Trilogy: Fifty Shades a.k.a Master of the Universe - Тема 1

• 38 400
  • 243
  •   1
Отговори
# 195
Някой дали би бил така добър, ако е чел вторите 2 части от книгата, да ми разкаже какво се случва 'пo нататък' Simple Smile
Просто нямам време да чета, а ми е донякъде любопитно.
Прочетох първата книга на английски. Честно казано не ми хареса особено, но въпреки това ми създаде чувство за любопитство.
Очаквах че в края на книгата, ще стане ясно : Кой и как е малтретирал Грей ? Проблема му с храната откъде идва? Каква е ролята на доктора му, той ли е измислил тази терапия с договора ?Ще се оправи ли това момче Грей, или ще трябва да чета още 2 книги за 'ebane' и пак нищо няма да стане ясно Simple Smile

# 196
  • Варна
Като прочетеш ще разбереш всичко  Mr. Green В крайна сметка щом не ти е харесала, що се мъчиш?

# 197
  • София/Горна Оряховица
Пиша ЛС  Peace .

# 198
# 199
  • Варна
Аврааме, и тук ли се появи?! Завидно постоянство за човек, който се занимава единствено с усмиването на "женски" четива.
И това сме го виждали преди месеци, нищо ново

# 200
Завидно постоянство за човек, който се занимава единствено с усмиването на "женски" четива.
Ех, нищо не каза. Simple Smile

# 201
Не мога да прочета 14 стр.,не ме насмитайте,но-има ли я някъде в електронен вариант на бг книгата с нюансите? Wink

# 202
  • Варна
Не мога да прочета 14 стр.,не ме насмитайте,но-има ли я някъде в електронен вариант на бг книгата с нюансите? Wink
Не

# 203
Не
Благодаря ти все пак! Ще изчакам търпеливо Wink

# 204
Някой може ли да ми изпрати книгите, понеже линковете в първия пост са неактивни? Blush

# 205
Здравейте!
В крайна сметка има ли я на Български в нета, аз си купих 1-та книга но мисля да прочета останалите две на компа, добра е но с парите мога да си купя някоя друга книга.
Ако има линк към Бг. превод, моля дайте ми.

# 206
ще бъда много благодарна, ако някой ми ги прати преведени на spaskab@mail.bg

# 207
  • Разпиляна във въображението
Наистина не разбирам какво от отговорът на Краси не е ясно Thinking

Весела Коледа!

# 208
  • Варна
Наистина не разбирам какво от отговорът на Краси не е ясно Thinking

Весела Коледа!

Мириел, положението е безнадежно, няма смисъл да се мъчим да бъдем разбрани  Mr. Green
Merry Christmas and happy Gray  Whistling

# 209
Някой може ли да ми изпрати книгите, понеже линковете в първия пост са неактивни? Blush

http://tuebl.ca/browse/popular

Общи условия

Активация на акаунт