Неа Врасна - Гърция

• 196 759
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
А водата как беше през  май?

# 511
  • София
А водата как беше през  май?

Много студена

# 512
  • Пловдив
Нахълтвам, без да съм прегледала последните дискусии в темата, но искам да питам нещо. Ще почиваме в Ставрос. Искаме да пробваме да си ловим и рибка от кея, но чухме от непотвърден източник, че не се лови свободно риба....Тоест че си трябва билет. Така ли е и някой наясно ли е от къде се вади такъв билет, има ли седмични билети?

# 513
Ами ние  миналата  година ловихме, никой  не ни е искал  билет, но дано се  включи  някой по-   информиран от мен.  Да не   се   окаже,  че   съм  видна  бракониерка, хаха.

# 514
Някой пробвал ли е да си търси квартира на място и дали имаме някакъв шанс да намерим нещо?Не можем да резервираме предварително,защото не се знае кога точно ще почиваме.

# 515
  • София
Според мен - можете. Там има много къщи, които нямат сайтове,а само табелки с телефони.

# 516
  • На земята
Здравейте,
Имате ли отзиви за апартаменти Меандрос в Неа Врасна?
Имам 1 седмица да проуча, ако знаете нещо в района (включително и Офринио), без претенции за лукс, моля да ми пишете. Ходила съм в Офринио и ми харесва много, но сме отсядали при роднини.
Благодаря!  bouquet

# 517
Според мен - можете. Там има много къщи, които нямат сайтове,а само табелки с телефони.
Някой има ли телефон на хора,които дават квартира за няколко дни?

# 518
В студия Меандрос бяхме миналата година.Обстановката е много приятна. Стаите са добри и поддържани.Прекрасна   градина.Тихо и спокойно място.Собственика е много приятен и дружелюбен. Студията на втория етаж са с огромни тераси.

# 519
  • На земята
Благодаря ти за отговора, Жабче! А чисто ли е на плажа и има ли много комари? Имам още едно предложение за Аспровалта, но не ми се иска много там.

# 520
  • Варна
Някой пробвал ли е да си търси квартира на място и дали имаме някакъв шанс да намерим нещо?Не можем да резервираме предварително,защото не се знае кога точно ще почиваме.

Няма проблем !
Ще намерите!

# 521
Здравейте!
Никога не съм ходила на море в северната част на Гърция, досега винаги сме слизали доста по на юг. Интересува ме как е морето в Неа Врасна. Водата чиста ли е? И наистина ли е по-студена?

# 522
  • София
Водата беше студена в началото на май. Сега вече трябва да се е позатоплила.

# 523
  • София
Водата е много чиста и топла, плажовете също са чисти. Препоръчвам обаче ползването на аква обувки.  Peace

# 524
Благодаря за отговорите!   bouquet

Все още не съм се спряла на определен хотел или вила. Харесах един х-л "Одисей", дадоха ми цена 70 евро на нощувка без храна, а на мен ми се искаше поне закуска да е включена в тази сума. Така че все още съм в процес на търсене.

Общи условия

Активация на акаунт