Отговори
# 120

Скрит текст:
Бельото на Е се виждат на 4мин. Laughing

# 121
 Неси  Hug Hug Hug Hugблагодаря за превода,но Емир Е или НЕ Е ,та Айсун омеква пред Фери newsm78 newsm78 newsm78  Джан не беше ли малкото братче на Емир  newsm78 newsm78 newsm78много сладко дете
+
...
Неси, мерси за превода на клюките,   bouquetно не разбрах Емир е, ли не е баща на бебето според клюките!?
Според клюката Емир Е баща на бебето. Да, Джан е малкото братче на Емир.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 23:04 от nesi_

# 122
Лека нощ на лягащите Hug

Лека и от мен  Hug

# 123
Добро Ви петъчно утро на всички. Hug

http://www.vbox7.com/play:7ab36ecb08

Денят е чаша в която събираме мисли, чувства и дела.
И ако вечерта искаш сладост да отпиеш…
В чашата слагай щедро любовта.

# 124
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug

Мамче,   bouquet дано малкия е по добре.

Лелче, издирила си му гащурлята на Емир. В 31 епизод се вижда и марката.

# 125
Добро утро Simple Smile
Наде  bouquetВярвам,че е по-добре Дани. Simple Smile
Да,леля издирих го по гащури в 11 еп.,но в 31 нещо не го видох.Сигур съм недоскив. Peace

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 07:42 от megi7

# 126
Добро утро. Hug Hug Hug
Наде, благодаря.   bouquet Бързо оздравяване на малкото ти съкровище. Praynig

Тинче, Мамче, Hug Hug

Какво им е на гащите на Киво?  Mr. Green И кексът не, че не му се е получил, а въобще на дадоха кекс, само целувки. Хич да не ми се гъбаркате с Къванч. Crossing Arms Grinning

Хубав ден. Heart Eyes

# 127
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Наде, благодаря за кафето и закуската!  bouquet Скорошно оздравяване на малкото ти детенце! Hug

Желая на всички прекрасен ден!

# 128
   Добро утро  Hug Hug Hug
  Благодаря на Неси за пояснението,че ми кюхна снощи батерията и се отказах да влизам отново

и нещо доста старо:Чаги,Селин,Джейда Гювенч,но не съм го виждала

# 129
Меги благодаря за гащурите на Чаги Hug Hug Hug Hug

# 130
 Ей... тази стилистка на нашиЙОт филм е за линчуване #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireама явно нЕма спонсор,че не видяхме на Емчо гащурите ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мери, нз точно кой  еп. беше, но и Чаатай му се видЕха гащурята- армански бяха. Майчето е по добра с епизодите и може да каже кой е . Момента беше точно когато Мехмед се напи и ходи да рита колата на Емир, а наше момче си седеше на диването и си гледаше тавана. Peace

Лека нощ

..а.... Благодарско.Да не го мисля,че не са маркови  Laughing Laughing Laughing Laughingпък и ако решим да спонсорираме филма от към гащури,да сме наясно с предпочитаната марка Laughing Laughing LaughingТо тези гащури ако са били реквит  Thinking Thinking Thinking Thinkingи през химическото са минали,защото явно се водят като инвенрар Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 08:43 от mariola_sha

# 131
Добро утроооооооооооо , отново е ПЕТЪК !

Желая ви спорен ден и вечер изпълнена само с положителни емоции пред компютъра  Hug Hug Hug

Наде мерси за кафето и тази сочна пица, малко по-късно ще си хапна от нея и бързо оздравяване на твоето сладко детенце  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А относно гащурите на Емирчо, той тоз реквизит много оборотен и захабен, та да дам моя дял рано сутрин за спонсорството , та и да не се налага Фери да пере всяка вечер  гащурята на мъжо си  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 132
Здравейте Hug

Благодаря за новата тема, за вкусната закуската и всичко останало! newsm51

Най- сетне е петък Party Party Party

Наде, скорошно оздравяване на сина ти Hug

Един поздрав от мен
http://www.youtube.com/watch?v=zZYkc2l_fpw&ob=av3e

Хубав ден! Hug

# 133
  • в подножието на планината
Търсеща, Hug

Еси, Hug благодаря за поздрава!  bouquet

# 134
Звезде Hug

О, сега виждам, че са се организирали чети за спасяване. А, бе то много трудни маршрути и с многооо интересен превоз сте. Joy Joy Joy Обадете се, ако стигнете по някое време догодина и не се изненадвайте ако ме видете там преди вас Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт