Отговори
# 420
  • в подножието на планината
Защо Фери отиде с тази откачалка на среща, а кажете ми!? newsm78 Откъде накъде, ще позволява да я мачкат и извиват, като мокър парцал. Толкова ме е яд на тази нейна постъпка, че няма накъде повече. Каква работа има с тази брантия, че и на кафе отиде с нея? ooooh!  А онази е толкова долна, че взе да удря по съвестта на Фери. Умолявала я била, дърта лачена чанта такава. Crossing Arms А тази Руя с тези очи, като застъпена жаба ми иде да скоча върху тях и да ги спукам, толкова е дебелоока. Sick
Вилеее.   bouquet
Peace
За какво ще говори с тази дърта вещица и аз не можах да разбера!Какво очакваше да и каже - нещо хубаво може би! newsm78

# 421
Защо Фери отиде с тази откачалка на среща, а кажете ми!? newsm78 Откъде накъде, ще позволява да я мачкат и извиват, като мокър парцал. Толкова ме е яд на тази нейна постъпка, че няма накъде повече. Каква работа има с тази брантия, че и на кафе отиде с нея? ooooh!  А онази е толкова долна, че взе да удря по съвестта на Фери. Умолявала я била, дърта лачена чанта такава. Crossing Arms А тази Руя с тези очи, като застъпена жаба ми иде да скоча върху тях и да ги спукам, толкова е дебелоока. Sick
Вилеее.   bouquet
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3532 smile3532
Наде спри , че вече ще падна при комшийте от смях,така е права си за всичко , но изразено по този начин е уникално.
Лека на лягащите Hug
Неси, ще чака ме да видим пък тез ,какво ще измислят newsm78

# 422
Понеже, ще изкарат вече Руя по един или друг начин, с живо но не на Емир бебе или с мъртво но, ще напусне сериала и затова вкараха пиярката с кривите долни зъби. Лигла, та дрънка. Толкова точи лиги по Емир, но не, щяла да ходи при Юнал. ooooh! И кого плаши тази, гаргите ли, а пък Емир добрия самарянин я спря и не я пусна?! ooooh!

# 423
Благодаря    bouquet  bouquet  bouquetно този път не смятам да правя клип   ooooh! ooooh! ooooh!

# 424
Да ви кажа всички действия на героите в сериала са толкова хаотични и непоследователни, че тея сценаристи да вземат и да си изядат дипломите. Лутат се от едната крайност в другата. Този сериал вече трябва да свършва, че язък за актьорите. ooooh!

# 425
Аз вече нищо не разбирам, #Crazy(кой откъде е дошъл и накъде отива) но едно нещо със сигурност знам и то е, че и Емир, и Фери са големи душевни мазохисти.

# 426
Понеже, ще изкарат вече Руя по един или друг начин, с живо но не на Емир бебе или с мъртво но, ще напусне сериала и затова вкараха пиярката с кривите долни зъби. Лигла, та дрънка. Толкова точи лиги по Емир, но не, щяла да ходи при Юнал. ooooh! И кого плаши тази, гаргите ли, а пък Емир добрия самарянин я спря и не я пусна?! ooooh!
Не............... не мога повече , умирам. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532
Да ви кажа всички действия на героите в сериала са толкова хаотични и непоследователни, че тея сценаристи да вземат и да си изядат дипломите. Лутат се от едната крайност в другата. Този сериал вече трябва да свършва, че язък за актьорите. ooooh!
Това е самата истина.

# 427
Смей се Венцислава, ама аз така съм се залетяла по нанадолнището след този епизод, че, ще се джасна в някоя ограда накрая. Така не ми е било нервно след серия не помня откога.
Според мен дружно сценаристите трябва да изкарат Джансу от психото и на нейно място да се настанят те, само, че трайно и завинаги. Sick

# 428
Нарекох те Фериха 57 епизод
БГ превод в торент Мастърс
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=75178

# 429
Какво ще се случи на финала?
Чаги: По голяма вероятноста така ще се случи.
След малко...

# 430
Неска мерси аз си пуснах този не играеше в Омре Бедел  newsm78 newsm78 newsm78

# 431

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 432
Смей се Венцислава, ама аз така съм се залетяла по нанадолнището след този епизод, че, ще се джасна в някоя ограда накрая. Така не ми е било нервно след серия не помня откога.
Според мен дружно сценаристите трябва да изкарат Джансу от психото и на нейно място да се настанят те, само, че трайно и завинаги. Sick

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532
Наде,ако продължиш и аз от смях ще отида при тях , направо ми дигна тонуса  и сега ще заспя спокойна.
Онези дето се шамариха предния път сега ги гледам пак заедно за ръчичка. ooooh! ooooh!
Какво ще се случи на финала?
Чаги: По голяма вероятноста така ще се случи.
След малко...

Знаем го тяхното малко ooooh! ooooh! ooooh!

# 433
  то май Фери излезе виновна и за Гюлсюн според леля й.Тя ги е запознала с Корай ooooh! ooooh! ooooh!

# 434
 то май Фери излезе виновна и за Гюлсюн според леля й.Тя ги е запознала с Корай ooooh! ooooh! ooooh!
НАправо е виновна ,че се е родила и диша,аз такова чудо не бях виждала , но ето ,факт. ooooh!
Сякаш,зорлем я бутат в рецете на Левент,но няма лошо , той ще ни спаси момичето от всички и от всеки и накрая , ще я излекува с любов.И сега да не ме линчувате,само си мисля. newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 00:10 от emila123

Общи условия

Активация на акаунт