Отговори
# 495
  • UK/София
Ваня, благодаря, ще изпробвам и твоята рецепта!
Биляна, благодаря за споделеното! Реването е готово и вече поопитано, макар и горещо  Embarassed. Много вкусно!  bouquet

Simple SmileОпитай да остане до утре сутринта, не го нападай още горещо! Laughing Наистина след една нощ в хладилника ще е мноооого различно.Надявам се утре да потвърдиш думите ми. Hug

# 496
Моля, идеи за приготвяне на авокадо , но да може едно 3 год. дете да  го яде  Thinking
Благодаря

# 497
  • UK
antonia, Биляна благодаря за бързите отговори.
Станаха чудени гевречета.

Авокадото, аз го мачкам с различни плодове. Може да го добавиш към салата, домати и краставици.

# 498
Авокадо на кремче: авокадо, банан, ягоди, нещо за подслаждане по избор - всичко пасирано.
Намачкано авокадо с нарязани домати, царевица, сол.
Авокадо с крема сирене - разбъркано на дип, овкусено със зелени подправки на вкус.
Запечена филийка с резенчета авокадо и кашкавал.
Половинка авокадо, в нея чукнато едно яйце и запечена на фурна.

# 499
Благодаря момичета , ще се опита и във вариант с плодове и със крема сирене / което много се харесва от моето човече  Laughing/

# 500
Скрит текст:
Това ще да ми е любимата тема. Ежедневно си задавам глупавите въпроси.  Laughing

Първо:
Имам коластра, замразена във форма за ледчета. Уж било хубаво по едно ледче на ден, ама нейсе - забравям. По какъв друг начин да я оползотворя?

Второ:
Дойдоха ми в повече бурканите с къопоолу. Слагам си понякога на спагети, вкусно е много, но ми се ще и друго да измисля - дотегна ми само така да го ям с хляб. Може би запечено/запържено с пармезан?

# 501
# 502
  • София
Здравейте, половинката има  рожден ден във вторник и ми се иска да му направя торта...Мисля си да е с ананас.. може ли да ми предложите някоя успешна вкусна торта с ананас??

Най-прекрасната торта........... на Lucanka

СТРАХОТНА вкусотия е тази торта, как да не я знам до сега!
Преди малко я забърках и я нападнах още в купата,......  ooooh! Благодаря за рецептата!
Аз я изсипах в една малка силиконова форма като цвете и остана смес за 2 чашки още, едната чаша вече е изядена, няма кой да я чака до утре! Сложих точно всичко както е в рецептата по видове продукти и в грамаж, само заквасената сметана я завиших на 2 големи кофички по 400 г.

# 503
Сметана ползвам на ЕЛБИ. Тя е 30% и като се разбие леко не се втечнява както Данон например. И аз си спомням сметаната едно време че я разбивахме и ставаше пухкава. Тези 20% сметани ме бяха отказали от тортите. Сега с 30% сметана ми се получават нещата Grinning

Купих сметаната! Наистина е много гъста, разбих я със цахар и с миксера - всичко е ОК, няма течност, няма простотии. Само ми се струва, че вкуса не е баш като едно време, повече май ми прилича на кис. мляко? newsm78 Но какво да се прави все пак е най-добрата!

Коте Боте, мерси много!   bouquet Hug

# 504
  • Пловдив
alra, а от кой магазин намери сметаната на Елби? Аз нямам спомен да съм я виждала някъде....

# 505
alra, а от кой магазин намери сметаната на Елби? Аз нямам спомен да съм я виждала някъде....

Във Фантастико, иначе и аз май не съм я виждала по други магазини. В много невзрачна опаковка, но за сметка на това...

# 506
  • Пловдив
Благодаря! В Пловдив няма Фантастико, ще се поогледам из другите магазини пак.

# 507
Добро утро!!

Боря се с един яйчен крем, бъркам, бъркам ама  това  чудо няма сгъстяване Sad Какво ще ме посъветвате да направя?

# 508
Никой ли не знае грамажите на тази прекрасна торта, дето явно няма да я опитам  Crossing Arms Много ме е яд на такива рецепти - една кофичка такова, една консерва онакова и едно пакетче масло  Tired

Аз си разбивам тук заквасената с миксера, няма проблем.  Simple Smile

Карола, на водна баня ли го бъркаш? Ще се сгъсти, имай търпение, става бавно  Peace

# 509
  • Варна
Никой ли не знае грамажите на тази прекрасна торта, дето явно няма да я опитам  Crossing Arms Много ме е яд на такива рецепти - една кофичка такова, една консерва онакова и едно пакетче масло  Tired

Аз си разбивам тук заквасената с миксера, няма проблем.  Simple Smile

Карола, на водна баня ли го бъркаш? Ще се сгъсти, имай търпение, става бавно  Peace
И аз искам грамажи. Ходих в Била, но котешки езичета в синя кутия не видях(не помня в коя тема четох, че това трябва да търся  Crazy), всъщност никакви нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт