Отговори
# 510
Сложих  няколко лъжици нишесте и то взе,че стана Simple Smile Сега сглобявам тортата Simple Smile

# 511
  • софия
Никой ли не знае грамажите на тази прекрасна торта, дето явно няма да я опитам  Crossing Arms Много ме е яд на такива рецепти - една кофичка такова, една консерва онакова и едно пакетче масло  Tired

Аз си разбивам тук заквасената с миксера, няма проблем.  Simple Smile

Карола, на водна баня ли го бъркаш? Ще се сгъсти, имай търпение, става бавно  Peace
Малката заквасена сметана е 200 г., голямата 400 г. Котешките езичета са по 150 гр.

Много ще сгрешиш, ако не пробваш тортата. Много е вкусна Crazy Мен като ме мързи я сипвам в десертни чаши и пак е супер.

# 512
  • UK/София
Никой ли не знае грамажите на тази прекрасна торта, дето явно няма да я опитам  Crossing Arms Много ме е яд на такива рецепти - една кофичка такова, една консерва онакова и едно пакетче масло  Tired

Аз съм правила тази торта и за малката заквасена сметана ползвах кофичка от 250гр.Котешките езичета не знаеш ли в какви кутии се продават, ориентирай се по памет.Пак са някъде около 200гр.Консервата компот се смята по буркан от 700гр., всеки слага плодове на око. Тази торта не е за точни мерки, това да не те притеснява, дали ще е нещо с +50 или - 50гр. е без значение.Имаш опит с тортите, прави я смело.
 На мен тази торта никак не ми хареса, бих я сложила в раздела най-ужасните, които съм яла.Ананасът позеленя от стоенето в хладилника и след това в съчетание с кокоса все едно си хрупках шопска салата.Пак казвам, че не искам да обидя авторката, всеки си има вкус.Но , Ушевице, не мисля че ще е и по твоя вкус.Но пробвай за да мирясаш, надявам се да ти помогнах поне малко. Heart Eyes

# 513
Ананасът позеленя от стоенето в хладилника и след това в съчетание с кокоса все едно си хрупках шопска салата.

hahaha hahaha hahaha

Ще пробвам малка доза тогава, мерси  Heart Eyes

# 514
Моля за помощ!!

Търся рецептата за блат за пица на пицария Верде или Верона или нещо такова беше.. Имаше я в ресторантьорските рецепти ама не я намирам Sad

# 515
Вчера правих тесто за пица в хлебопекарната и ми дойде много.
Останалото го сложих в торбичка в хладилника. Колко време може да издържи така?

И друго с това тесто мога ли да направя някаква фокача или тип чесново хлебче ... или какво мога да направя с него - без пица и мекици ?

# 516
Моля за помощ!!

Търся рецептата за блат за пица на пицария Верде или Верона или нещо такова беше.. Имаше я в ресторантьорските рецепти ама не я намирам Sad

Тъкмо вчера я открих и запазих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124295.120

# 517
Много благодаря!   bouquet

# 518
Пак заповядай  Hug

Благодаря за идеята за тиквички с къопоолу, ще очаквам още  Peace

# 519

И друго с това тесто мога ли да направя някаква фокача или тип чесново хлебче ... или какво мога да направя с него - без пица и мекици ?
Всичко можеш да направиш, кифлички, фокача, пърленики, соленки, милинки, каквото ви се хапва в момента  Peace

# 520

Издържа 1-2 дни максимум. Ако искаш по-дълго да го запазиш, можеш да го замразиш.

# 521

Всичко можеш да направиш, кифлички, фокача, пърленики, соленки, милинки, каквото ви се хапва в момента  Peace
Благодаря! Отивам да търся рецепта за фокача  Peace

Издържа 1-2 дни максимум. Ако искаш по-дълго да го запазиш, можеш да го замразиш.

Аз съм замразявала ... но след това ми седи жилаво тестото и затова се чудих, ако днес не успея да го оползотворя дали може да издържи по-дълго.  Hug

# 522
  • София
alra, а от кой магазин намери сметаната на Елби? Аз нямам спомен да съм я виждала някъде....
Аз я купувам от "Европа".

# 523
  • Варна
Ваня, благодаря, ще изпробвам и твоята рецепта!
Биляна, благодаря за споделеното! Реването е готово и вече поопитано, макар и горещо  Embarassed. Много вкусно!  bouquet

Simple SmileОпитай да остане до утре сутринта, не го нападай още горещо! Laughing Наистина след една нощ в хладилника ще е мноооого различно.Надявам се утре да потвърдиш думите ми. Hug
Опитах! Наистина си заслужаваше чакането!  bouquet

# 524
имам останал един блат за торта,купешки....как да го оползотворя,за да не се съсипе

Общи условия

Активация на акаунт