През пролетта на 2010г разбрах, че мъжът ми си има гадже.Усетих го някак си.Първоначално отричаше, после си призна, пораздърпахме се, после аз патицата му простих и се пооправихме.
Живяхме си както преди до октомври 2011г, когато го разбрах, че пак се е хванал с нея.Разделихме се за около 2 месеца.Покрай празниците се събрахме.От наш общ приятел разбрах, че той и е казал, че иска да се опита да си върне семейството, тя ревала, тръшкала се и т.н.
Като се събрахме първия месец от негова страна си беше ОК.И в следващия момент някакъв срив.Той започна да се сдухва и все се оправдаваше с работата и подобни.
Края на март нещата започнаха да се оправят между нас.Не бяхме правили и секс близо 2 месеца, но и в това отношение се оправихме.
И днес го хванах, че в петък и е звънял.Като го хванах да го питам каза, че се били разбрали да се чуят ( тя не е от София) и да се видят, когато е тук просто приятелски.
Той е на 33г, а тя с 10г по-малка от него.
Най-тъпото е, че ми обяснява, че с мен секса му е най-добър и с никоя друга не можел да се почувства толкова добре колкото с мен.
Имаме прекрасен син на 4г, който е много чувствителен и страшно много обича баща си.Много му беше криво, когато се бяхме разделили зимата и после много често му казваше :Тати, ако пак си тръгнеш ще ми е много мъчно.
Моите чувства също не са като преди.Заедно сме от 13г и след тези истории и аз съм поохладняла към него.
Но големия ми проблем е как ще се справи малкия, ако се разделим.За това и двата пъти направих всичко да се оправят нещата.
Но днес вече ми дойде в повече.И не съм сигурна как трябва да постъпя.
За това искам да споделите вашите мнения.Знам, че ще отнеса и много упреци, но въпреки това искам някаква морална помощ.Наистина съм съсипана вече за тези 2 години.
Разбита съм на хиляди парченца вече.