Trilogy: Fifty Shades a.k.a Master of the Universe - Тема 1

• 38 415
  • 243
  •   1
Отговори
# 150
Тя щото пък 'нашата' авторка е много оригинална. Паднах и аз в ниското и чета 1-ва книга. Крисчън Грей е с миналото на Робин Стоун (Машина за любов на Джаки Стюарт). Само където предпочитам Робин, че е по-реален. Тук все едно чета "Здрач", но за възрастни. Голяма глупост ми е тази книга.
Този Робин не го знам.
 Joy

# 151
Книгата е много хубава и я препоръчвам на всеки  Simple Smile Яд ме е, че не мога да я намеря да си я купя Sad

# 152
Книгата е много хубава и я препоръчвам на всеки  Simple Smile Яд ме е, че не мога да я намеря да си я купя Sad
Имащ ли представа, какво е оригиналното заглавие, за да я потърся по автор Jacky Stuart нищо не откривам?

# 153
Ето линк към интернет книжарница. Аз ще взема да потърся и филма към книгата.

За да не е само спам, ще кажа, че не съм сигурна дали ще имам нервите и желанието да изчета 2-ра и 3-та книга от Фифти.

# 154
  • Варна
Как се получи сбор на нехаресващи ама чели и коментиращи  Wink

# 155
Как се получи сбор на нехаресващи ама чели и коментиращи  Wink
Аз съм от критикуващите харесващи  Naughty  Wink

# 156
  • Варна
На мен ми е интересно, направо има загубили мозъчни клетки от тия книги.. Що не ги оставиха като са толкова лоши, а изчетоха и трите..
Аз например чета и след 1/3 ако ми е още не по вкуса хвърлям. После разбира се, не отивам да намеря темата във форума и споделя, колко е ужасно тъпа книгата.
Пример: Игрите на глада съм ги изчела до 1/3, ми тъпи са ми, но някак не ми идва да отида и да го изтипосам в темата за филма или книгите.  Wink

# 157
Аз я чета с единствената цел да видя защо е цялата тази патардия, но за мен тази книга е силно прехвалена. Не разбирам главната героиня, абсолютно непонятно парче ми е и това е.

# 158
"Игрите на глада" не съм я чела, дори филма не съм гледала все още, но ми е любопитен.
Трилогията ми е интересна от гледна точка на това, какво и защо в момента се харесва. След годините на "Сексът и градът" сега е нещо напълно различно - тази промяна ми е интригуваща като социологична картина. Не ме притеснява да кажа, че съм я чела, както и други подобни и знам защо  Peace

# 159
След края и на третата част трябва и аз да кажа нещо.Страшно съм накефена незнам точно от какво или защо,но постоянно си мисля за книгата.Момента в който свърши и третата исках да я започна пак от началото.Някой казват че е незряла или нещо подобно но аз искам само един ден от тоя незрял живот.

# 160
Аз я чета с единствената цел да видя защо е цялата тази патардия, но за мен тази книга е силно прехвалена. Не разбирам главната героиня, абсолютно непонятно парче ми е и това е.

на мен също! на моменти ми се струваше толкова неадекватна, че се чудех нормално ли е изобщо да съществува човек, който да разсъждава по този начин...

книгата е забавна. беше странно удоволствие да я прочета, а после да прочета и десетките унищожителни и също толкова забавни рецензии, които лесно се намират в нета.

# 161
Още не мога да се престраша да започна книжките, но чета рецензиите и гледам интервютата на авторката.
Да видим кога ще ми дойде музата, нещо не ме привлича жанра, но сигурно съм предубедена Rolling Eyes

# 162
Аз снощи започнах третата  Peace
Не знам дали е прехвалена , на мен ми харесва.

# 163
  • Варна
Още не мога да се престраша да започна книжките, но чета рецензиите и гледам интервютата на авторката.
Да видим кога ще ми дойде музата, нещо не ме привлича жанра, но сигурно съм предубедена Rolling Eyes
А каква е точно причината тогава да имаш някакво намерение да я четеш? Много ми е интересна подобна позиция, затова не се уморявам да питам  Wink

# 164
А каква е точно причината тогава да имаш някакво намерение да я четеш? Много ми е интересна подобна позиция, затова не се уморявам да питам  Wink

Точната причина е, че е хитова книга, това все пак предизвиква известно любопитство в мен. Засега обаче любопитството към книгата все още не може да надделее над демотивацията да я прочета.

Общи условия

Активация на акаунт