Честита нова година на всички,да сме живи и здрави и ние и дечицата ни,много късмет на всички и пълни къщи с любов!!!
Раденцея честита ви принцеса,уникална е ,много оформенко бебче,да ви е жива и здрава и много послушна!

Ние още се напасваме май,аз изпадах в едни състояния на депресии колко лоша майка съм,на моменти ми е трудно с двмата и да ви кажа майчета на деца с малка разлика евала каксте се оправили,аз хем Ники е голям и на моменти съм ей така

Дано скоро се напаснем напълно,сега уж сме малко по-добре.
Ники за Коледа получи доста неща,ето отчет на играчките.
Лаптом малки гений-игра една вечер сега е забравен.
Влак имитация на лего от джъмбо - игра 2 дни сега е прибран,че ми заемаше половината хол,не го търси.
Писта хот вилс - игра един ден,седи си непипната вече.
Лего пожарна - с това се играе всеки ден,има няколко лега полицаи и една пожарна и все с тях играе,вече май само лега ще взимаме.
.Да види какво е.Рали за мен е доста развито дете за възрастта си
звъня му и му казвам,че ако не спре да пее (силно казано пеене) и не се прибере до 10 минути, ще си спи в ресторанта..при което той се прибира след 25 минути и аз не го пуснах в стаята
Минете с номера за наследника
разбирайте устройство.
)))
Таткото на момиченцето от почивката , което вчера направи 4 ми обясни,че са говорили с директорката от тази година директно да мине във втора група, за да може да тръгне на училище на 6 и половина, тъй като границата била между 6 и половина и 7 и половина. Вие мислили ли сте по този въпрос??? За Рали, която тепърва тръна на детска е невъзможно минаването във втора група