Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми дадете рецепта за чийзкейк?
Как да съхранявам картофи, които са омекнали?
Как мога да използвам изтекъл желатин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми дадете рецепта за чийзкейк?
Рецептата за чийзкейк обикновено включва кремообразно сирене, захар, яйца и ванилия. Обикновено се пече върху кексова основа. Една популярна рецепта включва смесване на кремообразно сирене, захар, ванилия и яйца, които се изсипват върху кексова основа и се пекат. След изпичане се охлажда и се сервира с плодов сос или топен шоколад.
-
Как да съхранявам картофи, които са омекнали?
-
Как мога да използвам изтекъл желатин?
Въпреки че изтеклият желатин може да се използва, важно е първо да проверите дали все още е ефективен. За да направите това, разбъркайте малко количество желатин с вода и го загрейте в микровълнова фурна за няколко секунди, докато се разтвори. Ако стане лепкав, той все още може да се използва за готвене или приготвяне на десерти.
-
Как мога да използвам натрошения блат от спаначената торта?
-
Как се приготвя беконът на хрупкави лентички?
а не се ли вари поне ?
Пробвала съм бланширани, но то се губи чара на гъбата. Искам да пробвам да ги изсуша, но се притеснявам да не ги похабя. Благодаря предварително!
освен всичко, дето Бонго каза, гъбите задължително се сушат на сянка