Моля за съвет какво да правя

• 19 897
  • 187
  •   1
Отговори
Историята накратко:
През пролетта на 2010г разбрах, че мъжът ми си има гадже.Усетих го някак си.Първоначално отричаше, после си призна, пораздърпахме се, после аз патицата му простих и се пооправихме.
Живяхме си както преди до октомври 2011г, когато го разбрах, че пак се е хванал с нея.Разделихме се за около 2 месеца.Покрай празниците се събрахме.От наш общ приятел разбрах, че той и е казал, че иска да се опита да си върне семейството, тя ревала, тръшкала се и т.н.
Като се събрахме първия месец от негова страна си беше ОК.И в следващия момент някакъв срив.Той започна да се сдухва и все се оправдаваше с работата и подобни.
Края на март нещата започнаха да се оправят между нас.Не бяхме правили и секс близо 2 месеца, но и в това отношение се оправихме.
И днес го хванах, че в петък и е звънял.Като го хванах да го питам каза, че се били разбрали да се чуят ( тя не е от София) и да се видят, когато е тук просто приятелски.
Той е на 33г, а тя с 10г по-малка от него.
Най-тъпото е, че ми обяснява, че с мен секса му е най-добър и с никоя друга не можел да се почувства толкова добре колкото с мен.
Имаме прекрасен син на 4г, който е много чувствителен и страшно много обича баща си.Много му беше криво, когато се бяхме разделили зимата и после много често му казваше :Тати, ако пак си тръгнеш ще ми е много мъчно.
Моите чувства също не са като преди.Заедно сме от 13г и след тези истории и аз съм поохладняла към него.
Но големия ми проблем е как ще се справи малкия, ако се разделим.За това и двата пъти направих всичко да се оправят нещата.
Но днес вече ми дойде в повече.И не съм сигурна как трябва да постъпя.
За това искам да споделите вашите мнения.Знам, че ще отнеса и много упреци, но въпреки това искам някаква морална помощ.Наистина съм съсипана вече за тези 2 години.
Разбита съм на хиляди парченца вече.

# 1
Ти остави мъжа ти, ти какво чувстваш? Искаш ли с него да продължиш живота си? Готова ли си винаги да живееш с някакво подозрение спрямо него? Ще можеш ли да му имаш доверие, както досега? Само детето ли е мотивът ти да останете заедно? Според теб, какво друго ви свързва?

# 2
Да ти кажа честно вече съм толкова объркана, наранена и нещастна, че и аз не знам какво точно чувствам.Сигурно го обичам по някакъв мой си начин.Но наистина детето ми е най-големия проблем.Моят живот вече е толкова скапан, че за себе си не знам какво искам.Единственото, което знам със сигурност е, че не искам детенцето ми да е нещастно.Като мисля за ситуацията ми е гадно в рамките на нормалното.Но само като се сетя за дребосъка и започвам да рева.Не искам да страда по никакъв начин.
Не знам как да постъпя и какво да направя.Искам веднъж за винаги да заживея нормално както си беше преди появата на неговата.

# 3
А не мислиш ли, че като гледа че вече не се обичате, че все се карате,разделяте и събирате синът ти няма да страда повече?Мислиш ли, че си заслужава да страдаш още и още докато нервите ти не станат на пух и прах?На детето ти винаги ще му е мъчно за баща му,но мисля, че ще му е по-тежко така като ви гледа как се тормозите и двамата, пък този пример кой ще получи от баща си няма да му е много в полза.Не знам 13 години не са малко а и имате дете, но наистина се замисли струва ли си всичко това и заслужава ли си да продължавате да се тормозите(главно ти и детето).

# 4
Вероятно ти е много трудно ...  Hug
Детето един ден ще порастне и ще разбере ... но твоят живот никога няма да се повтори.
Помисли много добре. И в двата случая ще ти е трудно.
Гледай нещата в перспектива,а не от днес за утре.
Не знам и доколко е щастливо детето при толкова нещастна майка ...

Hug

# 5
За щастие пред малкия за сега всичко е ОК ( като изключим раздялата за онези два месеца).И той много ни се радва, че се "обичаме" и че сме "семейство".
Момичета не мога повече.Срината съм със земята.Толкова стъпкана, смазана и изцедена се чувствам, че не знам дали някога ще мога да се съвзема.

# 6
Докато си в този порочен кръг едва ли ще можеш да се съвземеш.Детето за сега не е разбрало, че има нещо, но рано или късно ще усети и ще разбере,че мама и тати не са както преди.
Бъди силна каквото и да става и винаги гледай ти и детето да сте добре, пък мъже бол на този свят.Знаеш ли може пък някъде там да те чака нещо по-хубаво. Hug

# 7
Докато си в този порочен кръг едва ли ще можеш да се съвземеш.Детето за сега не е разбрало, че има нещо, но рано или късно ще усети и ще разбере,че мама и тати не са както преди.
Бъди силна каквото и да става и винаги гледай ти и детето да сте добре, пък мъже бол на този свят.Знаеш ли може пък някъде там да те чака нещо по-хубаво. Hug
Благодаря ти за подкрепата!
А за мъже изобщо не ми се мисли.След всичко това едва ли някога ще се хвана с мъж.Пък и кой ли ще ме вземе - на 32г с дете...........и къде ще го срещна като не ми остава време за нищо покрай мъничкия ми.Ние сме си все заедно.

# 8
Какво като си на 32 с дете,живота не свършва тогава. Heart Eyes Нормално сега да не ти е до мъже,но никога не се знае знае ли се. Wink

П.П Може да се срещнете в магазина.  Sunglasses

# 9
Какво като си на 32 с дете,живота не свършва тогава. Heart Eyes Нормално сега да не ти е до мъже,но никога не се знае знае ли се. Wink
Hug

# 10
  • София
Мисля, че сама ще си по-добре, отколкото с него в тази ситуация. Сега те е страх заради детето, но не след дълго нещата ще улегнат и ако баща му е достатъчно отговорен ще има достатъчно присъствие в живота му, така, че детето да не страда. Фактът, че родителите живеят разделени изобщо не е предпоставка за нещастни деца. А тези приказки как ще те вземе някой на 32 год. са простооо...Започнеш ли сама да се харесваш и да държиш на себе си и мъжете няма да закъснеят Peace

# 11
  • На един клон
Тоя няма да се оправи,момичееееее.
Стягай се финансово и се спасявай с детето.

# 12
Мисля, че ултиматумите много добре работят в такива случаи. Поставяш му някакъв срок, в който да реши какво иска, коя иска. Но и премисляш дали ще се справиш сама с дете чисто финансово преди ултиматума.
Колкото и да си съсипана, трябва да се мобилизираш, защото това дете на тебе чака. Peace

# 13
Историята накратко:
През пролетта на 2010г разбрах, че мъжът ми си има гадже.Усетих го някак си.Първоначално отричаше, после си призна, пораздърпахме се, после аз патицата му простих и се пооправихме.
Живяхме си както преди до октомври 2011г, когато го разбрах, че пак се е хванал с нея.Разделихме се за около 2 месеца.Покрай празниците се събрахме.От наш общ приятел разбрах, че той и е казал, че иска да се опита да си върне семейството, тя ревала, тръшкала се и т.н.
....
Здравей, ако имаш нужда от разговор насреща съм. Hug

# 14
  • София
Понякога нещата не вървят, въпреки усилията. А ти си ги положила. Детето ще е по-нещастно с майка с разбита психика, отколкото ако му се наложи да свикне с идеята, че родителите му са разделени.
На 32 години не си престаряла, за да обличаш расото и да се отричаш от живота. Сега си в тежък период, но когато слънцето изгрее и при теб, ще разбереш това.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт