Отговори
# 390
  • в подножието на планината
Дано това бебе да не е от Емир, Praynig защото и аз като Надето имам лошо предчувствие за Фемир! ooooh! ooooh! ooooh!

# 391
Не разбирам защо вкараха и Едже щом си имаме Джансу и Руя? newsm78
Купоня да е пълен.

# 392
Саваш излезна по-умен от Емир. Човека е вземал мерки, а нашия глангур се въргаля с различни без да се пази или да пази тях. Плейбой та дрънка. Crossing Arms Язък, за ФЕмир ако се разритат. Язък и за нас, че сме и бяхме подложени на нечовешка инквизиция с този сериал. И все пак, човек има какво да научи за себе си от цялата тази гадост, която ни сервираха. Crossing Arms На мен поне някои неща ми се затвърдиха. Никога с рогата напред преди да си изслушал любимия си, никога лъжата да не е между двама, никога недоверие и ревност в едно семейство, каквото и да се случва, щом двама се обичат трябва да преглътнат и да продължат. Не съжалявам, че отделях и продължавам да отделям време на сериала, но съжалявам, че ФЕмир си причиняват всичко това и то взаимно. Crossing Arms

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 23:21 от Neidjal

# 393

Не знаят какво правят вече. Laughing Laughing Първо излишното вкарване на Азра, после тая съквартирантка за какво се появи и тя, сега и Едже. ooooh!
Неси, благодаря за преводите. newsm51

Желая ви лека нощ. Hug

# 394
Лека Еси Hug
Снежи,лека,маме Hug

# 395
Саваш излезна по-умен от Емир. Човека е вземал мерки, а нашия глангур се въргаля с различни без да се пази или да пази тях. Плейбой та дрънка. Crossing Arms Езък, ак ФЕмир ако се разритат. Езък и за нас, че сме и бяхме подложени на нечовешка инквизиция с този сериал. И все пак, човек има какво да научи за себе си от цялата тази гадост, която ни сервираха. Crossing Arms На мен поне някои неща ми се затвърдиха. Никога с рогата напред преди да си изслушал любимия си, никога лъжата да не е между двама, никога недоверие и ревност в едно семейство, каквото и да се случва, щом двама се обичат трябва да преглътнат и да продължат. Не съжалявам, че отделях и продължавам да отделям време на сериала, но съжалявам, че ФЕмир си причиняват всичко това и то взаимно. Crossing Arms
Hug

# 396
  • в подножието на планината
Еси,лека Hug

Не разбрах, защо Фериха се съгласи да се срещне с майката на Руя! newsm78
Защо им позволява да я унижават! #Cussing out

# 397
Есиии, много благодаря за уточнението с това бебе. Дано е на Саваш, че работата отече отвсякъде.
Лека нощ на лягащите. Hug
Ако бебето е на Саваш и тази Руя се опитва да го пребута на Емир, за мен, ще е долна жива твар. #Cussing out

# 398

Не знаят какво правят вече. Laughing Laughing Първо излишното вкарване на Азра, после тая съквартирантка за какво се появи и тя, сега и Едже. ooooh!
Абсолютно.

# 399
Лека нощ и от мен , ако въобще може да бъде лека след този финал  Hug Hug

# 400

Като гледам снимката и си мисля: "Защо, аджаба, Емир, винаги, ама винаги е до Фериха в трудните и моменти, а на нея все не и се отдава да застане до него и да го подкрепи!?" Crossing Arms
Разбирам, че и е трудно и на нея, ама все пак Е ще става баща, не може ли малко да превъзмогне себе си. Сега ако вземе и да припадне и картинката ще стане пълна  Sick

Лека нощ на всички!

# 401
Неси мерси за преводите в ефир!!!

Аз имам една молба към теб - моляте преведи ми какво каза Руя и Саваш когато се видяхаа. моляте. Благодаря предварително!

Саваш: На пръв поглед 9/10. Не ти е е отразила добре да оставиш спорта.
Руя: Какво искаш? Защо ми се обади?
Саваш: Защо да ти звъня? Защото ме натресе глупавата ти приятелка. Но вчера се усетих за какво става на въпрос. Не ме въвличай в тази простотия, Руя! Кажи на приятелката си повече да не идва в салона. Не искам да притеснява клиентите повече.
Руя: Една минута, една минута! Каква приятелка? Аз не съм ти пратила приятелка. А и защо да ти я пращам? Каква работа имам с теб?
Саваш: Тази твоя сладка приятелка Ханде Гезгин мисли, че аз съм бащата на бебето.
Руя: Какво? Какво означава това? Запозна ли се с Ханде? От къде те е намерила? От къде е научила?
Саваш: Не питай мен. Питай нея. Тя излезе пред мен.
Руя: Естествено...жена му! Проучват миналото ми. И достигат най-глупавата ми грешка в миналото.
Саваш: Да
Руя: Добре, а какво каза на онова момиче?
Саваш: Какво да кажа? Казах, че се пазя.  Казах, че не е възможно бебето да е от мен.
Руя: Добре си казал. Добре, че се обади. Поне научих за нещата, които се въртят зад гърба ми.
Саваш: Поне мисли ли за име?
Руя: ще получи името на баща си.
Саваш: Само името ли? Щастливо дете.
Руя: Както и да е, да не продължаваме повече. Благодаря, че се обади, но не се обаждай повече!

# 402
Fragman
Rüya geberiyor Grinning bebek'de öldü annesi agliyor mal gibi Grinning emir ve feriha cok mutlu
THE END Grinning

Alin size fragman ya Grinning ahahah

Каквото и да означава това- май някой е починал но....

# 403
Еси,лека Hug

Не разбрах, защо Фериха се съгласи да се срещне с майката на Руя! newsm78
Защо им позволява да я унижават! #Cussing out

А кажи ми, че и аз не схващам?! Точно никога с никоя скучобра не бих се срещнала, ама никога. Всички, ще ми изливат помия по мен и аз, ще ходяла като глангур кой когато и където ме викне, точно няма да стане  тази работа при мен, НИКОГИШ. Crossing Arms

# 404
  Не зная,но аз ако съм на Фери-да съм си звела билета за село и да отида при майка си.По-самотен човек от Фери в тази серия не видях.Емир много я обичал,но ината му е по-голям.За мен изпусна пак момента да се сдобрят,като й пусна ръката.Това отново вкамени Фери.
   И да се разделят-да те не могат да нямерят път един към друг и не само другите са им виновни.
   Бебе,че и тази Едже пияр във бара-ай стига.
    Не зная но Фери не е бременна-трябваше да се усъмни.Това ако припадне-ами пак търсят филмов ефект.Даже и не искам Фери да е бременна.Стигат и толкова неприятности,че и това.

Общи условия

Активация на акаунт