ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 65 982
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Финансира жени без мъже, ако диагнозата е женска, но донорския материал си го плаща жената.

# 631
  • София
благодарско, Бамба Simple Smile

# 632
от зачатие:

номер 14114 от 28.10.2011г. /за първи опит/ получи днес обаждане за заповед от фонда за 13.8.2012г.

# 633
От изброените на първа страница документи за кандидатстване какво представляват тези и от къде се взимат:
2. етапна епикриза, в която задължително се отбелязва и липсата на контраиндикации съгласно Наредба № 28 от 2007 г. за дейности по асистирана репродукция;

3. медицинска документация, удостоверяваща липса на обстоятелството по чл. 27, т. 2

# 634
maxinka, първото е етапна епикриза, която се изготвя от клиниката, на която сте пациенти.
Второто е изследване на ФСХ, доказващо, че нивото му е по-ниско от 12,5 т.е. че яйчниковия резерв е добре.

# 635
Много благодаря! Този месец едва съм докарала ФСХ-то си до 7, така че - действам. Аз съм пациент на Николай Попов от Вита, но той нещо ме размотава и се чудя дали да не пусна документите през клиника Щерев, защото са с по-голям опит...

# 636
Момичета, за взимането на заповедтта нужно ли е присъствието и на двамата партньори?
Чудехме се дали например може да отиде само мъжа ми да я вземе или само аз...

# 637
Момичета, за взимането на заповедтта нужно ли е присъствието и на двамата партньори?
Чудехме се дали например може да отиде само мъжа ми да я вземе или само аз...
аз мисля, че не проблем само единият от двамата да вземе заповедта. Даже и аз мисля да ходя сама.
Ако бъркам поправете ме!

# 638
Само единият ходи. С лична карта, тъй като му проверяват данните от нея. Ако е сменена се прави копие на новата и се дава на Лалев. Това е.

# 639
Благодарим ти Сигме   bouquet

# 640
  • София
Тъй като скоро ми предстои да си взема заповедта и има вероятност да сменя клиниката /но не съм сигурна още/, нали няма значение дали ще го направя в деня, в който си взимам заповедта съответно с предварително взето писмо от новата клиника или да речем месец след това да я сменя с молба до директора? Много объркано стана, въпроса е нали няма проблем месец-два, та и повече след като си взема заповедта да я сменя за нова в друга клиника?

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 16:35 от sandrella

# 641
Здравейте момичета , ще подавам документи за Фонда по мъжки фактор и не ми е много ясно това със становището от уролог.Аз съм от Русе, при който и да е уролог ли трябва да отидем? Thinking

# 642
Не! Обади се първо за да попиташ дали знае точният документ и оформлението , което се изисква по фонда. На мен заради това ми върнаха документите  Peace

# 643
Благодаря, ще го  попитам !Но мисълта ми е, че уролог ще свърши работа, няма изискване да е андролог нали? Че в Русе няма такъв специалист.

# 644
Само единият ходи. С лична карта, тъй като му проверяват данните от нея. Ако е сменена се прави копие на новата и се дава на Лалев. Това е.
И аз благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт