И като се усетя че се оплаквам, се чуствам и още по-смазано от какво пък толкова наистина след като на пръв поглед имам чудесно семейство!? Защо тогава в мен се е натрупал страх, раздразнителност и то до такава степен че ето ме- споделям във форум и търся как да се преборя с това усещане и да върна жизнерадостноста в къщи и в себе си.
Накратко -нормално семейство!

Таткото е прекрасен, убедена съм че разказано накратко повечето хора ще се зачудят и ще ме успокоят, че какво повече се иска.

Понеже таткото работи и се грижи за нас, осигурява ни добъбр стандрат, аз се чуствам виновна да се оплача, но ето правя го.

Работи. Много- е като кажа много- ми нормално работно време. Изкарва добри пари, но виждам че психиката му сдава багажа. Казвам му - напусни! Махни се, смени я тази работа...Не, не можело пък и да я сменил- той радикално не искал да работи!Давам предложения, не, отхяърлят се, как съм си я представяла тази работа. Мога с две и двеста.Говорим си, казвам му че за мен душевния комфорт е по-важен, освен това се знам че без пари няма да останем.Знам си че винаги има изход, но след като така пагубно започва вече натрупаната умора да му влияе, по-добре да бъде дързък и да направи някаква радикална промяна!
Къде е проблема според мен.

Е да де! Ама на фона всичко което казах разбира се има камъчета които не сме позволявали да обърнат каруцата. И ето че дойде момента в който намен тези камъчета ми се струват канари и започва да ми става трудно да дишам.

Мисля че от особенно значение е и факта че децата поотраснаха и него като че ли започва да го удря кризата на срената възраст. Младоста започва да му липсва. Наваксва с музика, с желание за купон. Недовоелн е от живота.Не му е подредено, не му е изчистено, не е доволен......Преди няколко дни ме смаза с безкрайно тежка обида че бил нещастен.Ей такива очи ококорих- и какво казвам правим толкова време заедно, то има решение. Ми обичал ме, това било! викам ми то и аз те обичам, ма ако някой ще е нешастен цял живот не е ли по-добре да се обичаме от разстояние!?

изобщооооооооо. Да, последва извинение, но няколко дни след това всичко по-старому-апатия от живота.Никога никаква домакинска работа не е захващал. С децата уж помага.
Уфффффффф, ни така ни иначе, каквото и да кажа, веднага има и какво да добавя и от другата светлина.
изобщо струва ми се грозно, че се оплаквам.
Но е факт, че загубих лекотата!

да поговорим тук, а? има ли някой който схваща за какво говоря без да съм изпаднала в подробни дребни примери, които между другото е грозно а се изреждат но най-добре биха описали картниката!?