DISNEY ON ICE

• 14 434
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
защото ми казаха, че нямало да вижда много добре на местата от 90 лв, а на тези от 80 се виждало по-хубаво...,

И на мен ми препоръчаха същото. Местата с билети от 90 лв. били ниско, затова можело децата да не виждат добре, пък и мантинелата на пързалката щяла да им пречи. Затова взех места от 80 лв.

# 61
Чакам неделя с нетърпение, за малката ще е приятна изненада, надявам се. Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 21:33 от tini-mini

# 62
  • Някъде на път....
Аз днес по- късно ще търся билети, че са спрели онлайн продажбата. Дано да успея да купя билети!
Т.е. сме закъснели със закупуването на билети, така ли?  Sad

# 63
  • София
Аз днес по- късно ще търся билети, че са спрели онлайн продажбата. Дано да успея да купя билети!
Т.е. сме закъснели със закупуването на билети, така ли?  Sad
Не, просто не могат да се купят онлайн билети от сайта на тикет про, иначе свободни билети се оказа, че има много. Аз ходих в кварталния Интернити и имаше и за събота, и за неделя свободни места.   Hug

# 64
Ние нашите билети ги купихме от Пикадили на информацията.

# 65
Пишеше, че днес ще е единствената възможност децата да се снимат с герои. В следобедните часове в МОЛ-а с Мики и Мини.

Някой отиде ли?

# 66
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние нашите билети ги купихме от Пикадили на информацията.

Дали във всичките им магазини продават? Ти конкретно от кой ги купи?
Мерси предварително!

# 67
  • София
И в Офис 1 ми казаха, че имат билети. Аз се чудя още, евентуално за неделята  Thinking 
Дано да се заслужава парите...
С две деца под 120 дали ще ме пуснат  Mr. Green 

# 68
  • София
С две деца под 120 дали ще ме пуснат  Mr. Green 

сама с 2 деца и 1 билет няма как да стане - условието е детето да седи в родителя. няма как и двете деца да седят в теб...

а някой да знае колко е дълго представлението?

ще чакаме отзиви от първите посетители...

# 69
  • sofia
Ще е интересно да разкаже някой, за такива като мен дето още се чудят Hug

# 70
  • Ланкър, планините Овнерог
Мъж ми вече взел билет от 40лв. за утре от 11.00ч.  Дано да виждаме нещо въобще.

# 71
  • Някъде на път....
Моята приятелка с детето отива тази вечер от 19:00. Утре ще чуя отзиви!  Peace

# 72
  • София
Взех за неделя от 15.30ч, а и декларация ли трябва да носим?

За всички лица под 18 години важи стандартното изискване да влизат в залата само с придружител. Придружителят трябва да има редовен билет и да носи два екземпляра от попълнена декларация с данните на непълнолетното лице. Формулярът на декларацията може да изтеглите от линка:...
deklaracia chl.8, al.3 i 4 ot ZZDt.doc

Чакаме отзиви от днес Sunglasses

# 73
Да си призная и аз ви чета, много искам да водя малкия в неделя от 15.30ч./за именния ден изненада/, но май съм позакъсняла за билетите. Надявам се да се включи и някой от премиерата да каже.

# 74
  • София
За всички лица под 18 години важи стандартното изискване да влизат в залата само с придружител. Придружителят трябва да има редовен билет и да носи два екземпляра от попълнена декларация с данните на непълнолетното лице. Формулярът на декларацията може да изтеглите от линка:...
deklaracia chl.8, al.3 i 4 ot ZZDt.doc

къде го четеш това нещо???

Общи условия

Активация на акаунт