Отговори
# 645
Наде, не искам такъв край като в мелодията! smile3511 smile3511 smile3511
И аз не искам Звезде, защото след финала му не успях да отида на родителска среща и пратих мъжа ми. Cry
Трябва любовта да възтържествува в крайна сметка. Нали именно тя ни показва, че сме живи и дишаме.
+1

# 646
Неси, ако ти е удобно и имаш време, би ли превела клюките за 59 епизод, както и статията за Чаги и Селин!?

Кога, ще си дойде Зехра? Ако не за друго, то поне за да е опора на Фериха и да не се чувства толоква самотна сред цялото множество хора около нея. Rolling Eyes

# 647
Веднага да си повдигнете настроението! Лятото идваааа! newsm44

http://www.youtube.com/watch?v=83lUUNGEpWU

Съвет: Усилете докрай, па после ще мислим какво да кажем на комшиите, чукащи на вратите ни Whistling

ПП: Няма проблем  - ще извикаме пеещ и свирещ Чаги - тогава купона ще е във вихъра си!

# 648
Здрасти Неси. Hug Хубаво направи, с ритници и готово. Joy
...
Здрасти, Наде  Hug Така си е  hahaha

Неси, ако ти е удобно и имаш време, би ли превела клюките за 59 епизод, както и статията за Чаги и Селин!?
...
Удобно е. Както казах не съм ви чела и не знаех, че има неща за превод.

# 649
# 650
Здравейте!  Hug
Днес  Hugмайка Hug ми има рожден ден и искам да Ви почерпя за нейно здраве!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 651
Киара,Неси  bouquet
Аз не съм в настроение и засега ми е гадно.Само като прочетох "Е и Р имат нужда да са с тяхното бебе".Каква нужда,какви Е и Р.За какво говорят? Sad

# 652
Гери здравей Hug
Да ти е живо издраво майчето и дълги години да ти е опора. smile3525

# 653
И друго си мисля. Щом има снимки в унито, значи Емир ходи на у-ще. Ако нещата са много оплетени и проблемите са огромни дали би имал сили да отиде на у-ще и това значи ли, че проблема е разрешен!? Само да не е като Фери и той, че аз много и се чудех, как така успяваше да се концентрира и да учи, ooooh! когато беше затънала в проблеми!?
Гери, да  ти е жива и здрава.  bouquet

# 654
  • в подножието на планината
Киара,Неси  bouquet
Аз не съм в настроение и засега ми е гадно.Само като прочетох "Е и Р имат нужда да са с тяхното бебе".Каква нужда,какви Е и Р.За какво говорят? Sad
Измислили са го така ,за да ни е още по гадно! Peace

100% САРПка, благодаря за почерпката! Да е жива и здрава майка ти!  bouquet

# 655
Киара,Неси  bouquet
Това сестричке е просто кошмарно. ooooh! Имам чувството, че сънувам лош сън и това не се случва с ФЕмир. #Crazy

# 656
[ÇAĞATAY ULUSOY, SELİN BORONKAY'LA GECCELERDE!
Selin Boronkay ve Çağatay Ulusoy, önceki akşam yine bir aradaydı.
28 Nisan 2012 07:39[/b]

/Adları bir dönem aşk dedikodularına karışan, bu söylentiler üzerine sadece iş ilişkileri olduğuna dair yazılı bir açıklama yapan Selin Boronkay ve Çağatay Ulusoy, önceki akşam yine bir aradaydı.

İKİLİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ (FOTO-GALERİ)

Boronkay’la akşam yemeği için Bebek’teki bir restoranda buluşan Ulusoy, çıkışta fotoğraflarını çeken muhabirlere zoraki bir şekilde gülümseyip hızla uzaklaştı.

ето още снимки към статията,извинявам се,че се повтарят

Чаатай Улусой с Селин Боронкой през вечерите!
Селин Боронкой отново беше заедно с Чаатай Улусой.

Селин Боронка, която беше направила изявление по повод на слуховете за любов между двамата. Беше казала, че връзката между тях е свързана само с работа. Снощи тя отново е била заедно с Чаатай Улусой.

Така бяха видени двамата (Фотогалерия)

Улусой се е срещнал с Боронкой, за да вечерят в един ресторант в кв. Бебек. При излизане от него той се е усмихнал на папараците, които са ги снимали и бързо се е отдалечил.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 18:35 от nesi_

# 657
Гери, да е жива и здрава майка ти! Мерси за почерпката!  bouquet

Фрагмана е отвратителен. Sick Разбира се не съм изненадана, съвсем  очерниха сериала ни. Въпреки, че не се вживявам толкова и не отделям много време за него, не ми е все едно как ще свърши. На финала искам да видя Фери щастлива. Praynig Фери  е с такъв силен дух. Браво на нея! В момента Емир ми е по-черен и от катран. Не, припадна, даже се оказа по- хладнокръвна и от Емир, който ги забърка в тази каша и не знам как ще се измъкнат от нея. Колко ли епизода ще отидат докато се разбере евентуално, че Саваш е бащата!? Но както и да е...

Неси, страхотна песен!  bouquet И аз днес съм в мн добро настроение и АФК определено няма да ми го развали.

# 658
Точно от това имах нужда - сладичко Mr. Green

Гериии Hug, Честит Рожден Ден на майчето ти! Да е жива и здрава, много положителни емоции и усмивки. Всичко най-хубаво! Благодаря за почерпката  bouquet

# 659
  • в очите на дъщеря си
Ехххх, значи ще ме уморят тези. hahaha ooooh!

Първо- бебето е хипопотам.
Второ- веднага и табелка са му напечатали с името Сарафолу-ама не е е ясно дали Емир е бащата.

Случката за мен е еквивалентна на тази когато Ръза беше в болницата. Тогава Емир беше принуден да си тръгне, а и да ви кажа за мен мястото на Фериха баш в този момент не е там. Емир сам ще я потърси, защото колкото и да и е сърдит само в нейните очи намира сила за да продължи.

Айсун ме изненада. Мн спокойна и майчинска реакция показа.Когато казваше Емир и Руя на нейното име се запъна , което показва ,че до известна степен съчувства на Фери.

Въпросителна тук е какво ще направи Фери? Как ще преживее този момент? Мисля , че няма да си тръгне от Емир защото в този случай появата на Едже се обезсмисля, а по въпроса с Руя мисля, че до края на епизода с нея е свършено.

п.п За протокола аз, дъщеря ми и съпруга ми сме В+ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт