Отговори
# 360
Ей сега ще ни мъчат с тва бебе.Не се ли спомена в попредни серии в кой месец е Руя?

# 361
Егати епизода  newsm11 час и половина, за да свърши насред нищото  Weary

Честит рожден ден, Алис!    bouquet

# 362
Фериха ще припадне гаранция така гледаше сякаш ще се озове на пода  Whistling Whistling Whistling

# 363
Мисля, че Руя е в седмия месец. В края на октомври ли бяха заедно с Емир?
Като се повяи в средата на Март месец беше в петия, значи сега е в шестия. Или последната седмица на Октомври, или началото на Ноември беше с Емир.

# 364
Алис, ЧРД, всичко най-добро и благодаря за почерпката.

# 365
Васии, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много усмивки и само положителни емоции. Нека любовта и щастието винаги да те преследват! Благодаря за  почерпката  bouquet

# 366
Alis95 да си жива и здрава,мн любов и късмет! Hugsmile3525 newsm59

# 367
Фериха ще припадне гаранция така гледаше сякаш ще се озове на пода  Whistling Whistling Whistling
Да, бе, какво чака, да припада, а Емир....той е от камък!  Crossing Arms

# 368
Определено не е влезнала в седмия месец. Още като се появи и каза, че е в петия месец го изчислихме с Мери с точност.

# 369
Ама и Е как гледаше,чак уста отвори. LaughingФ и тя гледа в несвяст.Не знам и не мога да си представя как и какво ще става. Peace

# 370
Васи здравей липсваше ЧРД да си жива и здрава и всичко най-хубаво  Hug Hug Hug

# 371
Ще падна ако Фери припадне и се окаже, че е бременна. ooooh!

# 372
Алис , честит рожден ден, желая ти прекрасно бъдеще!

Ох скапаха ми настроението, целия епизод боза, а финала мъка та мъка, и аз мисля, че Фе ще припадне

Днес само забравям, Неси, огромно благодаря за твоята всеотдайност!!!!

# 373
  • Дъблин
Неси мерси за преводите в ефир!!!

Аз имам една молба към теб - моляте преведи ми какво каза Руя и Саваш когато се видяхаа. моляте. Благодаря предварително!

# 374
С две булки едната от които родила,а др бременна ич няма да му е лесно на Е.И Едже на мегдана.Аман ти муй системата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт