Отговори
# 405
Саваш излезна по-умен от Емир. Човека е вземал мерки, а нашия глангур се въргаля с различни без да се пази или да пази тях. Плейбой та дрънка. Crossing Arms Язък, за ФЕмир ако се разритат. Язък и за нас, че сме и бяхме подложени на нечовешка инквизиция с този сериал. И все пак, човек има какво да научи за себе си от цялата тази гадост, която ни сервираха. Crossing Arms На мен поне някои неща ми се затвърдиха. Никога с рогата напред преди да си изслушал любимия си, никога лъжата да не е между двама, никога недоверие и ревност в едно семейство, каквото и да се случва, щом двама се обичат трябва да преглътнат и да продължат. Не съжалявам, че отделях и продължавам да отделям време на сериала, но съжалявам, че ФЕмир си причиняват всичко това и то взаимно. Crossing Arms
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
НАде, както винаги с теб скалата на настроението е на макс,дори и тези загубени сценаристи с техните глупости не могат да ме накарат да спра да се смея,те ни помислиха за откачалки и решиха да ни занимават с тъпни. ooooh! ooooh! ooooh!

Неси newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСтит рожден ден на нашата рожденичка ,да си жива и зрава и много...щастлива.

Само на мен ли не ми пука за техните простотий,сега ще ги разведът и накрая ,може и пак да ги оженят,как не можаха поне веднъж да ме изненадат. ooooh! ooooh! ooooh!
АЗ пък искам Фериха да се ожени за Левнт,а Емир да гледа и да умира бавно отстрани,само това ще ми хареса за финал,другото ще е много очаквано.Фемир заедно на финала , глупост и половина. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Лека на лягащите.

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 23:44 от emila123

# 406
Fragman
Rüya geberiyor Grinning bebek'de öldü annesi agliyor mal gibi Grinning emir ve feriha cok mutlu
THE END Grinning

Alin size fragman ya Grinning ahahah

Каквото и да означава това- май някой е починал но....
Фрагман
Руя умира  Grinning и бебето умря, а майка му плаче като глупачка(боклук-букв.пр.)  Grinning Емир и Фериха са много щастливи
КРАЙ  Grinning

Ето ви фрагман  Grinning ахахаха

Да, ама не. Фрагмана е утре, а феновете още от сега за започнали да фантазират за него.

# 407
  • Дъблин
Неси мерси за преводите в ефир!!!

Аз имам една молба към теб - моляте преведи ми какво каза Руя и Саваш когато се видяхаа. моляте. Благодаря предварително!

Саваш: На пръв поглед 9/10. Не ти е е отразила добре да оставиш спорта.
Руя: Какво искаш? Защо ми се обади?
Саваш: Защо да ти звъня? Защото ме натресе глупавата ти приятелка. Но вчера се усетих за какво става на въпрос. Не ме въвличай в тази простотия, Руя! Кажи на приятелката си повече да не идва в салона. Не искам да притеснява клиентите повече.
Руя: Една минута, една минута! Каква приятелка? Аз не съм ти пратила приятелка. А и защо да ти я пращам? Каква работа имам с теб?
Саваш: Тази твоя сладка приятелка Ханде Гезгин мисли, че аз съм бащата на бебето.
Руя: Какво? Какво означава това? Запозна ли се с Ханде? От къде те е намерила? От къде е научила?
Саваш: Не питай мен. Питай нея. Тя излезе пред мен.
Руя: Естествено...жена му! Проучват миналото ми. И достигат най-глупавата ми грешка в миналото.
Саваш: Да
Руя: Добре, а какво каза на онова момиче?
Саваш: Какво да кажа? Казах, че се пазя.  Казах, че не е възможно бебето да е от мен.
Руя: Добре си казал. Добре, че се обади. Поне научих за нещата, които се въртят зад гърба ми.
Саваш: Поне мисли ли за име?
Руя: ще получи името на баща си.
Саваш: Само името ли? Щастливо дете.
Руя: Както и да е, да не продължаваме повече. Благодаря, че се обади, но не се обаждай повече!

Мерсиииииииииииииии! Истинско съкровище!!!

М да това дете е на Саваш и Руя май е излъгала за месеците от бременността. Ако гласът на бебето е от детето на Руя, 1000000% тоав дете е на фитнес маниака.  

# 408
Fragman
Rüya geberiyor Grinning bebek'de öldü annesi agliyor mal gibi Grinning emir ve feriha cok mutlu
THE END Grinning

Alin size fragman ya Grinning ahahah

Каквото и да означава това- май някой е починал но....
Фрагман
Руя умира  Grinning и бебето умря, а майка му плаче като глупачка(боклук-букв.пр.)  Grinning Емир и Фериха са много щастливи
КРАЙ  Grinning

Ето ви фрагман  Grinning ахахаха

Да, ама не. Фрагмана е утре, а феновете още от сега за започнали да фантазират за него.

Що за фенска простотия, извинявам се, че го постнах

Вече наистина изчезвам лека нощ

# 409
И за мен момета с пускането на ръката й беше показателен. Тя като, че ли не искаше това и затуй така си погледна ръката.
По отдалечени ФЕмир никога не съм ги виждала досега. Най ме беше страх от пасивното поведение на Емир и примиряване с положението , в което са и точно това стана. Той напълно се е отказал и разчита на Фериха, а тя нищо не прави по въпроса. Иска и се, но не тя да е инициаторката. Не виня Емир в случая, защото досега все той тичаше като пале след нея. Колкото и да ни показваха, че Фери се бори за тях двамата, аз борбеност в нейно лице не видях, по начина по който го правеше Емир. Още повече, ще се отдалечат и ако наистина не им е писано да са заедно, по-добре да се разделят и да сложат край на тази агония, защото тяхното е всичко друго, но не и нормален брак.

# 410
Неси мерси за преводите в ефир!!!

Аз имам една молба към теб - моляте преведи ми какво каза Руя и Саваш когато се видяхаа. моляте. Благодаря предварително!

Саваш: На пръв поглед 9/10. Не ти е е отразила добре да оставиш спорта.
Руя: Какво искаш? Защо ми се обади?
Саваш: Защо да ти звъня? Защото ме натресе глупавата ти приятелка. Но вчера се усетих за какво става на въпрос. Не ме въвличай в тази простотия, Руя! Кажи на приятелката си повече да не идва в салона. Не искам да притеснява клиентите повече.
Руя: Една минута, една минута! Каква приятелка? Аз не съм ти пратила приятелка. А и защо да ти я пращам? Каква работа имам с теб?
Саваш: Тази твоя сладка приятелка Ханде Гезгин мисли, че аз съм бащата на бебето.
Руя: Какво? Какво означава това? Запозна ли се с Ханде? От къде те е намерила? От къде е научила?
Саваш: Не питай мен. Питай нея. Тя излезе пред мен.
Руя: Естествено...жена му! Проучват миналото ми. И достигат най-глупавата ми грешка в миналото.
Саваш: Да
Руя: Добре, а какво каза на онова момиче?
Саваш: Какво да кажа? Казах, че се пазя.  Казах, че не е възможно бебето да е от мен.
Руя: Добре си казал. Добре, че се обади. Поне научих за нещата, които се въртят зад гърба ми.
Саваш: Поне мисли ли за име?
Руя: ще получи името на баща си.
Саваш: Само името ли? Щастливо дете.
Руя: Както и да е, да не продължаваме повече. Благодаря, че се обади, но не се обаждай повече!

Мерсиииииииииииииии! Истинско съкровище!!!

М да това дете е на Саваш и Руя май е излъгала за месеците от бременността. Ако гласът на бебето е от детето на Руя, 1000000% тоав дете е на фитнес маниака.  

Впрочем и аз си мисля, че е от Саваш. Дано да се окажем прави, че ако е от Емир една ще стане...пфу, въобще не ми се мисли.

# 411
 Не зная,но аз ако съм на Фери-да съм си звела билета за село и да отида при майка си.По-самотен човек от Фери в тази серия не видях.Емир много я обичал,но ината му е по-голям.За мен изпусна пак момента да се сдобрят,като й пусна ръката.Това отново вкамени Фери.
   И да се разделят-да те не могат да нямерят път един към друг и не само другите са им виновни.
   Бебе,че и тази Едже пияр във бара-ай стига.
    Не зная но Фери не е бременна-трябваше да се усъмни.Това ако припадне-ами пак търсят филмов ефект.Даже и не искам Фери да е бременна.Стигат и толкова неприятности,че и това.
НИе освен Левент , май и нащо момиче трябва да спасим , че тя в момента има най-голяма нужда от всички,направо я разкъсаха на пърчета, тази млада душа, още не вкусила радоста на живота изпи токова горчилка , че се чудя как още диша от мъка,това е не човешко,ще гледаш как мъжът ти се вълнува за дете от друга и всички ще те мачкат, че даже и той,ай сига бе. ooooh! ooooh!

# 412
Лека нощ

# 413
...
Що за фенска простотия, извинявам се, че го постнах

Вече наистина изчезвам лека нощ
Няма за какво да се извиняваш. В темата сме се разбрали, че няма  от къде да знаете, че някои неща са плод на въображението на феновете.

Лека нощ на лягащате Hug

# 414
  • в подножието на планината
Неси, newsm51 newsm51 newsm51  love001

Дано, това дете да е от този Саваш, че иначе не виждам Фемир как ще се справят с всичко това!

И плачът на това бебе беше като на нормално новородено бебе, а не на недоносено/поне на мен така ми се стори/ newsm78

Не искам разделени ФЕмир! #Cussing out

Лека нощ и от мен! Hug

# 415
  • Дъблин
Медицински погледнато, бебе в 6тият месец няма как да има така развити бели дробове, че да плаче толкова силно. Или това бебе не е на Руя, или тя лъже много аматьорски за месеците бременност.

Ти Неси си истинско съкровище и пак искам да ти благодаря за всичко което правиш всяка петъчна вечер!!

# 416
Нарекох те Фериха
епизод 58
http://dox.bg/files/dw?a=5bdf538ea4

# 417
Защо Фери отиде с тази откачалка на среща, а кажете ми!? newsm78 Откъде накъде, ще позволява да я мачкат и извиват, като мокър парцал. Защо си причинява всичко това? Толкова ме е яд на тази нейна постъпка, че няма накъде повече. Каква работа има с тази брантия, че и на кафе отиде с нея? ooooh!  А онази е толкова долна, че взе да удря по съвестта на Фери. Умолявала я била, дърта лачена чанта такава. Crossing Arms А тази Руя с тези очи, като застъпена жаба ми иде да скоча върху тях и да ги спукам, толкова е дебелоока. Sick
Вилеее.   bouquet

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 23:47 от Neidjal

# 418
Неси, мила,страхотна си  bouquet

Не зная,но аз ако съм на Фери-да съм си звела билета за село и да отида при майка си.По-самотен човек от Фери в тази серия не видях.Емир много я обичал,но ината му е по-голям.За мен изпусна пак момента да се сдобрят,като й пусна ръката.Това отново вкамени Фери.
   И да се разделят-да те не могат да нямерят път един към друг и не само другите са им виновни.
   Бебе,че и тази Едже пияр във бара-ай стига.
    Не зная но Фери не е бременна-трябваше да се усъмни.Това ако припадне-ами пак търсят филмов ефект.Даже и не искам Фери да е бременна.Стигат и толкова неприятности,че и това.
Съгласна съм с абсолютно всичко. Какво ли не преживява Фери, дано поне на финала най-сетне да е щастлива.

А иначе поне от този епизод стана ясно, че Фери му е простила вече, но защото е много наранена, не може да му го каже. А сега се появи и това бебе и Едже. Добре, че свършва, защото иначе нямаше да гледам третия сезон. Само 3/4 епизода от този сезон си струваха, а на другите или заспиваш или ти се иска да удушиш сценаристките.

Вече наистина лягам....

# 419
Виле,   bouquet

Гледам едно предаване по Канал Тюрк и преди малко имаше надпис "Как ще свърши сериала АФК?".

http://www.bedavacanlitvizle.com/kanal-turk-izle/

ПП: Сякаш знаят финала, но да видим какво ще покажат.

Сега излезе и друг надпис "Празно ли е сърцето на Чаатай Улусой?" След малко...

Общи условия

Активация на акаунт