ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 073
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Бамбукита, мисля, че ги заделят тези заповеди и можеш да се възползваш по- късно. Просто кажи да ти я заделят...Незнам обаче и за какъв срок може да я пазят.

# 436
Мерси, vanessa Hug Аз се поразрових в техния сайт, като въведох номера си излезна че съм одобрена Simple Smile До края на Юни ще се обадят на всички с номер до 13500 вкл., така пише под номерчето ми Simple Smile
Дано съм ви зарадвала Wink Успех на всички!

# 437
Мерси, vanessa Hug Аз се поразрових в техния сайт, като въведох номера си излезна че съм одобрена Simple Smile До края на Юни ще се обадят на всички с номер до 13500 вкл., така пише под номерчето ми Simple Smile
Дано съм ви зарадвала Wink Успех на всички!

Hug Hug Hug Бамбукита, малко ти е останало на теб!!! Късмет!!!

# 438
аз лично съм номер 13544 и днес си вземах заповетта....до колкото разбрах досега са се обадили до номер 13700 , но не съм на 100% сигурна
успех на всички

# 439
аз лично съм номер 13544 и днес си вземах заповетта....до колкото разбрах досега са се обадили до номер 13700 , но не съм на 100% сигурна
успех на всички
Браво и честито! Желая ти успех ! Но наистина така пишеше под моя номер, че до края на месеца ще дадат заповеди на всички до номер 13500! Явно са се разбързали, което е прекрасно да не им е уроки Simple Smile

# 440
бамбукита, от вълнение четеш по диагонал  Simple Smile всъщност на страницата на фонда пише:
Цитат
до 30.юни.2012 г. да очакват повикване одобрените заявители със заявления до

13500  номер включително!
това не означава, че ще раздадат заповедите, а че ще се обадят за получаване  Wink

пожелавам ти леко раждане и добра среща с бебчето   bouquet

# 441
  • СОФИЯ
успех на всички

Здравейте мили дами  Hug Hug Дидка все още не са стигнали до 13700 защото ако беше така щях да съм м/у тези на който са им се обадили newsm78
Бамбуките остава ти малко до щастливият ден. Леко раждане и всичко най-най  Hug Hug Hug

# 442
Здравей mierin
аз предполагам че може да са до 13700 ....
дано да се обадят на повече жени...и на есен да има много сбъднати мечти

# 443
№13689/19.09.2011г отива за заповед на 04.07.2012г. Успех на всички нас Grinning

# 444
  • СОФИЯ
Здравей mierin
аз предполагам че може да са до 13700 ....
дано да се обадят на повече жени...и на есен да има много сбъднати мечти

Дидка няма проблем миличка  Hug Hug Hug Дано мила, дано  Praynig Praynig

Санда успах   bouquet  bouquet

# 445
Момичета, току що ми се обадиха от Фонда, че са ми върнали документите Съвета, тъй като липсва становище на андролог. Ние в Бургас, май такъв нямаме, само уролог, което приложихме, но ето- връщат ми го  Tired Tired   Мъжа ми другата седмица е в София и ще го ръчкам да ходи да го вади и да го носи- там, въпроса ми е при кого да отиде  Tired Tired

# 446
  • София
Момичета, току що ми се обадиха от Фонда, че са ми върнали документите Съвета, тъй като липсва становище на андролог. Ние в Бургас, май такъв нямаме, само уролог, което приложихме, но ето- връщат ми го  Tired Tired   Мъжа ми другата седмица е в София и ще го ръчкам да ходи да го вади и да го носи- там, въпроса ми е при кого да отиде  Tired Tired
Кацаров
Кой номер си, може и на личния? Че аз още чакам одобрение-ама няма нито одобрение, нито отказ?

# 447
Тя е доста след теб.
Щом на теб никой за нищо не ти се е обадил сигурно всимко е наред  newsm78

Прашулино, звънни на същият телефон и питай дали уролог може да свърши тая работа.
Я виж тоя http://www.drmirinchev.com/

# 448

или Бъчваров в Щерев. Ама той май приека само следобяд и часове около седмица по-рано.

# 449
Момичето е от Бургас.
Що я пратаще толкова далеч? Може и във Варна, ако бургаските лекари не и вършат работа.

Оф, заспа съм голяма. Той другата седмица ще идва насам.
Е така де- Кацаров тогава.

Общи условия

Активация на акаунт