Неа Врасна - Гърция

• 196 542
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Koмарите и гадините са проблем,особено за хора като мен,много ме любят гадовете и бг. и гр. и всякакви други.Аз се боря с тях по тройна технология,намазан с АУТАН,в контакта изпарител РАЙД от онези със стъклените бурканчета с фитил,хапчетата не вършат работа,и около масите и барбекюто горят зелени спирали,кафявите са неефективни.

# 151
Миналата година бяхме два дни в Каламици и не забелязах кой знае какво нашествие на комари ,това го отдавам на факта,че се намира по към върха на ръкава. В сряда мислим да вървим нататък и се надявам да не се е променила ситуацията тази година. Ако има някой там ,нека да сподели.

# 152
При нас цитронелата нищо не вършеше...мъжа ми палеше едни спирали на райд навън против комари...но не бих казала че имаха някакъв ефект...единствено аутана ни избавяше от гадините.
Олди  Hug

# 153
  • В полето, под тепето.
Малко страничен въпрос- миналата година видях, че е затворена една  хубава кръчма в Н. Врасна, която се дължеше от грък, женен за българка- "Дебелака". Някой знае ли защо newsm78

# 154
Някой посещавал ли е хотел Скулидис в Неа Врасна? Резервирахме за там от 11 юли и искам да знам какво да очаквам.

# 155
Ще ви дочета после. Да споделя само "бизнес" новината - до Лидъл отварят Jumbo  Laughing Преди там беше също детски магазин, но цените бяха твърде високи. Да се надяваме, че Jumbo ще поправят тази несправедливост  Crossing Arms

# 156
Здравейте, имам въпрос  Grinning
предлагат ни приятели да отидем в Неа Врасна бийч, хотел Амалтеа, с две малки деца сме на 3 и 6 години, разбрах че наблизо имало дискотека, подходящ ли е хотела за деца, имате ли представа?

# 157
Хотелът е много добър на първа линия. Както се полага е малко по-скъп, но това зависи от възможностите...

"Към детските забавления да добавя, че и в края на алеята (откъм Аспровалта) има малък лунапарк с виенско колело и разни други атракциони (не съм запозната в детайли, защото моето дете още не е на такава вълна). Морето в Неа Врасна в момента е доста плитко. Както писах и преди - това с дълбочината е променлива величина според наличието/липсата на вълнение."

Виенското колело досега не е работило. Морето не е никак плитко, както казах - на два-три метра от брега е над човешки бой. Плажът е осеян с камъни - едри, ситни, кръгли и бодливи... Така се запознах с един симпатичен сърбин - и двамата едва пристъпвахме - той ме погледна и каза "Боде", аз му отговорих "Боде!". Сега сме гаджета. А гората я загасиха за два часа...

# 158
  • Sofia
Морето не е никак плитко, както казах - на два-три метра от брега е над човешки бой. Плажът е осеян с камъни - едри, ситни, кръгли и бодливи... Така се запознах с един симпатичен сърбин - и двамата едва пристъпвахме - той ме погледна и каза "Боде", аз му отговорих "Боде!". Сега сме гаджета. А гората я загасиха за два часа...
Това обяснение за кой плаж се отнася Неа Врасна или Паралия Врасна?

# 159
Това обяснение за кой плаж се отнася Неа Врасна или Паралия Врасна?

За Неа Врасна, на Ставрос пясъкът също не е от най-ситните... А Паралия Врасна е между двата.
Вчера Виенското колело работеше!

# 160
Здравейте , решили сме да направим една почивка за около 3 дни в Неа Врасна след 18 юли.Не искам да правя резервация предварително , защото искам хотелче на първа линия .Разгледах доста хотели , изчетох доста мнения.......някъде нямало климатик , някъде топлата вода свършва....За това реших да избираме на място.Притеснявам се обаче дали сега не е пика на сезона и дали няма да обикаляме много.Ще съм благодарна за ваши мнения и препоръки.

# 161
  • Sofia
Здравейте, от гругата тема ме насочиха към вас да питам за един хотел в Аспровалта Saint George - някой знае ли дали е добър?

# 162
  • В полето, под тепето.
Здравейте , решили сме да направим една почивка за около 3 дни в Неа Врасна след 18 юли.Не искам да правя резервация предварително , защото искам хотелче на първа линия .Разгледах доста хотели , изчетох доста мнения.......някъде нямало климатик , някъде топлата вода свършва....За това реших да избираме на място.Притеснявам се обаче дали сега не е пика на сезона и дали няма да обикаляме много.Ще съм благодарна за ваши мнения и препоръки.

Миналата година в началото на август, не успяхме да намерим нищо на първа линия- цял ден обикаляхме. Друг е въпроса, че не всички се рекламират в интернет.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 23:24 от Теси

# 163
  • София
Теси, дамата ще е само за 3 дни, така че няма смисъл. Според мен ще намерите, ако пък не е на първа - ще търсите малко по-навътре Peace

# 164
  • В полето, под тепето.
Ох, не съм прочела! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт