Trilogy: Fifty Shades a.k.a Master of the Universe - Тема 1

• 38 421
  • 243
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
За каста да се изкажа - говори се, че Райън Гослинг може да е в ролята на Кристиян Грей. На мен лично ми пасва доста, само русата му коса не ми се връзва. Но може да докара и тънката усмивка, и перверзния, сив поглед. А и в костюм е неустоим, въпреки че не е класически красавец.

# 121
  • Разпиляна във въображението
Хм. Раян Гослинг. Не го намирам много красив.

Иначе днес видях в една книжарница продавачката да чете втората част Grinning

# 122
  • София, Младост 2

Никак даже, и изобщо не ми харесва и на мен Crossing Arms Никакъв секс не виждам в него и ми е много... хлъзгав някак, като дребен мошеник (не го знам в какви филми играе). Прилича на лисица.

# 123
те освен него гласят и Мат Боумър, който е много хубав в костюм и доста ми пасва за героя..малко ми е кльощав ама..
иначе, за тези които не са си взели още 2рата книга да кажа - аз много се образовах от нея - вече знам, какво означава towel - а именно 'пешкир'!!!

# 124
Мат Бумър беше грубо отхвърлен (дори и да не е бил предлаган) защото бил гей.  ooooh!

# 125
мда, доста тъпо като цяло..
поне аз си мисля, че трябва да са някои нови лица.. макар, че съм тотално убедена, че който и да играе ще ми изглеждат доста дървено Simple Smile

# 126
  • София/Горна Оряховица

Никак даже, и изобщо не ми харесва и на мен Crossing Arms Никакъв секс не виждам в него и ми е много... хлъзгав някак, като дребен мошеник (не го знам в какви филми играе). Прилича на лисица.

Сладникав?
На мен ми сладнее ... много. И въобще, на никой не съм доволна, освен на Хенри Кавил. С костюм, без костюм - всякак го приемам  Mr. Green .

# 127
  • Варна
Бумър не го харесвах много преди да разбера, че е гей. Сладникъв американски момък нищо повече. Като рабрах, че играе за другия отбор тотално го зачеркнах с дебели черти за Фифти.
Гослинг същата работа.
Аз искам Хенри Кавил. Няма да се уморя да ги пиша...ммм...

Тук си е роля направо, костюм, Ауди, яхти и бодигард

# 128
Ах, Хенри, ах, Кавил  smile3544 И аз newsm80 за него, даже ако той играе ще си направа труда да прочета и книгите  Mr. Green Mr. Green

# 129
Ще ми е странно Супермен да си свали костюма и да влезе в червената стая. Нищо против мъжа. Супер красив е. Пасва на героя, но предвид франчайза, (освен, ако не е една серия, но в киното май зачеркнаха "една серия" от речника си), в който влезе, най-малко ще очакват да бъде в подобна стая.

# 130
  • Варна
О, наясно съм, че няма да имаме Хенри. Просто си мечтая....

# 131

Значи няма да прочета книгите  Crossing Arms

Рали, аз мисля, че този Супермен ще е с една серия.

# 132
хм.. и той става Wink а предложения за АнастейЖа Wink

# 133

Значи няма да прочета книгите  Crossing Arms

Рали, аз мисля, че този Супермен ще е с една серия.

На Нолън нямам вяра. Мрачен Батман. Като гледам рекламата - мрачен Супермен.

За жените - нямам си и на идея. Споменах Кейти Касиди, но това е защото съм срещнала слухове за нея.

# 134
Малееее , кой ме е изхвърлил от темата? Crossing Arms Crossing Arms
Какво съм написала , казах , че ми е интересно да чета мненията на хора с различен социален статус , и че чакам втората книга на български . Големия спам. Аааааааааа. Стачка.  Crossing Arms

Та записвам се , за да кажа отново , че чакам втора книга на български , за октомври ли някъде четох , че се очаква?
Палечка, по-полека, не се вживявай толкова в книгата, че да си мислиш, че някой някого изхвърля от темата. По-скоро темата биха я "изхвърлили" към форум "Кино и телевизия" с този уклон, кой кого ще играе. Да се тюхкаме или не, няма нас да ни слушат, нищо че ние накрая ще гледаме филма.
Спокойно, Нолън няма да се хване да екранизира тази книга, доста под нивото му е.

Общи условия

Активация на акаунт