Отговори
# 465
  • в подножието на планината
Имам чувството , че този фрагман ще ни обърка още повече и нищо няма да разберем за бебето на Руя! newsm78

Рейтингът мисля, че почти всяка седмица е един и същ , може да има минимална разлика!

# 466
Привет  Hugдружки мои по съдба наречена АФК.
Благодаря Ви за суперските закуски. Hug
Като гледам снимките, Чаги май е бил с аблата на вечеря а после е излезнал сам, когато го засякоха на улицата за репортажа. newsm78

# 467
Снощи направих голяма грешка преди да си легна. Реших да изгледам отново финалната сцена и след това хиляди пъти съжалих. Разстроих се и сълзи ми се стекоха по бузите.
Забелязах, че когато Емир ходеше напред назад въобще не забеляза присъствието на Фери в болницата. Когато бебето проплака имах чувството, че в Емир се пробудиха непознати за него до този момент чувства и кръвта му проговори както се казва. Даже според мен и Емир се сепна от надигащите се непознати за него чувства и затова замръзна на място и само леко отвори уста, а вътрешно му се искаше да изтича и да види какво става с бебето. В този момент нито виждаше, нито усещаше присъствието на Фери до него.
За Фери каквото и да кажа в този момент все, ще е малко. Още от момента, в който Руя хвана ръката му, Фери сякаш беше излишна в тази ситуация. Когато бебето проплака, такава жестока болка видях в очите й когато гледаше Емир, такова отчаяние и безпомощност, че сърцето ми се скъса от мъка. Сякаш с проплакване на детето и двамата се събудиха от дълбок сън. Като, че ли Емир за първи път усети реалността с бащинството, а Фери като, че ли за първи път се сблъска лице в лице с жестоката действителност Емир-бебето-Руя.
Ако това дете оживее и е от Емир(надявам се да е от Саваш), Фери, ще напусне Емир и не защото не го обича, и не защото бяга, а защото не би могла да живее с този непосилен за нея товар именно тя да е пречка бебето да расте далеч от баща си.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 11:35 от Neidjal

# 468
Имам чувството , че този фрагман ще ни обърка още повече и нищо няма да разберем за бебето на Руя! newsm78

Рейтингът мисля, че почти всяка седмица е един и същ , може да има минимална разлика!
Hug

# 469
  • в подножието на планината
Меги, Наде, Hug Hug

За съжаление и аз така мисля, че бебето, ако е от Емир /дано да не е Praynig/ Фериха няма да издържи и ще поиска развод! ooooh! ooooh! ooooh!

Е, и ако и това са ни подготвили сценаристите ,направо са за убиване! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бива, бива драма, но чак пък толкова ми идва в повече!

# 470
Звезде. Hug
Да Ви кажа, че вече започвам да си мисля отвреме навреме, че е по-добре да се разделят. Самите ФЕмир не успяха да се справят и да създадат връзка по между си, която да устои на всичко. Много ми е кофти, като пиша тези думи, но виждам, че само любов при която всички други чувства отсъстват или са в оскъдни количества-вяра, подкрепа, липса на ревност, доверие и т.н., не са достатъчни за да съществува една връзка. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 14:55 от Neidjal

# 471
  • в очите на дъщеря си
Снощи направих голяма грешка преди да си легна. Реших да изгледам отново финалната сцена и след това хиляди пъти съжалих. Разстроих се и сълзи ми се стекоха по бузите.
Забелязах, че когато Емир ходеше напред назад въобще не забеляза присъствието на Фери в болницата. Когато бебето проплака имах чувството, че в Емир се пробудиха непознати за него до този момент чувства и кръвта му проговори както се казва. Даже според мен и Емир се сепна от надигащите се непознати за него чувства и затова замръзна на място и само леко отвори уста, а вътрешно му се искаше да изтича и да види какво става с бебето. В този момент нито виждаше, нито усещаше присъствието на Фери до него.
За Фери каквото и да кажа в този момент все, ще е малко. Още от момента, в който Руя хвана ръката му, Фери сякаш беше излишна в тази ситуация. Когато бебето проплака, такава жестока болка видях в очите й когато гледаше Емир, такова отчаяние и безпомощност, че сърцето ми се скъса от мъка. Сякаш с проплакване на детето и двамата се събудиха от дълбок сън. Като, че ли Емир за първи път усети реалността с бащинството, а Фери като, че ли за първи път се сблъска лице в лице с жестоката действителност Емир-бебето-Руя.
Ако това дете оживее и е от Емир(надявам се да е от Саваш), Фери, ще напусне Емир и не защото не го обича, и не защото бяга, а защото не би могла да живее с този непосилен за нея товар именно тя да е пречка бебето да расте далеч от баща си.

Наде, изразила си изключително точно с твоите думи и моите чувства. Въпреки, че отдавна не съм толкова душевно обвързана с АФК ми стана мн мъчно и болно. Това което изживява Фери е страшно тежко и бих казала за нея бреме за цял живот ако реши да остане с Емир.

п.п Не мисля ,че има човек на света който може да я подкрепи в този момент , а и смятм , че най малко Емир може това.

# 472
Всичко е мн субективно.Поне за мене. Peace
Тинче,леля я кажи как ще превеждаме 58 еп.? Hug

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 11:54 от megi7

# 473
  • в очите на дъщеря си

В какъв смисъл, Меги?

# 474
Добро утро мили фемирки( или вече добър ден)  Grinning
Благодаря искрено  на всички за страхотните пожелания  Hug Peace Hug А колкото до епизода - беше меко казано ужасен! Особено този плач на края ме стресира супер много! Приятен и лек ден на всички!  Heart Eyes Hug Hug

# 475
То не само мъка, ми и такава отдалеченост между ФЕмир не бях виждала досега в сериала. В момента са на светлинни години един от друг. ooooh! Пак ли, ще трябва да се случи някой катаклизъм или някой да е на умирачка, че да се сберат отново?
Такъв несигурен живот дотяга в един момент и колкото и да е жива любовта, щом е задушена от толкова помия около себе си, двама трудно биха се справили.
Даже като се замисля като жена и майка се питам-аз дали бих могла да понеса всичко това, което Фериха понесе, дали бих успяла да издържа на натиска от всички страни щом отношенията с любимия за мен човек не са стабилни!? newsm78
Вярвам в любовта, вярвам в предаността и доверието между двама, но за мен ФЕмир не са стабилни като семейство. Sick

# 476

В какъв смисъл, Меги?
Размислите на човек и неговите реакции.Имам предвид не само Е и Ф,а и по-второстепенните персонажи.Това е с едно изречение.Ако се задълбочим,мисля,че тр да изходим от собственото си "аз",а там влияят мн неща.Ти беше споменала и възрастта като фактор,което е немаловажно и т.н.В този смисъл.Имам предвид персонажите. Hug

# 477
Здравейте и от мен а да видим сега какво ще ни сервират  ooooh! ooooh! ooooh!

# 478
  • в очите на дъщеря си

В какъв смисъл, Меги?
Размислите на човек и неговите реакции.Имам предвид не само Е и Ф,а и по-второстепенните персонажи.Това е с едно изречение.Ако се задълбочим,мисля,че тр да изходим от собственото си "аз",а там влияят мн неща.Ти беше споменала и възрастта като фактор,което е немаловажно и т.н.В този смисъл.Имам предвид персонажите. Hug

Права си , но може би при мен финалната сцена най мн наклони везните. Hug

# 479
Добро утро Алис. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт