Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 873
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
                    Тук са скритите кадри от промото на сезон 2010 година , когато Енгин я целува по рамото и ръката му е доста високо поставена на тялото на Берен...Клипът се отваря бавно...

http://www.dailymotion.com/video/xinamt_beren-engin_people

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 02:43 от nelka123

# 511
  • Варна
И от мен и от него Peace ии геджеляр и чооооооок татлъ сънища!

http://www.dailymotion.com/video/xphxcz_yyi-geceler-engin-akyurek_shortfilms#

# 512
Здравейте момичета, след 6 години пауза, ето че пак се изкуших да пиша в форума на бг-мама. Аз съм от тези наблюдателите от балкона както им казвате, но се изкуших да сляза и да пусна това клипче, на което не знам как попаднах. В него са ми много сладки Берен и Енгин, предполагам, че това са първите им роли заедно от реалити шоуто Звездите на Турция. Идея си нямам какви са коментарите, сигурно са интересни, така, че реших да ги споделя. (извинявам се ако е пускано).  Embarassed

Поздрави, страхотни сте!!  bouquet

# 513
  • Разград

# 514
Здравейте момичета, след 6 години пауза, ето че пак се изкуших да пиша в форума на бг-мама. Аз съм от тези наблюдателите от балкона както им казвате, но се изкуших да сляза и да пусна това клипче, на което не знам как попаднах. В него са ми много сладки Берен и Енгин, предполагам, че това са първите им роли заедно от реалити шоуто Звездите на Турция. Идея си нямам какви са коментарите, сигурно са интересни, така, че реших да ги споделя. (извинявам се ако е пускано).  Embarassed

Поздрави, страхотни сте!!  bouquet

Mama Vessi ,добре дошла и благодаря !  Hug

Надявам се на момичетата да им е интересно !?

# 515
И от мен и от него Peace ии геджеляр и чооооооок татлъ сънища!

http://www.dailymotion.com/video/xphxcz_yyi-geceler-engin-akyurek_shortfilms#

Благодаря Бризче, много сладък "спящ" Керим !?  Peace

# 516
  • Пловдив

Добро утро в нашият ден - четвъртък. Да бъде хубав и спорен за всички.

# 517
  • Германия
Момичета, като искам да отворя линка от първа страница с епизодите, ми се отваря Google #Crazy #Crazyдокументи. Дали само при мен е така или и някой друг има такъв проблем? newsm78

# 518
Момичета, като искам да отворя линка от първа страница с епизодите, ми се отваря Google #Crazy #Crazyдокументи. Дали само при мен е така или и някой друг има такъв проблем? newsm78

Добро утро. И при мен е така със 71 еп. Но понеже препускам по диагонал из темата, не разбрах дали е преведен 71 еп.

# 519
Детелинко, Малчева, добре дошли в клуба. При нас е весело, няма да се плашите.

Аз май минах в нова фаза на болестта си. Не ми се гледат старите серии, непрекъснато искам нови. Или гледам само последната излязла. Просто отношенията им напреднаха толкова много, че не ми се връща назад. Или вече ги знам наизуст  newsm78
Има ли и друг с моите симптоми или съм единичен случай за поставяне под карантина?

Споко, Хриси и аз съм така. Не си сама в болестта си.

Отивам да ви дочитам

# 520
  • София
Добро утро и Честит Четвъртък! Дано новият епизод да ни зареди с много положителни емоции!

# 521
  • София
Добро утро,скъпи приятелки!!!

Мама Ан Джи,благодаря ти за клипа Hug

Mama Vessi,добре дошла и да не дойдеш пак чак след 6 год,ей!!! Peace
Клипчето преди много време го гледах,но пак ми беше интересно да го изгледам,защото тук Берен е безкрайно красива,ама май не съм виждала по-красива от нея newsm78,а наш Енги малко смешничък,ама като знам после в какво се превръща Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes
Хубав и усмихнат ден!!!

# 522
Добра утрин!

Връщам се замалко, за да споделя нещо красиво (отчасти и към темата за родителите и по точно майките)
http://vbox7.com/play:ae3b0c65c6
Разплака ме рано сутрин  cry! Много, много емоционално! Благодаря ти, че го сподели! Изобщо не предполагах, че е реклама ... изненадах се  Grinning

Клипчето http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Vv9W02DFzB4, което пусна Mama Vessi съм го гледала преди време, беше ми интересно да ги видя в това шоу, но сега ми беше още по-интересно, в предвид нашите коментари и слуховете в пространството.
Виждам, че още тогава са били само приятели, Берен е настойчиво ухажвана от млад г-н, който година след това започва снимки в Перла, може би са го забелязали именно в шоуто.
Енгин е прегърнат, а в друг кадър е прегърнал руса дама, която по мое скромно мнение не му подхожда  Mr. Green, но какво значение има ... било е отдавна  Laughing

Обаче видеото няколко години по-късно, за промото на Канал Д, където танцуват е "доста по-така". Той е възмъжал, а тя е станал по-женствена, изглежда да я целува по рамото  newsm78, но дали е така... и тая ръка как шари около декУлтето .... сега я разбирам Мукадес, защо ходи с такива отворени блузки, чака милата, ама ...  Joy

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 09:24 от nianta

# 523
Добро утро, приятели! Утрото...! То е началото на един нов ден,
нова надежда, ново вдъхновение, нова енергия,
като нов живот, където всичко е ново!
Утрото е начинът на Бог да напомня на
всички нас, че вярата, надеждата
... и любовта все още съществуват!
Не спирайте да обичате, да вярвате
и да се надявате!
Добро утро изпълнено с радост и много
поводи за щастливи усмивки!

Снощи сте обсъждали много болезнени теми-за родители,прошки....
На мнение съм,че почти всеки в живота си е бил наранен по някакъв начин .Аз не мога да простя на майката на Керим,че  го е изоставила.Тя е мислила само и единствено за себе си.Добре,не е обичала баща му,но детето какво е виновно?АЗ не го приемам това!!!Може би,някой ден ще споделя с вас каква майка съм и през какво съм преминала ,но за детето си съм готова да отида накрай света и да направя и невъзможното.Дори продължавам да го правя,друг е въпроса,че всичко отива напразно.

# 524
Добро ви утро!
Видях палавата ръка на Енгин над корема и, ама не виждам къде я целува по рамото....

Ох, видях го най -  после. Започват да ме полазват пак  еротичните помисли. Малчева идвай на помощ..

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 10:08 от Yours5

Общи условия

Активация на акаунт