Парфюмни размисли и страсти - 154

• 63 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Там, където ме обичат
  Аз днес си пръснах Монтал. Ами - невероятно ухание.  Heart Eyes
neli mar4 , за кой по-точно става въпрос?

И аз да се похваля с нова придобивка, много отдавна си я търсех,  newsm19
ей това тук бижу:
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Sweet-Oriental-Dream-3768.html
Неописуема красота! И понеже не ме бива по дългите обяснения, ще кажа само, че за мен това е опушен пчелен мед.
Денси, благодаря   bouquet

# 16
  • София
Ати, благодаря за темата!   bouquet
Аз също харесвам люляк, но от парфюмите, които имам, такъв имам и усещам осезаемо в Idylle. Hug

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 18:22 от Cesari/ Olia

# 17
  • София
Обожавам люляк  Heart Eyes
Най-любимо цвете, заедно с розата. Винаги, когато видя разцъфтял люляк ми става пролетно и мечтателно. Жалко, че все по-рядко го оставят неопоскан и е трудно да се помирише по високите клони.
В парфюм не съм го открила достатъчно отчетлив, без да е задушаващ. За мен идеалния люляков парфюм би бил като полъх от хладно езеро, който е минал през люляков цвят - прозрачен и едва доловим. Flutter
Ив Роше е автентичан люляк, но не мога да го нося - души ме.

# 18
  • Germany
И аз обожавам люляк в чист вид, в природата Heart Eyes
В парфюм не го обичам, някак му се губи очарованието, тази ефирност и лилаво настроение, които носи ми липсват.
Добър люляк в парфюм намирам в Люляка на Ив Роше, но смятам, че специално той стои добре на млади, светли дами. Една колежка с такова излъчване го носеше и всички изпадахме във възторг, толкова пролетно й стоеше. Аз го придобих, но на мен не ми стоеше така, трайността му е малка и отиде бързо при свекърва ми.
Хубав люляк откривам и в Toujours Glamour на Москино, макар да не е посочен в пирамидата. Ароматът е очарователен и може да се носи и от по-зрели дами Wink.
Днес съм с Хиноки+Херба фреска - няма такава красота Heart Eyes Heart Eyes newsm53

# 19
"върнах се в цветуща младост,
сетих трепети и сладост.
Люлека ми замириса."
Вазов го е казал....дано някой каже за парфюм ,който да се приближава до люляковия мирис...това е пролет,младост,живот.....
Макар ,че не си представям сполучлив люляков мирис на парфюм

# 20
Много обичам нацъфтял люляк! Винаги се спирам да го помириша, а и намирам външния вид на този храст за изключително естетически издържан. Наред с липа, лалета и момина сълза ми е любим аромат от природата. В парфюми за съжаление нямам големи наблюдения. Май не го докарват много, може би En Passant  е достоен представител на люляков аромат.

foxysilver, честит Монтал. И аз този го ценя много, макар и да не съм фен на бадемите. За зимата е много гушлив и уютен.

# 21
На мен ми е люляково началото на L'Eau de S.T. Dupont pour Femme, а люляк не е заявен в пирамидата. Скоро четох в Аромастилницата на Натали описанието и там е описан аромат на орлови нокти. Все пак на мен ми е люляк. Като цвете го харесвам много и го свързвам с пролетта. Упс, всъщност е храст.  Peace

# 22
  • Там, където ме обичат
foxysilver, честит Монтал. И аз този го ценя много, макар и да не съм фен на бадемите. За зимата е много гушлив и уютен.
Rennie , така е. Аз се влюбих в него през зимата. Тогава целта ми беше да тествам Черния и Червения ауд, но понеже винаги пробвам по 3 аромата, та се пресегнах за още един. Явно нещо някъде съм чела и къде случайно, къде не толкова, попаднах на Мечтата. Много е гушлива и женствена  Heart Eyes

# 23
  • Варна
Видях в Мегашоп Омния Корал. Нова ли е или аз за пръв път я виждам? Познавате ли аромата?

# 24
Видях в Мегашоп Омния Корал. Нова ли е или аз за пръв път я виждам? Познавате ли аромата?

Да, нова е. Приятна е, но не е нещо запомянщо се  Hug

# 25
  • Варна
Отскоро имам Davidoff-ECHO-SUMMER-FIZZ-дамски-EdT-100-ml Много приятен летен аромат и траен. Малко повече се усеща цитруса, но в началото. После се развива и е много свежо. Аз съм любител на тежките аромати и чак сама се учудвам че ми хареса.

# 26
  • София
foxysilver, _belladonna_, честити нови придобивки!

И аз преди време изпръсках едно шише с люляка на Ив Роше. Не успях да се влюбя, и аз предпочитам люляк сред природата. Даже много го харесвам.

У мен скоро попадна и Tocadilly на Rochas и веднага ми стана интересно, каква ще е тази комбинация между люляк и краставица. Е, не ми хареса.  Rolling Eyes Не усещах люляка както очаквах. Sad

# 27
АН- ще видя има ли го  якъде да го пробвам  Peace

И да се похваля- наааааааай сетне ми пристигна Woman In Rose Alessandro Dell` Acqua
  и ми е много сочно и зелено  Mr. Green

# 28
  • Пловдив
АН- ще видя има ли го  якъде да го пробвам  Peace

И да се похваля- наааааааай сетне ми пристигна Woman In Rose Alessandro Dell` Acqua
  и ми е много сочно и зелено  Mr. Green

Mr. Green Аз вече звънях на няколко места в СФ, с идеята да поръчам една 30-тица, но и на Витошка и на Графа мисля, че беше - е изчерпан, някой ако го е виждал в Сф или Пловдив да помага Simple Smile)

Woman in Rose - и аз ще го пробвам , след две седмици като дойде  Party

# 29
  • Germany
Люляка го има в магазина на Ив Роше в МОЛ-а на Стамболийски Peace, или поне миналата седмица си беше там.

Общи условия

Активация на акаунт