Моля за съвет какво да правя

• 19 933
  • 187
  •   1
Отговори
# 90
А да ви попитам... не съществува ли и момента с желанието за отмъщение, за реванш?
Нещо от рода на: "Ще му го върна на мръсника!" и "Няма пък да го оставя толкова лесно да си тръгне и да си живее живота!" и "Тръгна ли си от него, това ще е капитулация, а аз не от тези дето се предават толкова лесно!"
Защото ми се струва, че причината понякога да не се иска раздяла и развод може да бъде подобна....

# 91
Защо смяташ,че телефонната разпечатка ще ти донесе някаква информация?
В днешно време начините да контактуваш с накого са много и той вече нахитрева, ще се крие все по-добре, ти ще преследваш все по-подробно......и така....тегло до безкрай.
Не мога да ти дам съвет,защото това е едно много трудно решение.
Убедена съм в едно-ако мацката го е наблязалар няма да приключат лесно нещата, дори той да прави опити да прекъснат взаимоотношения. Днешните девйоки са адски безскрупулни, нагли и нахални. Просто тая ще  му изпие мозъка ако е достатъчно навита.

# 92
Цитат
Убедена съм в едно-ако мацката го е наблязалар няма да приключат лесно нещата, дори той да прави опити да прекъснат взаимоотношения. Днешните девйоки са адски безскрупулни, нагли и нахални. Просто тая ще  му изпие мозъка ако е достатъчно навита.
Е, айде пак любовницата виновна.....Той не може да си държи гащите вдигнати, после тя виновна....
Тя няма мъж и деца, с които да се съобразява.Той е този със семейство, за което би трябвало да мисли.

# 93
Онази е виновна, а той нали е кавалер и не може да казва "не"...

# 94
  • Fort Worth, TX
Цитат
Е, айде пак любовницата виновна.....Той не може да си държи гащите вдигнати, после тя виновна....
Тя няма мъж и деца, с които да се съобразява.Той е този със семейство, за което би трябвало да мисли.

Виновна е и тя.Каква работа има 20 г пикла с женен мъж.Нахална и безскрупулна е.

# 95
  • БГ
Цитат

Виновна е и тя.Каква работа има 20 г пикла с женен мъж.Нахална и безскрупулна е.
и двамата имат вина, ама си мислят,че нищо лошо не са направили,и може да си карат все така .

# 96
  • София
каквото и другите 20-годишни презз всичките времена - опита на зрелия мъж, вместо недорасляците връстници. Най-вероятно е влюбена и наивна. Между другото, разни проучватели са установили, че повече от половината жени на млади години са имали поне една връзка с женен или по-възрастен мъж от тях. Лично аз не виждам смисъл да се вини едно младо момиче, то каквото и да направи, мъжът явно е съгласен или податлив.

# 97
В същото време жената става все по-изнервена, истерична, нетърпима. 

# 98
Дори със сигурност не се знае дали наистина е влюбена тази 20-годишна мацка. Някои използват по-възрастния и установен в живота мъж като трамплин и щом се приземят стабилно където искат, го разкарват. Жалко, че резултатът ще е още едно разбито семейство.
Трещи, няма как жената да не стане по-изнервена, истерична и нетърпима и не само с възрастта, а и заради подобен екземпляр вкъщи.

# 99
Точно това казвам - той я докарва до това състояние и като нищо после ще каже - е, как да живея с теб.

# 100
  • София
за да го използва като трамплин, този мъж трябва вече да е станал някой - или заможен, или с връзки, или началник. Обаче такива са малко. В повечето случаи си е едно обикновено влюбване, а накрая мацката установява, че той я е лъгал и използвал през цялото време под обяснениятта в любов.

# 101
за да го използва като трамплин, този мъж трябва вече да е станал някой - или заможен, или с връзки, или началник. Обаче такива са малко. В повечето случаи си е едно обикновено влюбване, а накрая мацката установява, че той я е лъгал и използвал през цялото време под обяснениятта в любов.

Анди, понякога дори Софиянец е вече достатъчно. Mr. Green Имаше едно: човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. Някои хора си остават пигмеи, както на 20, така и на 50 Joy Joy
П.П. Мацката не е от София доколкото разбрах, та.... Mr. Green

# 102
  • Бургас
unadaptable, и какво - той ако няма пари на един хотел да я заведе, к'ва "софиянка" ще я прави? Ако е затова, девойчето явно е доста тъпо парче. Най-вероятно се е подвела по опита и "зрелостта" на баткото.  ooooh!

# 103
  • Fort Worth, TX
unadaptable, и какво - той ако няма пари на един хотел да я заведе, к'ва "софиянка" ще я прави? Ако е затова, девойчето явно е доста тъпо парче. Най-вероятно се е подвела по опита и "зрелостта" на баткото.  ooooh!
Подвела се е тя да не казвам по какво.И двамата са виновни.

# 104
  • Бургас
Явно не си готова.Премисли,поговорете,но не се оставяй да те лъже отново.
Малко инфантилен ми се струва мъжа ти,то гаджета,срещи,тайни разговори.Иска хем да си има нещо настрани,хем дете и семейство. Има една приказка,да ме извинявате,мили дами "Хем с х..й в г..за,хем душата в рая."
Лъже и двете ви,история стара като света.

Общи условия

Активация на акаунт