ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Без изследвания?  Close

Аз пък снощи гледах материал за изоставените деца и колко много от майките, които са ги оставили не знаят, че са живи. От една страна побеснях на лекарите, които ги убеждават да ги изоставят, от друга - на самите тях. Разбирам, лабилни са в този момент, но някой да ти каже "За кво ти е да си го взимаш детето, то така и така скоро ще умре" и ти да си кажеш "Ми да, по-добре" е абсолютно безумие! И години по-късно са изумени като им кажат, че детето им е живо.

Извинявайте за темата, но се потресох жестоко.

# 91
  • Sunshine state
Не съм го гледала материала за изоставените деца,но ми се струва много нередно да съветваш някого да си изостави детето.Аз пък се чудя и какви са тези майки,които така с лека ръка вярват и не се борят до последно? Thinking Направо е безумие.. ooooh!
За педиатърката гледах..Няма такова нагло същество.'Как така ще плащате на касата?Да не би касиерката да ви преглежда?'  Shocked Откачена история..
Палома,ами след 16ч. на мен ми е късно,понеже тя тогава ляга за следобеден сън,а в 19ч. вече ляга за нощен.Не знам как да го нагласим.Нещо междинно? newsm78
Аз пак се осакатих-вряза ми се една дръжка от домат под нокътя и сега пръста ми е двоен. #Crazy Ужас. Rolling Eyes
Ако продължи така да духа,няма да излизаме.

# 92
Нередно е, разбира се, но е дългогодишна практика. Лекарите могат да бъдат много убедително позовавайки се на професията си, нали знаеш, а на тези майки явно малко им е трябвало.

Значи това е онази кретенка, за която се говореше пак наскоро. Нали я уволниха? Ще я съдят ли?

Пази пръстите, Пупи, много лошо така.

Това чаве ще ме сбърка - някаква луда страст питае към всичко хартиено. Ей сега докопала чекмеджето, в което събираме разни разписки и бележки и започнала да яде една.  ooooh!

# 93
Пуци,Мимето обожава да яде хартия,само да докопа нещо.А сега със зъбите още по-големи парчвта отхапва,редовно й бъркам в устата да вадя хартии.Вече не и давам да си играе с хартии.

Пупи,добре,тогава по обяд,става към 13ч.В събота удобно ли е?Айде да се включат и Дарка и Тони.

# 94
  • Sunshine state
На това му викам 'недостиг на дървесина'. hahaha И Лора е така-докопа ли някой вестник или списание,директно й е в устата. Laughing
Да,предполагам,че като им изтряскат някой медицински термин за някое заболяване и хората се стъписват,но все пак говорим за изоставяне.Да чукнем да дърво,че... Confused
Да,екстра е.Дарка,Тони,кажете удобно ли е и за вас в събота,13ч. newsm78

# 95
Ужас.  hahaha Ще ѝ дам аз дървесина.

# 96
  • София
Добро утро и от мен!
Не сте били чак толкова многословни, та успях да ви прочета качествено.
Пуц, отговарям веднага - наспахме се! И ние като Пупи - няколко нощи поред - спане по цяла нощ  Sunglasses  Whistling И аз не съм гледала това за майките, дето си изоставят децата, но като те прочетох, и аз се втрещих. Това за мен не са майки, даже не са хора, изроди са някакви. А пък Митко питае луда страст към всякакви лосиони и кремове за ръце и тяло - да ги яде! Само гледа да добара някое шише с крем, отваря го и си стиска в устата, чак и примлясква доволно  Shocked На това недостиг на какво ще му кажете
Майче, ай` стига се дегизира пък ти, едва те познах пак  Laughing
Пупи, браво на Лорчето за спането - голям кеф е, нали? Изчакай с втория рожден ден, че виж при мен как стана  Rolling Eyes От тогава си трая. Какво го правиш пръста - не е хубаво това, че двоен е станал, възпалил се е нещо.
Магнет, тази сутрин не съм гледала за Лещанска, но гледах преди това. Нали са я уволнили дисциплинарно и ще я съдят  Close Ти, освен второ кафе, пийни нещо и за главобола. Лош Жорко - да те вдигне с кокошките!

# 97
Хилоу!
Пуци, зетят също е фен на хартията! Не знам дали предпочита повече нея или техниката у дома... Само да ми докопа портмонето, изпразва го из основи и започва да яде я касови бележки, я визитни картички... Иначе шкафовете са залепени при нас. Само чекмеджетата с чорапите няма как. Та той вади, аз прибирам и все така...
Пупче, одобрили са кредита на мъжо и май ще купим кола съвсем скоро. Така че със сигурност ще спрем, а може би и ще пренощуваме една нощ в Пловдивъ.
Мели, нямам нищо общо с началото преди 7 месеца, нали? Само дето съм си същата патка. : Laughing
Абсолютно съм сигурна вече, че Коко се буди от зъби нощем! След като изби третото зъбче, имахме 3 нощи, в които като се събудеше в 23-24ч, лягах и аз и повече не се събуди. Или най-много да се размърда и сам да заспи отново. Сега е аха да излезе и четвъртото. Мислех, че като не спомена трите нощи, ще се промени нещо и ще почне да спи през цялото време, но уви. Та вече мога да си кажа, защото рахатът свърши...

# 98
Мели, явно нещо много важно и химично му липсва на Димитър.  hahaha

Майче, при нас ваденето е на дрехи от шкафа на леглото ѝ. Тя вади, аз прибирам, тя вади, аз прибирам и така си играйкаме по цял ден.  hahaha

# 99
  • Cyprus, Пловдив
Хелоу Simple Smile
Нашия нощен режим е без промяно,но все пак тази нощ поне не се будеше на всеки час,а само 5-6 пъти,давам вода,но не се успокява...
Днес се навършват 26 години от Чернобил,аз съм точно от това поколение  Confused
Момичета,искате ли във Фб да се разберем ,за да не отгчаваме,другите мами,за мен часа е без проблем тъй като Янис няма никакъв режим  Wink обаче в събота май ще сме извън града Sad
Пупи,Мели,браво за спящите деца Simple Smile
А за тази лекарка,съм без думи,разбирам че вече всичко се прави за пари,но на гърба на дечицата,е отвратително  #2gunfire

# 100
Хора, хайде в зоопарка, навън е чудесно временцето. Party

# 101
  • София
Е хайде, ама Димитър още спи...  smile3524

# 102
И Коксън преди малко заспа. Цял ден не се спря да обикаля по стаите, аз чистя, той разваля след мен... Да се посмеете малко: подреждам нещо в стаята, която ще бъде някога негова, а сега е нещо като склад за нещата на свекърите, зълвата, че и нашите. Понеже е все затворена, Коко с голям кеф се спусна да влиза в нея. Обаче аз го изпреварих и вдигнах прахосмукачката, той като  видя - беж да го няма на заден, побягна в хола. Голям страх има от нея, ей... Не беше такъв преди да си идем в София...
Дарка, аз също от чернобилското поколение...

# 103
Е хайде, ама Димитър още спи...  smile3524

Като се наспи? Ние сега потегляме, мисля докъм 4 да сме там.

ПП Какво ви/ни е на поколението - здрави сте/сме, радвайте се.  Hug

# 104
  • Sunshine state
Писах в групата за срещата.
За Палома пиша и тук-13:30ч. пред пощата в събота,добре ли ти е?
Аз съм родена 1985,но сестра ми е 1987г.Има 3 бъбрека и е епилептичка.Слава богу,заболяването й е излекувано/овладяно,по-скоро/ и няма проблеми с бъбреците.Определено аварията е оказала влияние.
Ние ще се разминем с разходката-духа.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт