Парфюмни размисли и страсти - 154

• 63 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Там, където ме обичат
Дами, искам, но не съм сигурна дали ще успея за срещата. Освен всичко друго, в понеделник имам изпит. Кандидат-гимназистка. ooooh!

# 661
момичета-отдава ми се възможност да се сдобия с нещо на  Hermes--коментирахте много това http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-des-Merveilles-9.html
и последващите го--съвет---горепосоченото свежо ли е и как е като трайност в жегите newsm78  bouquet

# 662
Атти, момичета, много ми е криво, но в неделя ще мога да дойда чак след 18ч...
Ако има някаква вероятност да оставате след този час, моля пишете ме! Ех, тия седмици всякакви планове ми се променят и объркват...
Бабуза, по принцип никой аромат на Ермес не е за на сляпо. Но пък аз Eau des Merveilles миналото лято го носих точно в голяма жега. Май и по-миналото...А и щом харесваш мъжки и унисекс аромати, то има голяма вероятност да ти хареса.
Аз трети ден нося Strip. Не е L'Agent, но е страхотен! Т.е. припомням си го и съм благодарна, че не го размених.

# 663
  • Чукарландия
Преди време получих пробичка на Jacomo for Her. Пробвах го, но не го отразих много, много. В неделя пак се присетих за него. И като ми харесааа, ама много. Поръчах си го и утре ми пристига, но днес си викам: "Чакай да си пръсна от пробата (спринцовка), та да ми държи влага до утре." И като се мъчех да изкарам въздуха от резервоарчето, като си пръснах... в окото, в устата, в носа. Така се полакомих, та чак се оджакомих. Окото ми се беше затворило. Смъди, боли, зачерви се. Щях да умра. smile3556 Confounded

Но нали съм куче - нищо ми няма ВЕЧЕ и с нетърпение си чакам Джакомо-то. Hug

# 664
Добро утро, момичета.

Аз съм нова тук, но вече успях да се сдобия с едно желано парфюмче, благодарение на форума  Mr. Green

Надявам се, няма да сметнете въпроса ми като не по темата. Като имате толкова много парфюми (аз също имам около 10, но сигурно е смешно за някои от вас Simple Smile ), как ги съхранявате за по-дълго време? Някъде бях чела, че е добре да се слагат в хладилник, вярно ли е? Моля ви, споделете опит. Може и по-назад в темите да сте коментирали, но при все че четох доста, не открих нищо.

Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 665
  • София
Не е нужно в хладилник. Достатъчно е в затворен шкаф, за да не ги огрява директно слънце, по възможност в кутиите им, ако имат. Парфюмите не се развалят толкова бързо, колкото твърдят етикетите им. Някои парфюми може да променят цвета си, да избелеят или да потъмнеят леко, но това най-често не влияе върху аромата. По-бързо се развалят сплашовете и рефилабълите, ако са доливани. Аз лично имам винтажи, произведени преди десетки години - нищо им няма.

# 666
Много благодаря за бързия отговор.
Моите впечатления също са, че не се развалят толкова бързо, защото при все че се пръскам доста (е, не се поливам като някои), не мога да изпръскам един парфюм за 6-7 месеца, че и година да речем...  Grinning

# 667
  • Чукарландия
Много благодаря за бързия отговор.
Моите впечатления също са, че не се развалят толкова бързо, защото при все че се пръскам доста (е, не се поливам като някои), не мога да изпръскам един парфюм за 6-7 месеца, че и година да речем...  Grinning

Ооо, не си ме видяла аз как се поливам, та бързо ми свършват парфюмите, че чак и в очите пръскам, като плача сълзите ми да ухаят, да ухаят... newsm62 newsm62 newsm62

# 668
# 669
  • на североизток от Рая
като си пръснах... в окото, в устата, в носа. Така се полакомих, та чак се оджакомих. Окото ми се беше затворило. Смъди, боли, зачерви се. Щях да умра. smile3556 Confounded

Ама, Бело, така се хилих, чак изквичах.  Joy Joy Joy

Ти си направо за темата с Муньовците. Егати , жената.  hahaha Егати, кучето. Laughing

# 670
Venel82 и моите са долу-горе колкото твоите.Съхранение на тъмно в шкаф както казва Атти е напълно достатъчно. Някои дори стоят така отгоре които ползвам, но като цяло да не са на пряка слънчева светлина и нямаш грижи.
 Да кажа че тествах обстойно Градината на покрива на Ерме.Много е приятна, мислех че крушата в състава няма да ми хареса, но тя е лека, ефирна круша, различна е градината от другите и може би те двете със средиземноморските най-ми допадат.
Скрит текст:
Май току що се сдобих с Черната орхидея от летище Laughingеми мъж ми я харесал ще я нося сега няма да я хвърля я hahaha

# 671
Ама, момичета, вие тези по-редките парфюми, къде ги миришете и пробвате? Тук чета за някаква парфюмерия на Красно село. Там ли? Аз мога да го правя само когато пътувам и то много зависи по каква дестинация, защото не на всеки фрий шоп има нещо различно от най-купуваното...

# 672
  • Чукарландия
като си пръснах... в окото, в устата, в носа. Така се полакомих, та чак се оджакомих. Окото ми се беше затворило. Смъди, боли, зачерви се. Щях да умра. smile3556 Confounded

Ама, Бело, така се хилих, чак изквичах.  Joy Joy Joy

Ти си направо за темата с Муньовците. Егати , жената.  hahaha Егати, кучето. Laughing

"Не човек, а желязо!" - прошепнал агентът-фашист.
Тихо мъртвият казал: "Не! Жена-парфюмерист!".

ПП Ще взема да си забия един S.T. Dupont pour Femme насляпо (така или иначе окьоравях от вчера). Не ща и да пробвам, ще взема съвсем да се осакатя, докато се обзаведа с парфюм. Четох, че ухае на люляк, нищо, че не е заявен в пирамидата, на орлови нокти. Не, че знам как ухаят ноктите, камо ли пък орловите, ако някой го познава по-добре, моля да пише!  bouquet

# 673
  • София
Белла, нали за този питаш? Няма нокти, няма люляци. Има хубав цветен шипър, със смоли и много цветя, обаче приглушени, не са квичащи. Смятам, че щом бялото старо Трусарди ти хареса, ще се спогодите и с този. Пък може и любов да пламне Simple Smile

# 674
  • Чукарландия
Белла, нали за този питаш? Няма нокти, няма люляци. Има хубав цветен шипър, със смоли и много цветя, обаче приглушени, не са квичащи. Смятам, че щом бялото старо Трусарди ти хареса, ще се спогодите и с този. Пък може и любов да пламне Simple Smile

Точно него имам предвид. Твоето мнение е много важно за мен, защото каквото си "предрекла", това и се е случило. Вярвам, че ще има любоффф. Peace

Общи условия

Активация на акаунт