Отговори
# 660
Е, Тинче, пак се обади позитивизма в тебе. А тоз късмет- да се отървем от това плашило още тази серия Praynig

# 661
Здравейте на всички!Отдавна не съм коментирала,само Ви четях,но сега не издържах и ще напиша няколко реда!Сценаристите объркаха тотално целия филм или поне на мен така ми се струва!Излиза,че който е най-лош и гаден си живее живота,а добрите страдат най-много!Бясна съм и на Емир!За него в този момент Фери не съществува,за него е по-важно бебето и тази гадина Руя!Не мога да разбера как може да се обръща толкова внимание на една еднодневка-защото Руя е точно такава!И Айсун,голямата моралистка и тя за пореден път застана срещу Фериха!Жал ми стана за това дете,и в същото време и се възхищавам,защото аз ,ако бях на нейно място отдавна да съм зарязала Емир и да си продължа по-пътя сама!Аз,като жена-на 48 години,не бих издържала цялото тва унижение и подигравка !Извинявайте за дългия пост,но серията снощи и сега фрагмента ми вдигна кръвното !Хубава вечер на всички!Много благодаря на всички,който превеждат!

# 662
  • Дъблин
Ехххх, значи ще ме уморят тези. hahaha ooooh!

Първо- бебето е хипопотам.
Второ- веднага и табелка са му напечатали с името Сарафолу-ама не е е ясно дали Емир е бащата.

Случката за мен е еквивалентна на тази когато Ръза беше в болницата. Тогава Емир беше принуден да си тръгне, а и да ви кажа за мен мястото на Фериха баш в този момент не е там. Емир сам ще я потърси, защото колкото и да и е сърдит само в нейните очи намира сила за да продължи.

Айсун ме изненада. Мн спокойна и майчинска реакция показа.Когато казваше Емир и Руя на нейното име се запъна , което показва ,че до известна степен съчувства на Фери.

Въпросителна тук е какво ще направи Фери? Как ще преживее този момент? Мисля , че няма да си тръгне от Емир защото в този случай появата на Едже се обезсмисля, а по въпроса с Руя мисля, че до края на епизода с нея е свършено.

п.п За протокола аз, дъщеря ми и съпруга ми сме В+ Mr. Green

бебето меко казано е хипопотам. то прилича по-скоро на 1годишно. Руя за мен е имала бременност на слоница...

А такаааааааа Тинче, ние сме от една и съща кръвна група Simple Smile хахахх както се казва "подушвам, че сме от една порода Simple Smile"

# 663
Това май са клюки за 59 епизод. newsm78
59. Bölüm

Sanem Hanım'ın mal mülk kaybetme korkusu ile Cansu'yu Akıl Hastanesi'nden çıkarması Emir ve Feriha için büyük bir şok etkisi yaratırken,Halil için de bir kez daha hastaneden kaçış bahanesi olacaktır.
Öte yandan gözünü para bürüyen Seher,Mehmet'in Night'da çalışmaya başlaması ile bir kez daha ortalığı karıştıracaktır.
Rüya'nın hastanede yaşadıkları ile hayatı değişirken;
Rıza'nın, Mehmet'in Emir'in yanında çalıştığını öğrenmesi ile ortalık karışır.
Feriha'nın aldığı bir karar da olayların seyrini değiştirecektir.

Заради страха на г-жа Санем, че може да изгуби имуществото, тя изкарва Джансу от психиатрията и това има шокиращ ефект върху Емир и Фериха и това ще бъде извинение за Халил да избяга още един път.
От друга страна във връзка, че Мехмет е започнал да работи в  Night, Сехер, която е заслепена от пари, отново ще обърка положението.
Това, което изживява Руя в болницата, променя живота й.
 А положението се обърква, когато Ръза научава, че Мехмет е започнал да работи при Емир.
Взетото от Фериха решение ще промени развоя на действията.

# 664
  • в подножието на планината
Неси, newsm51 smile3525   love001

Хайде сега и Халил, де що има гадост на главите на Фемир! ooooh!

И какво изживява Руя в тази болница, че ще промени живота и? newsm78

# 665
Ама  Е и Ф не могат да се спрат да помагат.Все някого се втурват да утешавт.Малко да са спрат и да са огледат.Да поразмислят.Как ще помогнат на себе.Нека първо това направят,а после и за др да помислят.За А мога да кажа,че от доста време насам е по-мека към Ф.Добре в тази цялата каша. Peace

# 666
Привет отново на всички,разходих се,полюбувах се на хубавото време,стигнах и аз до плажа , но бях с дрехи hahaha hahaha hahaha

Фаграм та дрънка  doh, дето се казава,много ме кефи идеми да затанцувам от радост newsm68 newsm68 newsm68,как пък не ме изненадаха , ми все една и съща боза. #Crazy
Неси, newsm51 smile3525   love001

Хайде сега и Халил, де що има гадост на главите на Фемир! ooooh!

И какво изживява Руя в тази болница, че ще промени живота и? newsm78

Звезде,как  какво,ще прилапа парите на Сарафоолу.Малко ли е за две безпарични умрели от глад,но свикнали да живеят на широко жени. ooooh! ooooh! ooooh!

ДА благодаря на всички за това което правите  newsm51

# 667

http://www.youtube.com/watch?v=Aj3daPXgN5M&feature=youtu.be
http://vbox7.com/play:e6e148a5b8Фрамента на 59-ти еп с вградени субтитри -Превода е мой  Whistling Whistling Whistling Hug Hug

# 668
Гери, честит рожден ден на майка ти! Да е жива и здрава Simple Smile

# 669
Bugün ki Beykent setinden Ece Simple Smile

# 670
Абе, не е лоша, ама ми се струва, че има някакъв дефект на устата  Laughing Crossing Arms

# 671
  • в подножието на планината
Венцислава, Hugче той Емир нали е без пари, сбъркали са адреса- майка и дъщеря!

Диде,  newsm51

# 672
# 673
Благодаря на всички Ви за пожеланията!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Искам да кажа, че се отказвам да губя време и нерви заради ФЕмир, в зависимост от финала, ще реша дали да наваксам или не!

# 674
Едже пък какво прави в унито? newsm78 Само тя липсваше....

Общи условия

Активация на акаунт