Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 108
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • В две тъмни очички
Добро утро и от нас.

Имаме си ново попълнение в белите - Кошарата вече не е пречка! Може да си слиза от нея  ooooh! Сега ще местя леглото в нейната стая до кошарата й, че да не се изтупка някоя вечер. Вчера цял ден Влади стоя без памперс и на 2-3 пъти акаше, за съжаление все още се страхува от гърнето  Tired Хубавото е, че поне е започнала да кляка докато ака. Радва ме и още нещо, ако се напикае в гащите започва да плаче. Това според мен ще я накара по-скоро да си казва. Даже всеки път, в който се изпусне, веднага като и махна дрехите (а през това време обяснявам, че не се прави така и трябва в гърнето да пишка), тя моментално отива и сяда да пишне дори мъничко в гърнето и като стане започва да пищи от радост и да казва "БАВООООООООО" (браво). Така че смятам, че сме на прав път  Praynig

Пепи Hug дано днешния ден е по-хубав за вас с Райчето!
Влади също нещо се разкашля сутринта, ама то как няма. Вчера 50% от времето е ходила гола и боса из къщи, а тук не е 40градуса.

# 466
Добрутро!

Снощи при нас отново имаше буря, гръмна ни разпределителната кутия и спря тока. До този момент сме все още без ток #2gunfire Сега сме с Петър у моите родители

Буби, всичко ще е наред ще видиш

Пепинка ,  Hug

Между другото ако някой знае как се почиства латекс от дънки, моооля да сподели

# 467
Бубе, я го дай този проекто закон за закрила на детето, да му хвърля един поглед и аз, че ровя в нета, ама попадам само на статии и на закон, който не знам дали е вече в сила или е стария, без промените.  newsm78

# 468
  • В две тъмни очички
http://www.facebook.com/events/347767235267464/, това е групата във ФБ, на началната страница пише всичко. Сега ще те включа

# 469
  • София
Здравейте!

Днес кака ви Светла става на 32 години!  bowuu Почерпете се всички за мое здраве според предпочитанията си и диетите, които спазвате! Също така баба и дядо имат годишнина - 60 години от сватбата, това са най-позитивните и мили възрастни хора, които може да си представите, желая им още много години заедно!

Това е от мен засега, отивам да празнувам!   ura

bouquet

# 470
  • София
Зън, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и засмяна!  Hug
Да са живи и здрави и баба ти и дядо ти и да доживеят и до 100-ната си годишнина!  bouquet
По темите:
забелване - брат ми като малък е имал проблем, та се е наложило и хирургическа намеса, та още в началото майка ми ме предупреди да действаме своевременно. Забелихме я към 3-4 месец, абсолютно безболезнено, таткото извърши тази "тежка" работа и сега при всяка баня издърпваме кожичката и почистваме. Мисля че и от хигиенна гледна точка е добре това да се прави. Кумовете ни не бяха забелили пишлето на второто си детенце и трябваше това да стане когато момченцето вече беше доста осъзнато и всяко къпане и пишкане беше съпроводено с болка! Tired За третото си детенце вече решиха да действат по-отрано. Явно когато човек се опари, тогава променя и мисленето си.
кърлежи - Кате, нашата педиатърка ме предупреди винаги в мен да си нося контейнерче за урина и ако намеря кърлеж върху детето веднага да отида да му го махнат, като ги накарам да го сложат в контейнера и да го занеса там където е написала и мрм. И ако няма нужда излишно да не слагат инжекции на детето. Дано Ади да е добре! Hug
Гърне - още не ползвам, честно казано ме мързи! Blush
Еления, пращам ти мнооооого положителна енергия и стискам палци всичко да се подреди по най-добрия за теби децата начин! Hug
Пепинка, бързо се оправяйте с Маша! Hug
Браво за приетите в ясла дечица! Hug

# 471
Какче, а когато се забелва и се възпали как се процедира?

# 472
  • Варна
Калифорния, когато се забели навреме почти никога не се възпалява. Предполагам никой не говори за насилствено забелване, а лекичко и постепенно. Напротив, точно късната намеса е предпоставка за възпаление, тогава е насилствено и травмиращо.

# 473
  • София
Зън, Честит празник и на теб, и на твоите баба и дядо! Много здраве и радости на всички ви!

Мойто дете май последно ще разбере що е то гърне... Embarassed Embarassed

Бубе, кога и къде е протестът? Идвам и аз, само да съм в София. Тоя проектозакон е пълно безумие.

# 474
  • София
Какче, а когато се забелва и се възпали как се процедира?
А какъв е процентът на проблемите при забелване и при не забелване? Ако не се разкъса кожичката, как ще се получи възпаление, то всъщност няма рана? Thinking Също като Тони говоря за ненасилствено забелване! Peace

# 475
  • В две тъмни очички
Мелона, на 20.05 , от 11ч - http://www.facebook.com/events/347767235267464/

Е, как бе какче, зорлем да го мъчите, тя природата си знае работата .... 

# 476
Хора, седя и се чудя след 2 седмици като заминем за Гърция какви лекарства да взема за Марти newsm78 То вярно, че само за 5 дни, но то неприятностите стават за секунди понякога

Давайте предложения, освен Панадол, Хексалгин, Стеримар, какво друго

# 477
  • София
Е, как бе какче, зорлем да го мъчите, тя природата си знае работата ....  Rolling Eyes
А, бе да ти кажа не изглеждаше много измъчен, мъжете знаят за какво става реч! Mr. Green

# 478
  • В две тъмни очички
КакаРала и прахчета за разстройство, както и повръщане + нещо за рани. Мисля, че е достатъчно  Peace

Какче, аз до колкото разбрах някой мъже се противят на това, че не се дърпат техните пишки , а се дърпат на децата  Crazy Ама спирам вече, че взех да цитирам неща, които както и преди това казах смята, че са обидни да се пишат тук ....

# 479
  • София
какарала, може и Вит Ц ампули, ако почне лека хрема да подсилите имунитета.

Общи условия

Активация на акаунт