Отговори
# 615
  • в подножието на планината
Айсун каза на Фериха, че мястото и не е там/в болницата/.И сега Фериха при кого ще отиде- естествено, че при Левент.С една дума ни подготвят за раздялата на Фемир.
Само не мога да разбера сцената с Айсун и майката на Руя още в началото на епизода ли е или след като вече са разбрали, че бебето е на Емир/в което се съмнявам/?

# 616
Влизам и фрагмана е вече е тук

Дано да се окаже, че бебето не е от Емир! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Омръзна ми да гледам физиономията на майката на Руя - противна ми е! Sick

то това бебе е за нея като златно яйце и ракета носител към парите на Сарафоулу.

Ако кръвта е съвместима,може и бебето да е на Емир,но вече ми е все тая.

Все имам чувството, че кръвната група няма да съвпадне и така ще разберат, че детето не е на Емир, а дано  Praynig Praynig Praynig

Специално за преспиването на Емир с Руя и всички произтичащи от това гнусни последствия, аз не виня и грам Фериха. Тя като страдаше да не би да си легна с първият срещнат я? Емир я обвинява, че и тя е виновна за създалата се ситуция, защото пред себе си знае, че единствено и само той е виновен за прегрешението му, но е слаб за да и го признае, а и колко по-лесно е да виним другите, смятайки, че така, ще ни олекне. ooooh!
От снощи моите постове са изцяло насочени към финалната сцена и в частност за отделни моменти от серията.
Нищо не съм забравила относно Фериха и постъпките й, но когато е трябвало аз съм я критикувала. Сега моето внимание е почти на 100% насочено към последната сцена и нея разнищвам от снощи.
Виновна му била на Емир, че той е е плиткоум и си бб топи чушката без предпазни средства а сега давай Фериха, ще сърбаш парещата супа с мен.

Мен Фери доста епизода ме нервеше напоследък с поведението си, но снощи направо ми стана жал за нея - тя остана сама сред вълците, дори Емир я остави да се оправя сама с бъркотията в главата и, а и да не забравя младостта и неопитността и, тя не е вряла и кипяла в живота като Ханде, Руя и доста неща както казваше "са и чужди"

# 617
Специално за преспиването на Емир с Руя и всички произтичащи от това гнусни последствия, аз не виня и грам Фериха. Тя като страдаше да не би да си легна с първият срещнат я? Емир я обвинява, че и тя е виновна за създалата се ситуция, защото пред себе си знае, че единствено и само той е виновен за прегрешението му, но е слаб за да и го признае, а и колко по-лесно е да виним другите, смятайки, че така, ще ни олекне. ooooh!
От снощи моите постове са изцяло насочени към финалната сцена и в частност за отделни моменти от серията.
Нищо не съм забравила относно Фериха и постъпките й, но когато е трябвало аз съм я критикувала. Сега моето внимание е почти на 100% насочено към последната сцена и нея разнищвам от снощи.
Виновна му била на Емир, че той е е плиткоум и си бб топи чушката без предпазни средства а сега давай Фериха, ще сърбаш парещата супа с мен.
Грешката е направена. Руя е бременна. Е, че е виновен, в това няма спор, но Ф вместо да се опита да спаси любовта и брака им сама затъва все повече и повече с поведението си. Тя вдигна ръце от цялата ситуация и се остави на течението. Не виня Е за пасивното му поведение, сега, защото колкото и да е виновен, той положи огромни усилия да поправи стореното и да спаси връзката им с Ф.
Що се отнася до последната сцена, напълно съм съгласна, че не познавам жена, която да остане спокойна в такава една ситуация. Жал ми е и за двамата.

# 618
Неприятна серия ще да е,като гледам фрагмана.Вероятно Не случайна е сцената с преливане на кръв на бебето.Ще се разбере дали е от Е или не.Майката на Руя няма никакво право да гони Ф.Не я гони от дома си,а от болницата.Но жалко.Малко по малко отдалечават Е от Ф.Когато Ф още лъжеше Е исках лъжите да излезнат на яве и Е и Ф да се изяснят след което да са заедно и мн сплотени и да се борят с тези,които не искт да ги виждат така.Сега в момента са по-неподготвени за това.Вярвам ще преодолеят и тази неприятна ситуация,защото винаги има изход,а ако мн искаш нещо се бориш за да го постигнеш. Peace

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 19:11 от megi7

# 619
Аз мисля, че, ще я преодолеят ситуацията само и единствено ако съдбата е благосклонна към тях и бебето се окаже от Саваш. В противен случай ги виждам разделени. И двамата са омаламощени вече, съсипани са от тази пареща тяхна любов, която им донесе повече болка, горчивина и страдание, отколкото наслада. Те се изхабиха, измориха се и правейки една крачка един към друг, стремглаво правеха по десет назад, отдалечавайки се. Така до никъде не се стига, защото малко по-малко отстъпват назад, а не вървят напред.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 17:24 от Neidjal

# 620
Тези нарочно ни дадоха само първите сцени от серията, за да се чудим дали бебето е на Емир и да си тровим нервите с техните глупости? Sick

# 621
  • Дъблин
Doctor: what is your blood type
Feriha: b +
Emir: what's happening
Doctor: we need to give blood to your son right now, it needs to be done quickly
Hulia: what did you do to my daughter what did you do to her so that she give early birth
Aysun: go feriha, there is no reason for to be here. Emir and ruya needs to be next to the baby. Please don't open problem and leave from here fast.

# 622
Тези нарочно ни дадоха само първите сцени от серията, за да се чудим дали бебето е на Емир и да си тровим нервите с техните глупости? Sick

Да, но да се надяваме поне на още един фрагман.
Ако обаче и той е с кадри от болницата, мерси много, мога и без втори трейлър да мина в такъв случай.

# 623
Аз пък мисля че кръвта е за Руя. Бебето ми изглеждаше доста добре в кувиоза. Затова майката на Руя  нападна Фери - Какво направи на дъщеря ми че да роди преждевременно ..... и за това е гони от болницата.

# 624
Аз пък мисля че кръвта е за Руя. Бебето ми изглеждаше доста добре в кувиоза. Затова майката на Руя  нападна Фери - Какво направи на дъщеря ми че да роди преждевременно ..... и за това е гони от болницата.
Възможно е.Но понеже искат кръв от Е помислих,ч е е за бебето. Peace

# 625
Тинче, изгледа ли фрагмана и ако си, какво мислиш?

# 626
Възможно е.Но понеже искат кръв от Е помислих,ч е е за бебето. Peace
Peace

# 627
А аз си мисля,че каквото си направиш сам никой не може да ти го направи.А съдбата си е съдба,каквото е писано.Ако сами не се впрегнат да си оправят проблемите няма кой да им ги оправи.Зяпачи отстрани мн. Peace

# 628
На мен направо ми призлява като гледам Фери гледайки бебето. newsm45
Как ли се чувства гедайки табелката с фамилията му и е момче на всичкото отгоре, продължител на рода?! ooooh!
Как не колабира това момиче направо и се чудя?! ooooh!

# 629
А аз си мисля,че каквото си направиш сам никой не може да ти го направи.А съдбата си е съдба.Ако сами не се впрегнат да си оправят проблемите няма кой да им ги оправи.Зяпачи отстрани мн. Peace
Права си, само, че те не правят нищо по въпроса. Ако Емир направи крачка, Фери отстъпва, ако тя направи крачката, задължително той, ще се запъне. Те са като глухия и немия. Уж все се разбират, а в крайна сметка никой никого не разбира, затова написах, че в случая ако съдбата не се намеси те, ще я дооплескат. Sick

Общи условия

Активация на акаунт