Отговори
# 105
  а....  няма само аз да страдам Laughing Laughing Laughing Laughing и без торта останах  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Armsам-ма ХА

# 106
# 107
  Неси  Hug Hug Hug Hugблагодаря за превода,но Емир Е или НЕ Е ,та Айсун омеква пред Фери newsm78 newsm78 newsm78  Джан не беше ли малкото братче на Емир  newsm78 newsm78 newsm78много сладко дете

# 108
  • в очите на дъщеря си
 Ей... тази стилистка на нашиЙОт филм е за линчуване #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireама явно нЕма спонсор,че не видяхме на Емчо гащурите ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мери, нз точно кой  еп. беше, но и Чаатай му се видЕха гащурята- армански бяха. Майчето е по добра с епизодите и може да каже кой е . Момента беше точно когато Мехмед се напи и ходи да рита колата на Емир, а наше момче си седеше на диването и си гледаше тавана. Peace

Лека нощ

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 22:26 от ·٠•Sasy•٠·

# 109
 Ей... тази стилистка на нашиЙОт филм е за линчуване #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireама явно нЕма спонсор,че не видяхме на Емчо гащурите ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мери, нз точно кой  еп. беше, но и Чаатай му се видЕха гащурята- армански бяха. Майчето е по добра с епизодите и може да каже кой е . Момента беше точно когато Мехмед се напи и ходи да рита колата на Емир, а наше момче си седеше на диването и си гледаше тавана. Peace
Брей.............,че паметливи се оказахте ooooh!,я виж ти важните неща как се помнят. Joy hahaha hahaha hahaha
Неси  Two Hearts
Лека и от мен. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 22:42 от emila123

# 110
Лека нощ и от мене Simple Smile

# 111
Момичета,след като не ми отговаряте,приемам,че идеята за цялостен превод е отпаднала, поне на този етап.В такъв случай, отправям лична молба към Неси.
Неси моля те когато имаш възможност да ни подадеш какво каза Емир на Руя; раговорите между Айсун и Юнал,когато Айсун пиеше;двата разговора между Ханде и Фериха;Сахер и Фериха;Емир и Левент;Емир и Юнал;двата разговора между Емир и Корай.
Дори и една малка част от изредените по-горе диалози да ни преведеш,ще съм ти много благодарна.
Лека вечер на всички!

# 112
Момичета,след като не ми отговаряте,приемам,че идеята за цялостен превод е отпаднала, поне на този етап.В такъв случай, отправям лична молба към Неси.
Неси моля те когато имаш възможност да ни подадеш какво каза Емир на Руя; раговорите между Айсун и Юнал,когато Айсун пиеше;двата разговора между Ханде и Фериха;Сахер и Фериха;Емир и Левент;Емир и Юнал;двата разговора между Емир и Корай.
Дори и една малка част от изредените по-горе диалози да ни преведеш,ще съм ти много благодарна.
Лека вечер на всички!

Епизода в момента се превежда  Peace Peace

# 113
  • в очите на дъщеря си
Msnd, Надя ти отговори на първия  въпрос веднага. Върни се и прочети!!!

# 114
Неска   bouquet  bouquet за превода на клюката  Hug Hug Hug

# 115
Лека вечер на всички!

Не ти отговорих, защото видях, че Надя ти е отговорила. Идеята не е отпаднала, дори в момента работим по това. Превежда се, но в английския превод има някои пропуски и става по-бавно.

# 116
Моля за извинение.
Още веднъж лека нощ на всички!  bouquet

# 117
Моето врабченце заспа, защото му смъкнах температурата и реших да Ви видя, защото аз май няма да спя тази нощ. Както и да е, важното е мишлето ми да се оправи, а това дали, ще спя или не, няма значение.
Сестричке, благодаря и на теб.
Неси, мерси за превода на клюките,   bouquetно не разбрах Емир е, ли не е баща на бебето според клюките!?
Тинче, епизода за който говориш е 31, но в началото на 11 серия, когато Емир ставаше от спалнята когата спаха с Ханде, по-добре му се видяха гащурите, Joy отколкото в 31 епизод.

# 118

Cansu ve Ferihanın küçüklüğü (: ♥

# 119
С две думи:
Филма "Zefir", в който Вахиде Гьордум е в главната роля, на фестивала, провеждащ се между 17-22 в Dortmund-Köln е получил награда за "Най-добър първи филм".

А за Хазал:
Имена като Berrak Tüzünataç, Cansel Elçin, Engin Altan Düzyatan, Güven Kıraç, Hazal Kaya, Meltem Cumbul, Rıza Kocaoğlu, Zafer Algöz са се събрали на едно място, защото са в журито във връзка с конкурс(за гимназистите в Истанбул) за кратък филм.
Крайната дата за участване е 30-ти април. А научването на резултите и церемонията по връчване  на наградите ще се проведе на 17-ти май.

Общи условия

Активация на акаунт