Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 129
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!

При нас приема за ясли и градини е на точкова система. Има точки за местоживеене, няколко социални критерия, по-голямо дете в същото детско заведение и за поредност на желанието. Времето за подаване на документите се гледа само когато всички други условия са равни.

Хубава вечер!

# 346
И аз да се включа:

Честит имен ден на всички, които имат празник днес! Бъдете живи и здрави, и много щастливи!

Тути,   bouquet !

Ние си изкарахме много приятно на Мостово, много красиви тез Родопи бе! Снощи такава луна се беше оцъклила, че направо все едно имаше огромен прожектор. Къщата, в която спахме беше много хубава и имаше едни плътни дървени капаци на прозорците, които не пропускаха ни един лъч, та по този повод станахме чааааак в 8:30!!!  Shocked 

Виждам, че има доста неприети в ясли дечица и направооо...  #Cussing out  Как не разбират тези нашите управници, че има нужда от сериозни мерки с тези ДГ!!! Поставят родителите в абсолютна безизходица...
Стискам палци все пак да има някои приети на второ класиране...

Аз още не съм много на себе си, тези дни ми се събраха много емоции (не всички положителни, за жалост). Надявам се до няколко дни да се събера и да се стегна малко.

На всички момичета с проблеми с половинките стискам палци бързо да отминат неволите, да се подредят проблемите и да намалеят грижите... Бъдете силни, говорете помежду си и не позволявайте гадното ежедневие да трови отношенията ви.

# 347
Честит Имен Ден на всички именници днес! Бъдете живи и здрави Hug  bouquet

# 348
Тути, честит имен ден ! Hug Heart Eyes

Честити имен ден на всички именници!

И на всички честит Гергьовден!  animal085

# 349
Добро утро !  smile3507

Иде ми да хвана гората - дребния не спи нормално , постоянно се събужда , реве , цокането не помага особено... Искам и да го отбивам, но се изпада в едни истерии през нощта, като не му дам  ooooh! Tired Оплаках се ... иначе си слуша човечето  Simple Smile
Съжалявам за неприетите дечица  Confused Дано всеки намери алтернатива

# 350
  • В две тъмни очички
Добро утро и от нас  Hug

Вчера ходихме до Панчарево и малката спа само 1 час , тича после много , цопка си крачетата и какво ли още не... Резултатът - 20:30 ч е заспала докато си пие водичка от шишето (оставихме я на баба й и излязохме да ергенстваме с Боби  Mr. Green ). А днес маймунчето се събуди в 8:15... еййй че хубаво!

За яслите - аз чакам резултата през юли  Praynig

Хубав ден на всички  Hug

# 351
Добро утро Hug

svet0slava Мерси за кафенцето Hug Това с неспането през нощта е много изнервящо Confused

Мелона,Зая Честито и на вас! На есен с песен Laughing Hug Зая - почти сте ни били конкуренция с Калинката Laughing Ние кандидатствахме за другата СДЯ в района,до последно се чудех коя точно да избера,но другата ми е по-удобна като местоположение и я предпочетох. Догодина пак Crazy Hug

Пепита,Тони, Бубе Пожелавам ви успех - дано да ги приемат дечицата Praynig

Ети Кога ви беше изпита на каката? Пожелавам и на нея успех /дано не съм го пропуснала деня/ Embarassed

Зън - ти като ще водиш малката надалеч за градина,поне на баткото училището наблизо ли ви е?

Тути - как сте днес? Оправихте ли се от вируса?

Какче - нещо ми се губи тия дни,надявам се с Вики да са добре Praynig Hug

Хубав ден и до после Wink Hug

# 352
хей привет момичета,

аз си мислех, че не съм се трогнала чак от това, че не са ни приели, ама две вечери подред сънувам ясли и градини  Mr. Green Mr. Green  Само да се оплача и я спирам тая тема, оказа се, че тук има две СДЯ в които като гледам точките, щяха да ни приемат, ама пусто, нали ще се местим и кандидатсвах в Света Троица и сега се чудя на второ класиране дали да не се пробвам тук и просто да останем поне още една година в стария апартамент  newsm78
Зън супер, че са ви приели и няма защо да се извиняваш или притесняваш! Има си правила и точка  Hug

ей старост-нерадост, забравих още кво щях да пиша!!!

# 353
  • София
Добро утро!

Светослава, кафето изгежда страхотно!  bouquet

Буби, благородно завидях за Родопите. Обожавам тази планина.

Тони, аз си спомням времето, когато и в София приема беше по входящ номер Laughing Laughing Вземаш термос кафе и пакетирана храна, зареждаш се с топлина, мислено се местиш на някое топло местенце и заставаш стоически да чакаш в зиманата нощ. Mr. Green Mr. Green Ееех, спомени...

Рал, изпитът мина Simple Smile Нагледах се на скъпи коли и висша мода. Пред училището беше като полигон на Мерцедес и БМВ, а някои родители (повечето) бяха като излезли от ревю висша мода. Иначе моята кифла е оплескала доста задачите, а накрая не й е стигнало времето.

Инка, не се ядосвай. Всяко зло за добро. Hug

# 354
Рал, изпитът мина Simple Smile Нагледах се на скъпи коли и висша мода. Пред училището беше като полигон на Мерцедес и БМВ, а някои родители (повечето) бяха като излезли от ревю висша мода. Иначе моята кифла е оплескала доста задачите, а накрая не й е стигнало времето.

Confused Както си казала на Инка - Всяко зло за добро Hug Peace

# 355
 Първо искам да честитя именния ден на всички, които празнуваха вчера и да им пожелая да са живи и здрави!   bouquet

Големи полемики за тези критерии, аз пък мисля, че освен жест към хората, които гледат децата ни, този критерии за допълнителни точки е измислен и за хората работещи в тази система, най-малкото, ако техните деца нямат шанса да бъдат приети, как ще са в състояние да извършват служебните си задължения? И не мисля, че да правим приравняване на различни професии е редно, нека бъдем малко по-широкоскроени  Peace Искрено пожелавам успех на следващи класирания, на всички, които не са приети или поне както Ети е писала, намиране на добър и евтин вариант за гледане  Hug

Аз пък преди малко изпратих Мартин на лагер и сега ми е едно такова...предполагам, че се чувствам така, защото за пръв път отива...

Еления, надявам се постовете ти да звучат все по-положително от тук нататък, много  Hug

Момичета, има ли още бебоци, които са с малко зъби? Ивайла е с 5 зъба, 6-ти е на път да избие, но вече почвам леко да се притеснявам.

Люба, много слънце и незабравими преживявания ви желая  Hug

Хубав ден на всички!

# 356
Добро утро и от мен!

Адис, в събота като се видяхме с Ви Фреш, и тя сподели, че на Марти сега му тръгва шестото зъбче. Така, че не се шашкай, не сте сами.

Люба, знаех си, че все пропускам нещо в предните ми постове. Много слънце и разтоварване, приятно изкарване!

Рал, благодаря  Hug

Днес ще е топло, приятни разходки на всички!

# 357
Ети, нищо не се знае, дано това, което е успяла да направи се окаже достатъчно и да бъде приета, успех! Отказахте ли се от еврейското, нали мислехте нещо и за там?

Пепита, благодаря ти, че сподели  Hug мм ме ошашква с неговите мисли дали получава достатъчно калций детето...

Гери, забравих одеве да пиша, защо не направиш опит да отидеш лично до общината и да попиташ как стоят нещата във вашия случай?

# 358
Aдис, не сте сами  в малозъбието   Crazy - с 6 броя сме.
Не съм кандидатствала за ясла и нямам какво да споделя по въпроса.
Някой се тревожеше за адаптацията на детето, което ме подсети, че има адаптационни центрове с тази цел.
Хапят ли децата ви и как се справяте с това? Sad

# 359
Ох, все се каня да попитам софийските мами, обаче с тези моите преживявания съвсем забравих.
Та, исках да ми препоръчате добър АГ за женска консултация за моята приятелка в София, понеже тя нещо не е  много ориентирана, последно се чудеше дали да не се запише за някакъв пакет за проследяване на бременност в Щерев, обаче аз като чух какви услуги на какви цени предлагат и се възмутих.
Тя още не е решила изобщо нито при кой да ходи, нито при кой да ражда (в смисъл с екип или не), иска ми се да мога да й дам някакви насоки поне, пък естествено решението ще си бъде изцяло нейно. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт