгнах да я преобличам с каквото хванах, оказа се силно омаляло гащеризонче, оставих го разкопчано, като смокинг, но се разсъни девойката и това ни беше. Силен старт на деня. Даже се зарадвах, щото имам да превеждам и изненада - още не са качили английските субтитри и не мога да почна. Да им се не види.  Crossing Arms

И Кица е с два зъба.  Mr. Green

# 152
  • Sunshine state

Добро утро!
Пуц,да ти кажа,че може памперса да й е малък.Лора също е 8400 и откакто минахме на 4-ката на Пуфис,нямаме никакви проблеми с пропуски.Изглеждаха ми големи,понеже са от 7-18кг.,но не са.Памперса ми изпускаха 3-ката,а тия са бетон-13 часа и нито капка на вън.Пробвайте по-голям номер,дори да мислиш,че ще й са големи. Peace
Ох,не знам какви обувки да й взимаме...Една приятелка ми предложи обувките на сина си и мисля да ги взема.Мисля,че са на К и К.Ще видим..

6-та вечер на непробуден сън.Отново легна в 19:30ч. и стана в 6ч. за мляко,след което откърти до 8 без 15ч.Ще стане човек от това дете.Аз станах към 7 и 30ч.,понеже вече не ми се спеше,та пийнах едно кафенце на спокойствие.Днес изглежда,че ще бъде слънчево. Simple Smile   bouquet

# 153
Добро утро!
Пупче, мисля, че е крайно време да ти го кажа - Честит рожден ден! Продължавайте в същия дух!  Hug
Пуцано, сигурно е от броя, ако сте на тройка още. Макар че се е случвало и с 4-ка Коко да ми пропусне. Но рядко.
По темата с памперсите: нали всяка сутрин като станем, го слагам ситното на гърнето. И тази нощ само от 21 до 23.30 се събуди 4 пъти. Смятайте през какъв интервал се буди... И трудно заспиваше. Та до сутринта бях все едно мъртво уморена тепърва ще си лягам и изобщо не ми се мърдаше от леглото. А той идва при мен и ме бута, прави 'ъъъх-ъъъх' (все едно се напъва да ака). Занесох го на гърнето, изпишка се и започна да пляска и да ме гледа в очакване. Аз му плеснах за браво и той доволен стана от гърнето.
Толкова съм умряла за едно фрапе... А трябва да се подготвям за барбекюто. Баси как ми се спи само...

# 154
Е, на тия пише, че са от 8 кила, 4-ти размер са. Досега не е имало издънка. Аз си мисля, че едно на ръка рано ѝ го сложих, второ, че може да не съм го сложила добре и затова да е изпуснал. Щото не беше свръхпълен като го махнах. И по-пълен е бил без да пропуска. Ще видим, ако се повтори, ще сменяме размера.

А за обувките виж как ще са ѝ, щото от "Дневника на мама" ми се е набило в главата, че не трябва да се доизносват чужди обувки - всяко краче е уникално и вече оформената от друго краче обувка ще е неудобна, пък нали сега им се оформят ходилата всъщност.

Пупи, рожденичка ли си днес?

# 155
И аз така съм чувала за стари обувки. Поне докато проходи, както трябва.
Пуци, няма рожден ден, ама нали Лорка спи непробудно вече, махнала е яденето в 3 часа, та е време за втори рожден ден  Laughing

# 156
 hahaha Вярно, бе. Но то и иначе ѝ наближава рождения ден.  Mr. Green

# 157
Да, ерата на телетата Simple Smile)
Не знам дали ви се похвалих - намерихме си кола. Ще се приготвям след малко и да идем да си я видим Simple Smile

# 158
Здравейте,
Пупи,честит втори рожден ден и от мен  bouquet  bouquet  bouquetЗа обувките,и аз знам че не е хубаво да са вече носени,защото са вече деформирани от крачето.Лорка трябва да е с нови обувки и да си ги деформира по нейното краче.Аз повече Колев и Колев няма да купя.

Мая,дано скоро се похвалиш с нова кола.Стискам палци.Ти пак с нов ник,отначало се зачудих нова мама ли има Wink

Мама на Ани,и на Мимето горе и проби страничния резец първи,сега чакам централните.Като перфоратор е  Joy

# 159
Ние ще ходимдо Зоопарка след около час.
Abs в Парк хотел Берлин сме. Хотела е много хубав. Времето е страхотно и ще сме разходка цял ден.

# 160
  • UK
Добро утро!
Пупи, ЧЕСТИТО!
За обувките, по-добре да са нови Peace
При нас, както винаги, ноща мина с едно будене. Поне не помня други, но на мен много ми спи. Снощи имахме гости и си легнахме късничко.Едни съседи бяха в нас, детето им е с една година по-голямо. Та видя Диди гърнето на Ани в коридора и милата си свали памперса и седна него. Беше много смешна, защото си сваляше едно по едно обувките , анцунга, памперса.

# 161
  • София
Добър ви ден!
Аз за себе си все още изчаквам с втория рожден ден. Сигурно цял месец трябва Митко да спи по цели нощи, за да се престраша!
За протокола - Митко е с 9 зъба. Четири горе, четири долу, един кътник. И един кучешки, ама не е съвсем пробил, та не го броя. Е, ако ме приемате в класацията с т`ва моето голямо дете  Whistling
За обувките - съвет от мен - Капчица! Български са, качествени, удобни, от естествена кожа. Много време изгубих, лутайки се на какви обувки да се спра да купувам, понеже съм перфекционист в това отношение. И носени обувки - по-добре не. Пуци съвсем точно го е обяснила (и аз имам Дневника на мама  Grinning)!
Мая, спри се, бре жена, пак промяна при тебе! Съвсем ме обърка  Mr. Green

# 162
  • Berlin
Набързо да питам - къде ги продават тия Капчица и кой модел е подходящ за първа обувка?

# 163
  • София
Продават ги по детските магазини. Не са в точно конкретен магазин. Във Виталиса не съм погледнала, ама мисля, че няма. Трябва да се провери. Аз ги купих от Штъркела. Всичките им модели са подходящи за първи обувки  Peace Гледай все пак да са твърди и стабилни при петата и да държат добре глезена. И да са с един номер по-големи - да можеш да си пъхнеш кутрето отзад при петата

# 164
  • UK
Аз питах преди месец във Вис-а и ми казахах, че ги чакат да зареждат. Аз ги купих от квартален магазин. Продавачките ми обясниха кои са за прохождане и те ги мериха.
Майче, ще стискам палци за колата.

Общи условия

Активация на акаунт