Отговори
# 630
  • в подножието на планината
И аз мислех, че ще колабира! Peace
Само с какви големи букви е написано името на бебето , направо да ни извади очите!

# 631
А аз си мисля,че каквото си направиш сам никой не може да ти го направи.А съдбата си е съдба.Ако сами не се впрегнат да си оправят проблемите няма кой да им ги оправи.Зяпачи отстрани мн. Peace
Права си, само, че те не правят нищо по въпроса. Ако Емир направи крачка, Фери отстъпва, ако тя направи крачката, задължително той, ще се запъне. Те са като глухия и немия. Уж все се разбират, а в крайна сметка никой никого не разбира, затова написах, че в случая ако съдбата не се намеси те, ще я дооплескат. Sick
Явно не сме се разбрали. Hug

# 632
И аз мислех, че ще колабира! Peace
Само с какви големи букви е написано името на бебето , направо да ни извади очите!
Ти остави табелата, която, ще ни избоде очите ми и това бебе явно е гигант. ooooh! Изпълнило е целия кувиоз. ooooh!
Обаче майка й на Руя май наистина не знае, че Руя лъже за месеците на бременността си(ако е лъжа).

# 633

Останаха шест серии и сега ще забатачват нещата до такава степен, че да ни се стори, че няма връщане назад.В един момент всичко ще си дойде на мястото и готово! ooooh!

Мразя, когато всичко се разплита в последната серия като с вълшебна пръчка!Дано и в нашия сериал да не стане същото!

# 634
Бебето не ми приличаше на 6-мес. PeaceПриличаше си на износена бременност.

# 635
Doctor: what is your blood type
Feriha: b +
Emir: what's happening
Doctor: we need to give blood to your son right now, it needs to be done quickly
Hulia: what did you do to my daughter what did you do to her so that she give early birth
Aysun: go feriha, there is no reason for to be here. Emir and ruya needs to be next to the baby. Please don't open problem and leave from here fast.
Превод на фрагмана:
Д: Каква е кръвната Ви група?
Ф: Б+
Е: Какво става/има?
Д: Трябва да се прелее кръв на сина Ви веднага. Нужно е да стане бързо.
Х: какво направи на дъщеря ми, какво и направи, че да роди преждевременно.
А: тръгвай, фериха, Няма причина да си тук. Е и Р имат нужда да са до тяхното бебе. Моля те не създавай проблеми и бързо си тръгвай от тук.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 17:52 от k_kiara3

# 636
Киара,  bouquet

# 637
Хей, здравейте  Hug

Как сте, Фемирки? Гледам, че нещо сте унили. Я бързо да вдигнете настроението! И времето е хубаво, та точно поради тази причина реших да открия летния сезон и да отида на море. Много хубаво си прекарах(макар водата да не беше топла)...сценаристите няма да ми опънат нервичките.

Не съм ви чела, но гледам, че фрагмана е излязъл. Ето и неговия превод:

Докторът: Какво е кръвната Ви група?
Емир: А?
Фериха: Б...Б положителна.
Емир: Какво стана?
Докторът: Трябва да дадете кръв на бебето си. Трябва да побързаме. Веднага!
Хюлия: Ти какво направи на дъщеря ми? Какво направи, че дъщеря ми роди рано. Но каквото и да си направила не можа да попречиш бебето да си роди, нали? Махай се оттук!
Айсун: Фериха, не трябва да си тук. Емир и Руя се нуждаят да бъдат до бебето си. Моля те не създавай проблеми и веднага си върви оттук.

За да не си разваля настроението, не мисля да коментирам нито серията, нито фрагмана. Най-добре да изразя с емотиконки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Готово!

# 638
Здрасти Неси  Hug
Честита първа слънчева баня   grinning039

# 639
Здрасти Неси  Hug

Здравей  Hug

Мерси, мерси, но не беше точно като баня, защото водата не беше топла и не посмях да се потопя изцяло. Но следващите дни ще се постопли и айде пак на море. Така е с тези, които са на крайбрежието.

# 640
Неси, Hug  bouquet

# 641
Здрасти Неси  Hug

Здравей  Hug

Мерси, мерси, но не беше точно като баня, защото водата не беше топла и не посмях да се потопя изцяло. Но следващите дни ще се постопли и айде пак на море. Така е с тези, които са на крайбрежието.

Знам как е Wink Аз съм от Варна, просто живея в София Simple Smile)

# 642
Здрасти Неси. Hug Хубаво направи, с ритници и готово. Joy
Звезде, права си и дано не стане и така в нашия сериал.
Отвратително е всичко да си дойде на мястото в последния момент. Така ни лишават от удоволствието да се насладим пълноценно но щастието им, ако има такова. Не знам за тях какво значи щастлив финал? Досега техните бомби не ни взривиха, та се чудя за тях какво значи хепи енд!?
Не ми е приятно да го напиша, но все повече се приближаваме към Мелодията на сърцето. В случая обаче Емир не е егоист и себелюбец като Кенан, нито пък Джамил който от злодей се превърна в светец едва ли не е като Левент, защото неговия образ беше  благ още от самото му появяване в сериала. Няма да правя пълни характеристики на героите и от двата сериала, просто споделям, че правя аналогия с другия сериал.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 18:03 от Neidjal

# 643
Наде, не искам такъв край като в мелодията! smile3511 smile3511 smile3511

# 644
Наде, не искам такъв край като в мелодията! smile3511 smile3511 smile3511
И аз не искам Звезде, защото след финала му не успях да отида на родителска среща и пратих мъжа ми. Cry
Трябва любовта да възтържествува в крайна сметка. Нали именно тя ни показва, че сме живи и дишаме.

Общи условия

Активация на акаунт