DISNEY ON ICE

• 14 424
  • 110
  •   1
Отговори
# 75

Кадри от тази вечер.

На цирка никой не ни е искал декларация.

# 76
  • София

къде го четеш това нещо???

тук

# 77
  • София

мерси!

мама му стара, сега научавам за тая работа... сега трябва ли да им търся принтер да разпечатвам декларации утре?  newsm78

какво гласи опитът на хората, ходили с деца в Арена Армеец?

# 78
Това казвам, за цирка не се ни искали декларация.
За концерта на Ред Хот искаха, но там беше много по-рисково.
Дори и да нямате декларация, полицаите имат бланки.

# 79
Не би ли трябвало да раздават тези декларации при влизане? newsm78 #Crazy
Странно, че чак сега го виждам това изискване...

Редактирам: Люлин, благодаря за информацията, само се стреснах

# 80
  • Ланкър, планините Овнерог
Люлин, да разбирам ли, че не правят проблем да вкараш фотоапарат? Проверяват ли за такива неща?

# 81
  • sofia
има ли вече отзиви Simple Smile

# 82
  • София
Люлин, да разбирам ли, че не правят проблем да вкараш фотоапарат? Проверяват ли за такива неща?

на оригиналния сайт на Дисни он Айс пише, че с удоволствие разрешават фото и видео снимки, стига да са за лична употреба после.

# 83
Люлин, мерси за видеото! Залата е била пълна, а забавлението е гарантирано,съдя от кадрите, които видях.  Simple Smile Забелязах, че хората са с якета, колко е студено в залата?
Ние сме на първото представление за днес от 11 ч.

Като гледам на видеото на Люлин, ВИП-местата от 90 лв. са идеални и децата почти могат да докоснат героите. Мантинелата е символична и не пречи на видимостта, както ми казаха, когато избирах билети.

# 84
И ние сме днес от 11.00ч, но билетът ни е от 40.00лв, на ред 25. Надявам се Емма да може да влезе в емоцията от толкова високо.

на оригиналния сайт на Дисни он Айс пише, че с удоволствие разрешават фото и видео снимки, стига да са за лична употреба после.

Супер. Питах, защото на билетите си стои стандартния текст, че не може.

# 85
Ние нашите билети ги купихме от Пикадили на информацията.

Дали във всичките им магазини продават? Ти конкретно от кой ги купи?
Мерси предварително!

Отговора ми е позакъснял, но все пак може да е полезен на някой друг!
Във всички магазини на Пикадили продават билети на tiketpro и eventim.

# 86
  • софия
Люлин, мерси за видеото! Залата е била пълна, а забавлението е гарантирано,съдя от кадрите, които видях.  Simple Smile Забелязах, че хората са с якета, колко е студено в залата?
Ние сме на първото представление за днес от 11 ч.

Като гледам на видеото на Люлин, ВИП-местата от 90 лв. са идеални и децата почти могат да докоснат героите. Мантинелата е символична и не пречи на видимостта, както ми казаха, когато избирах билети.
И аз много се зарадвах от видяното, че леко ме притесняваше предположението за видимостта. И наистина явно има "лице" на представлението към по-тясната част, както са казали на мъжа ми. Само да е здрава именничката утре. Ще умре от кеф.
Приятелка е минавала случайно през мол-а в петък (или четвъртък  Rolling Eyes) и са се снимали с героите. Каза, че било хубаво. Peace

Люлин,присъединявам се към питането за Т в залата и как според теб е подходящо да се облечем?

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 10:02 от zvanche

# 87
  • sofia
Люлин,мерси за видеото,а колко е дълго самото представление?

# 88
Някой беше ли вече на представлението? Моля да споделите впечатления,,,, благодаря за което Simple Smile

# 89
Беше много хубаво, в залата е за по без якета. Не е студено. Да си приготвите пари, ако не искате рев  Crazy Аз се разминах само с 18лв за захарен памук с шапка с уши на Мики Маус (12лв) и балон (6лв), но смея да твърдя, че минах евтино  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт