Trilogy: Fifty Shades a.k.a Master of the Universe - Тема 1

• 38 431
  • 243
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Тъй като ме изкараха хейтърка да си кажа, че съм от тези, които така и не харесаха "Малкият принц". Трябва да опитам още няколко пъти Crossing Arms

# 106
  • София/Горна Оряховица
Тъй като ме изкараха хейтърка да си кажа, че съм от тези, които така и не харесаха "Малкият принц". Трябва да опитам още няколко пъти Crossing Arms

Я ... не съм само аз  Blush .

Понеже говорих с няколко приятелки и стигнахме до извода, че идеи за актьора, който да изиграе Крисчън - бол, но ни една за Анчето. Та, някой да има идеи  Laughing ?

П.П. Ех, зачистени сме.

# 107
Имаше слухове около Кейти Касиди. Знам това покрай следенето за новини около един сериал. Но само слухове. Хубава е.

# 108
Някъде четох за ролята на Ана в лицето на Ема Уотсън.

# 109
  • София, Младост 2
Тази Кейти, ако не гледа толкова самоуверено, мисля, че може да стане добре.

Но Ема Уотсън... не, твърде интелигентна физиономия има hahaha Пък и да си развалим образа на Хърмаяни с някаква лолитска роля... бррр Naughty

# 110
Кейти пък на мен не ми се връзва. За мен тя е русото Руби от Свръха, много си я харесвах там.
Ема Уотсън пък съвсем не ми прилича на Ана. Абе нямам угодия и тва е Mr. Green

# 111
  • София/Горна Оряховица
Ема Уотсън не само че не ми прилича на героинята, ами и подобна роля й е под нивото.

Някоя псевдо звезда би се устроила добре в ролята. Не бих могла да посоча име, всичките са ми толкова еднообразни  Rolling Eyes .

# 112
  • Видин
На 20.08 излиза втората част на български език  Grinning

# 113
На 20.08 излиза втората част на български език  Grinning

Иии, много бързо. Дали книгата ще бъде заявена по Библиотеките Laughing

# 114
кога ли ще обявят и третата част..

# 115
  • София, Младост 2
С риск малко да изместя темата, споделям, че докато си търсех разни неща за четене, твърде много ми се натрапваше книжката Beautiful Disaster, която упорито сравняват с Фифти-то и така и не могат да решат кой герой е по-секси, наш Фифти или въпросния Дизастър. Така че направих голямата грешка да я прочета... е няма толкова тъпа книга, честно.

Във Фифти поне имаше емоция и героите някак ставаха симпатични... и сексът беше интересен (поне първите 3-4 пъти). В тази са само някакви бесни тинейджърски дивотии, а главният герой не е мръднал изобщо от тригодишната си възраст нататък - а някой му е посегнал към играчката, а го е смлял от бой. Героинята и тя не е много по-добре - и е толкова не наясно със себе си и толкова досадна, че по-добре героят нея да беше понатупал, отколкото тия, които по незнайни причини се навъртаха около нея. С две думи - да не се излъже някой да я прочете...

# 116
Какъв е смисълът да се обсъжда в темата, колко са тъпи тези, които четат Трилогията?!
Тези, които четат далеч по-интелектуални четива могат спокойно да си отворят тема и да направят анализ на "Писма на един провинциалист" например... за какво им е да пишат тук, след като тези три книги са далеч от кръгозора им.

# 117
има я от вчера по книжарниците.. превода е ужасен през по-голямата част от книгата..

# 118
Малееее , кой ме е изхвърлил от темата? Crossing Arms Crossing Arms
Какво съм написала , казах , че ми е интересно да чета мненията на хора с различен социален статус , и че чакам втората книга на български . Големия спам. Аааааааааа. Стачка.  Crossing Arms

Та записвам се , за да кажа отново , че чакам втора книга на български , за октомври ли някъде четох , че се очаква?

# 119
  • Варна
То докато стачкуваш чети какво пишат хората в темата. Втора книга е вече по книжарниците.

Общи условия

Активация на акаунт