ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Да ви попитам нещо-вчера взехме от Лидъл едно сирене,пише че е пастьоризирано,мога ли да дам на Мимето?

# 166
  • Sunshine state
Палома,няма проблем да го даваш според мен. Peace
Искам да ви кажа,че на всички дечицата са ви страхотни.Жалко,че бе само за малко,но пък и те си имат режим и полудяват,ако се застои човек повечко.Ще се радвам пак да се видим. Heart Eyes

# 167
  • Berlin
Момичета, браво за срещата. Simple Smile
Аз да ви кажа навих мъжа ми да ни стовари някой ден в Зоопарка с колата, ако нещо се организираме за почивните дни, ще се постарая да дойда. Simple Smile

# 168
Привет!
Пловдивски мами, разкажете повече за срещата... Примерно..
За промяната - този ник исках да е в самото начало, ама незнайно защо, досега системата не ми позволяваше да си го взема.
За колата - в мометна е на границата, утре сутрин ще е дошла. Днес е тръгнала от Италия.
Имахме прекрасен ден. Къщата е голяма и обширна, дворът е ОГРОМЕН. Зелена ливада. Скоро ще сложа снимки, защото не се описва с думи. Много съм уморена от слънцето, от тичане нагоре-надолу и от емоции. Ако имах къща, щях да съм сигурно минус още 5кг поне...
Изчипах Кокчо едно хубаво, проверих го за кърлежи и сега спинка сладко-сладко. Там се държа прилично, всички го похвалиха как глас не му се чу. Както винаги пред непознати. В минутата, в която си дойдохме у дома, се почна едно мрънкане, което прерасна в едночасов рев и агресивно хапане на ръчичките. За ден-два чакам и четвъртото зъбче. Дано нощта мине по-леко.

# 169
Добриутро! Как още никой не се е отчел?
За нас нямаше нощ. Кошмарно беше. Одавна не броя по колко пъти се буди, но поне 4 от снощните будения бяха с голям рев. Няма да ви обяснявам просто как се уплаших като се видях в огледалото  Mr. Green Имам чувството, че по един съветски танк е паркирал на всеки от клепачите ми...
Отивам за кафе, щото плодовият фреш тази сутрин не ме освежи.

# 170
  • Sunshine state

Ето и аз ще се отчета,за да не водиш монолог. Grinning
При нас нощта мина непробудно-стана в 6:30ч. за мляко и после поспа още малко.
Ние снощи излизахме с приятели,а свекърва ми беше тук.Ние си бяхме тук,когато й дойде време да ляга за нощния сън,така че не се е будила и на практика не се е налагало да я гледа. Sunglasses
Прибрахме се към 1ч.
Майче,звучи страхотно къщата.Колата тук ли е?За срещата-срещнахме се на пощата,събрахме се и отпрашихме към едно паркче.Там се развихриха малките-кой гладен,кой не ще да седи в количката. Simple Smile Повечето са на път да проходят,а Янис направо си върви. Party
Ивето питаше за Коко дали се е кротнал след прохождането,но я разочаровах. hahaha
Отивам да си допия кафето.  bouquet

# 171
  • Berlin
Здравейте!
Ние почнахме ремонта, по-точно в момента се руши в апартамента. Laughing Избрахме паркет за детската, утре ще ходим да избираме тапети за спалня и детска. Мъжът ми изненадващо хареса едни мноооого тежки, тип замък. Crazy На мини спалнята ни не знам как ще стоят, може би само като акцент, защото и на мен ми допадат. Тия дни сме на такава вълна. Пафиту е по цял ден с баба си навън, голяма радост.

Малко да си допълня: вие купихте ли вече летни дрешки? Нашите бодита плътни ми се струват, не съм ходила по детските магазини още да гледам какво е излязло. И панталони ще трябват тънички. Блузи с къс ръкав имаме, но повече към бодита клоня все още.

# 172
  • Sunshine state
абс,абсолютно съм 'за' бодитата.Имаме доста,но не са много представителни и ще трябва да вземем още.Хубавото е,че имаме и няколко роклички,с които да разнообразяваме.Блузките са дефицит,но през лятото не ги ползвам много,защото не слагам панталон.То сега е малко неприятно-не знаеш какво да сложиш. Simple Smile
Успех с ремонта!Хубаво е,че майка ти го извежда,та да можете на спокойствие да си ремонтирате. Heart Eyes

# 173
Здравейте и от мен,
тук е пусто,което означава че се възползвате от хубавото време.Аз чакам малката да се събуди и ние излизаме.
Срещата мина приятно,трябва да повторим,защото беше кратка,поне за нас,но няма как,като не спи в количката ,трябва да се прибираме.

abs,аз също ще взема бодита с къс ръкав и боди-потник,блузки имам достатъчно,панталонки и клинчета също.

Пупи,браво на Лора за хубавия режим.

# 174
  • UK
Хайде и аз тук.
Ние днес се надигнахме в 11ч., от леглото  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ани се събуди към 8ч., но майка ми спа в нас и я взе , та ние с мъжът ми гледахме филм и чак тогава станахме. Не бяхме стояли толкова дълго в леглото от както бебето се е родило. Чак и кафе пихме в леглото.
Много хубави снимки имате от вчера. Радвам се , че сте изкарали добре. Другият път повече.
Аз имам 7 бодита с къс ръкав от Англия, сега ги отворих, че са малко големички. Но лятото ще изкараме с тях. Имам и 7 бодита потник, които слагам цяла зима под блузките, но те са по-малки и скоро ще ги прибирам.
На мен с боди ми е най-удобно и някакво клинче или панталонче надолу. Вчера бях в мол " Сердика" и харесах няколко много сладки летни костюмчета-потничета с къси панталонки, много морски. Ще купя едно две да има по-представителни.
 Найстина трябва и софиянки да се организираме да се видим.

# 175
Софиянки да имат предвид, че през юни пак ще трябва да се събират Simple Smile
Пупи, радвам се и за тази непробудна нощ.
Мама на Ани, радвам се, че сте релаксирали. Звучи като по филмите...
Ах, кога ли ще ни посетят и нас тези спокойни нощи. SadОчаквах Коко да заспи, обикновено спи преди обед, когато имаме тежка нощ. Днес и това не стана.
Колата пристигна, но ще ви разкажа, когато я купим, за да не мине котка път. Сега се връщаме от митническия склад.
Снимките от пловдивската среща наистина са интересни. Бебоците вече кипят от енергия и са неудържими. Simple Smile
Аз ще правя гравче-тавче днес. Бобът ми завря, чакам да омекне и ще излезем малко, пък като се върнем, е го опека. Отивам да простирам.

# 176
  • София
Е, не е чак толкова пусто тук...  Grinning Ей ме и мен.
Пак с главоболие...  Rolling Eyes Само е от неудобната ми възглавница. Ама с това чавище (цитат - Пуци) къде ти да отида на спокойствие да си избера нова.
Тази нощ при нас не беше съвсем непробудна. На два-три пъти се мяташе върху мен Митко. Абе к`во се оплаквам, в сравнение с преди направо е рай!
Пловдивчанки, браво, че сте се видели! Направихте ли поне една снимчица, да ви видим?
А ние, софиянките, аз пак да кажа - решила съм го за другата седмица през някой работен ден (защото сега всички използват почивните дни да се видят с мъжете си  Peace) да се вдигна до зоопарка. Ще пиша кога, пък дано успеем повече да се съберем!
Майче, чак на мен ми стана готино за почивчицата ви! Браво! Кофти за през нощта, Кокито сигурно е бил превъзбуден от новите впечатления. А какво значи sacra cor?
Абс, плячкосала съм някои летни дрешки - 2 бодита потник, 4 с къс ръкав (2 от които внезапно установих, че почти са му омалели), 3 къси панталонки памучни... Упорито търся сандалки, ама още няма! А е такава жега вече навън, че с обувките сигурно му е топло на детето  Confused Доста трудности срещам и в търсенето на дрешки - все малки има. По-големите са кът. Направо уговорки правя с продавачките като получават, да ми запазват. Боже, до къде стигнах
Палома, не си единствената - и Митко не спи в количката навън. Много гадно, защото все трябва да се съобразяваш и да се прибираш, като дойде време за сън.
Мама на Ани, ихаааа, супер сте - сън до 11 ч.!!! Да ти кажа, на Митко баща му му е купил едно страхотно гащеризонче - лятно, точно от мол "Сердика". Трябва да го питам от кой магазин точно, защото такива по другите магазини не съм виждала, а е и евтино - 20 лв.

# 177
Пусто си е Мели,пустоооо WinkЕй,колко часа стана,и колко мами не са се отчели GrinningПосле ще разказват къде са се разхождали.

Ние се прибрахме от разходка,беше много приятно.
Да ви почерпя за рождения ден на мъжът ми

# 178
  • София
Добре де, съгласна съм - пусто е!  Grinning
Палома, честито на мъжО! Да ти е жив и здрав и мноооого да те слуша  Wink Гаврътвам с огромен кеф в тая ненавременна жега всичките питиета. За другите момичета - няма  smile3533
Бяхме на разходка и понеже съм овца застреляна, забравих да намажа Митко със слънцезащитен крем. Зачерви бузките  Blush Баща му дойде да го види та ходихме до Хиполенд, че така ми е влязла в главата да му купя триколка... Е не ще и не ще това дете да седне дори в триколката, какво остава да го возя в нея. Страх го е  Rolling Eyes Орева магазина, истеряса направо, като го сложих в една триколка за малко. Ще си се бутаме с количката и това е.
Умрях от жега - направо си е лято, та дрънка.  sweating

# 179
Юху! Ние бяхме на село. Малко тъпо три часа път, три часа там, три часа път обратно, ама нямаше кой да обгрижва котарака, та затова. Общо взето спокойно го понесе Кица, малко истеризира на отиване и още по-малко на връщане, а там се надиша с чист въздух.

Ще чакам сигнал кога да тръгвам към зоопарка, както казах.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт