Неа Врасна - Гърция

• 196 724
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
За месарници и рибни магазини/борси питах, иначе помня, че имаше и Лидл и още някакъв маркет Peace

Milah, благодаря, а нещо, дето работи след 7,30?  Laughing

# 481
  • Sofia
В понеделник м/у Аспровалта и Неа Врасна има голям пазар,продават и риба...в Ставрос пазара мисля,че беше в четвъртък...но работи от 7,30-8 до 14-15 ч. Направо се преработват,горките  Wink

# 482
  • София
За месарници и рибни магазини/борси питах, иначе помня, че имаше и Лидл и още някакъв маркет Peace

Milah, благодаря, а нещо, дето работи след 7,30?  Laughing
В понеделник знам, че имало пазар между Врасна и Аспровалта на плажната алея, но ние не стигнахме до него. Директно от камиончетата продавали. В Аспровалта влязохме в  рибен магазин, но там беше доста по-скъпа рибата.

# 483
Момичетата вече са отговорили    -  понеделник  от  пазара в  Аспровалта,  в четвъртък   от пазара  в  Ставрос. Ставроския пазар   е доста   по -  беден  и малък  от  този в Аспровалта.
Рибата свършва най -  бързо, но ние със сигурност не    сме били  там преди  10   часа и  успявахме да си купим.  Приятелите,   с  които     бяхме,  казаха, че  по -   рано има по  -   голям избор   от морски    представители. Купувахме ципура - 7-8 евро  за килограм, мерят  ти  я  и   след това ти   я чистят.
Има   чудесни сирена,  маслини и  зехтин на тези  пазари.
Иначе за месо - има Лидъл,   Мазутис   и Дискаунт  и малко по -  към Аспровалта  още един    голям супер от   този  тип , чието   име на запомних.
Имаме и една  вечеря  от рибка,   които сами си уловихме  в близкото   и  мнооооооого  голямо езеро. И  неговото име не знам, но се нагледах   на красиви   птици, докато   мъжете ловяха риба.

# 484
  • Sofia
Къде по-точно се намира езерото

# 485
На стария път за Солун  Peace

# 486
  • Sofia
много ли е далече от Ставрос

# 487
Не. Минаваше се оттам преди да завършат магистралата  Peace

# 488
  • my own world....
А риба може и от плажа да се хване - миналата година си наловихме зарганчета Simple Smile

# 489
  • софия
А риба може и от плажа да се хване - миналата година си наловихме зарганчета Simple Smile
и ние  smile3521

# 490
  • Пловдив
Сега кажете, че на буркан сте ги ловили  Laughing

# 491
  • my own world....
Ако кажа с буркан, ще ми порасне носа  Mr. Green Не, с въдици бяха мъжете, ама какво слагаха за стръв - ако се налага ще попитам  Flutter

# 492
  • София
Момичета, идеи за нощувки в студио, 2-ма възрастни две деца? Сайтове, линкове, за края на август?

# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт